Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi bayramlar diliyorum, guzel huzurlu nese dolu bir bayram gecirmeniz dilegiyle.
pingucum hayirli olsun, Rabbim saglikla kavustursun kizinla seni Insallah.
kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum..
pingucum gözünaydın olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..
Gökçem,pingu,günüm,bersum bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
makberim selinimiz nasıl,meleğinle ilk bayramın ne güzel darısı bize inşaallah
nurumda uğramıyor ne zamandır
tekrar hayırlı bayramlar,Allah'a emanet olun...opuyorumnanaktan
canlarımmmm bitanelerimm hepinize hayırlı bayramlar diliyorum...
pinguuşş demek 15 ekim hee hadi hayırlısı canım..teyzemin dogum gününde alıcan melegini kollarına:)))
günüm canım nasılsın görüşemiyoz hiçbirinizle ya çok özledim hepinizi..iyi bak kendine tatlımŞeniz
makbuşum hayatımmŞenizselinimi öp benim için kuşum..ailene selamlar iyi bayramlar...
turkuazım selam tatlım hayırlı bayramlar nasılsın?
tümm can arkadaslarım hepiniz çok öpüyorum..şimdilik kaçtım anneme gidicem kociş işte bugünboshayallersmilebende anca ev işi duş derken yeni giyindim..makyajlanıp çıkıcam anamabayanssulusmilehadiiin görüşürüzopuyorumnanaktan
evet teyzesı 15 ekımde dunyaya acıcaz gozlerımızı kısmetse allahım nası bı duygu ne cok beklenen bebek :) Rabbım sızlere de nasıp etsın dualar edıyorumopuyorumnanaktan
Demin eksin yazmışım canım):)
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin saglıklı güzel bi dogum olsun inşallah çok sancı çekmeden kolayca dogurm yaparsın tatlım..
sagol inşallah bu duyguyu tüm arkadaslarım ve ben tadarız birgün canımopuyorumnanaktan
canım korkma..ALLAHIN iziniyle gelip geçecek inşallah ..sonra minigini kucagına aldıgında dogum sancısını hiçbişeyi hatırlamazsın heralde:))ıns kolay atlatırım cok korkuyorum ama bı an once de zaman gelsın ıstıyorum tuhaf duygular ıcındeyım Rabbım sıze de gosterıcek bugunlerı ınanıyorum opuyorumnanaktan
selam kizlar hepinize hayirli bayramlar diliyorum
hepinize hayırlı bayramlar arkadaşlar
gelecek ramazana bebişlerle girin inş..............:Saruboceq:
sagol tatlım benim..seninde geçmiş bayramın mübarek olsunopuyorumnanaktanslm kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
koydeydim kaçgündür ben gittigimde kk ya girilmiyordu .. neyse herkesinii olmasına sevindim kib öptm
pingucum günün beli olmuş normal dogum olmuyomuydu sezeryan yapıcaklar .. hayırlı olsun . saglıkla gelsin yegenimiz inş
gunaydin kizlar nasilsiniz, cok sukur iyiyim ben. gokcecim Masallah cok az kalmis canim, heycan doruktadir simdi, hazirliklariniz bitti mi kizinizin odasi hazir mi:))
oyy anammmm MAAŞALLAHHHH yerim sizi ben yaaaaa...resme bak..Allahım bebişinle ve eşinle birlikte nice çokkkk güzel ve saglıklı günler nasip etsin..hayatınız dolu dolu neşeyle geçsin boncugum..seni seviyorum opuyorumnanaktan