- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
canım benim haber verdiğin için tşk ederimSelam canlarım..size günün erken saatlerinde bi dogum müjdesi vermeye geldim...NAZARBONCUGUMUZ sabah 5 de kızı Ayşe yi kucagına almış Allaha çok şükür..çok sevindim..darısı hepimize inşallah kızlar.söylememi istedi..bana demin mesaj yollamış kuşum benim kızlara söyle diye.
amin cnm tşk ederim darısı sizlerinde başına inş.......ay ne güzel nazarboncuğum doğum yapmış demek darısı bizlerin başına sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
amin cnm makberim saolasın rabbim cümlemize sağlık versin herşeyin başı sağlıkayy demek boncuğumda doğum yaptı Rabbim ikisinede sağlık sıhat versin çok sevindim..darısı sizlere kızlar
saol canım inş sağlıkla büyürayy boncugum dogum yapmış saglıkla büyütsün yegenimizi hoşgeldin dünyaya ayşemiz saglıkla büyü inşşş
darısıda bize olsun umarım bende normal dogum yapabilirm
amin ebrarcım amin darısı sizlerin başınıza dualarım sizinleayy nazarım çok sevindim gözünaydın canım güle güle büyüt ayşeciği
dilerim hayırlı bir evlat olur canım opuyorumnanaktan
amin semacım cümlemizinki analı babalı büyüsün inşboncuğum gözün aydın allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsunnn inş darısı bütün kk nın güzellerininin başına
:Saruboceq:boncummm canım hayırlı olsun geçmiş olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsunnn
canım benim tekrardan burdan da tebrik edeyim..ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin..güzel yavrunla bir ömür mutlu saglıklı yaşayın..seni çok seviyorum ay çok duygulandım kuşum yaa...geçmişte "birgün bende anne olacagım"topicimizde yazılanlar o zamanki konuştuklarımız aklıma geliyo bazen..onlar geride kaldı artık çogunuz anne oldunuz,olma yolundasınız bu da beni aşırı derecede mutlu ediyor..darısı EBRARIMIN benim,tüm isteyenlerin başına...canım benim haber verdiğin için tşk ederim
hastanede hemen aklıma geldi derinime söyliyimde müjdeyi versin diye saol canım
darısı sanada inş tez zamanda
amin cnm tşk ederim darısı sizlerinde başına inş.......
amin cnm makberim saolasın rabbim cümlemize sağlık versin herşeyin başı sağlık
saol canım inş sağlıkla büyür
daeısı sizlerinde başına hem normal doğum yapabilirsin inan
en güzeli normal doğum bebeği göre göre doğum yapmak
çok güzeldi sadece sancı çekeceksin ve inan yapabilirsin
zorunlu bir durum olmadıkça herkese normal doğum tavsiye ediyorum
amin ebrarcım amin darısı sizlerin başınıza dualarım sizinle
inanın ben hiç hayl bile edemiyordum bebeğimi bir gün kucağıma alabileceğimi
amin semacım cümlemizinki analı babalı büyüsün inş
darısı arkadaşlarımıza inşş
40 kez söyliyimde darısı başlarına olsun tez vakitte ve hayırlısı ile
:Saruboceq:
ceylanım çok saol tşk ederim
tek dileğimizde bu artık hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inş cümlemizinkiopuyorumnanaktan
nazarcim kirbirkere Masallah cok saglikli, hayirli uzun omurlu olsun prensesin Insallah.
kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir simdilik durumum cok sukur iyi, daha yedibucuk hafta:)) Insallah saglikla yavruma kavusmak nasip olur.amin.
hepinizi opuyorum kizlar.
günümm bitanem nasılsın,demek daha 7,5 haftalık hee yerim ben o minişinazarcim kirbirkere Masallah cok saglikli, hayirli uzun omurlu olsun prensesin Insallah.
kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir simdilik durumum cok sukur iyi, daha yedibucuk hafta:)) Insallah saglikla yavruma kavusmak nasip olur.amin.
hepinizi opuyorum kizlar.
nazarboncuğum tebrik ederim,Allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsincanım benim haber verdiğin için tşk ederim
hastanede hemen aklıma geldi derinime söyliyimde müjdeyi versin diye saol canım
darısı sanada inş tez zamanda
amin cnm tşk ederim darısı sizlerinde başına inş.......
amin cnm makberim saolasın rabbim cümlemize sağlık versin herşeyin başı sağlık
saol canım inş sağlıkla büyür
daeısı sizlerinde başına hem normal doğum yapabilirsin inan
en güzeli normal doğum bebeği göre göre doğum yapmak
çok güzeldi sadece sancı çekeceksin ve inan yapabilirsin
zorunlu bir durum olmadıkça herkese normal doğum tavsiye ediyorum
amin ebrarcım amin darısı sizlerin başınıza dualarım sizinle
inanın ben hiç hayl bile edemiyordum bebeğimi bir gün kucağıma alabileceğimi
amin semacım cümlemizinki analı babalı büyüsün inş
darısı arkadaşlarımıza inşş
40 kez söyliyimde darısı başlarına olsun tez vakitte ve hayırlısı ile
:Saruboceq:
ceylanım çok saol tşk ederim
tek dileğimizde bu artık hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inş cümlemizinkiopuyorumnanaktan
aaaaaaaaa inanmiyorum derincim demekki mizmiz hamile kirkkez dersen olurmus biliyorsun dilimden dusurmuyordum:)) basta sakaydi ama artik bende diye diye kendime inanmistim cidden oyle mi olucak acaba die, cok sevindim saglikla kollarimiza alalim Insallah.darisi basiniza olsun canim.
turkuazcim canim sagol, sena hep aklimda ama artik yazmiyor bana( inan aklimda surekli, cep teline ulastim biraz daha vakit gecsin oyle arayayim diyorum, canim arkadasim su mubarek gecede Rabbim once sabir sonra en ummadigi zamanda dogal hamile kalmasini nasip etsin Insallah.
prensescim sagol canim, bu gece okurum ben Allah kabul etsin dualarimizi.
bu gece hepimiz icin dua edecegim arkadaslar, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.
canim ya kiyamam ona da sana da Insallah mama cozumunuz olur. kizlar aslinda hangi dua iyi gelir Selinimiz icin okuyalim hangi dua su konumda daha iyidir bilenler yazsin da.selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın son günlerde selin hiç uyumaz oldu bizler gibi oturuyor malesef kolik oldu aşırı gazı var emzirip yatırıyorum 5 dakika sonra ağlayarak uyanıyor gün boyu ağlıyor sürekli yemek yapıcak vakit bile bulamıyorum desem yeridir hepimizi perişan etti( yarın yengemle görümcelerim gelicek kii bayram temizliğimi yapalım onu bile yapamadım.geçen gün doktora götürdüm sarılığıda devam ediyor hala doktor benim sütümden kaynaklı olabileceğini söyledi kendi doktoruna götürücem salı günü oda aynını söylerse bikaç gün sütü kesip sadece mama vericem..dualarınızda bizide unutmayın kızlar ben sizi unutmuyorum..hepiniz kocaman öpüldünüz
selam canlarımm..hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...inşsalla bu gece ettigimiz dualar kabul olacaktır..rabbim hamile olan arkadaslarıma hayırlısıyla sag salim kucaklarına almayı nasip etsin...bebiş isteyen canım arkadaslarımada en yakın zamanda hayırlısını versin rabbim..
günüm evet canım hamile mızmızımız:))Allahım ikinizede ve bebişlerinize saglık sıhhat versin kuzumŞeniz
zeynim sagol cnm benim ugramışsın seninde kadir gecen mübarek olsun tatlım iyisin inşallah canım?opuyorumnanaktan
makbuşum benim yaa.demek bizim kız zorluyo seni çok off yaaa kıyamam ikinizede(dualarımdasın cano..inşallah sarılıgı bian önce geçer kuşumun..ALLAHIM senin ve yengemin bebegine bol bol uyku versin,saglık sıhhat versin bitanem...
prensescim dun gece ben de bir tane okudum. daha gerekirse haber ver tatlim, Allah dualarimizi kabul eder Insallah.sağol derinim rabbim gönlündekii nasip etsin sana aminnnnnnn
makbercim Allah kolaylık versin sana,selinimize de şifa versin inşaallah...selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın son günlerde selin hiç uyumaz oldu bizler gibi oturuyor malesef kolik oldu aşırı gazı var emzirip yatırıyorum 5 dakika sonra ağlayarak uyanıyor gün boyu ağlıyor sürekli yemek yapıcak vakit bile bulamıyorum desem yeridir hepimizi perişan etti( yarın yengemle görümcelerim gelicek kii bayram temizliğimi yapalım onu bile yapamadım.geçen gün doktora götürdüm sarılığıda devam ediyor hala doktor benim sütümden kaynaklı olabileceğini söyledi kendi doktoruna götürücem salı günü oda aynını söylerse bikaç gün sütü kesip sadece mama vericem..dualarınızda bizide unutmayın kızlar ben sizi unutmuyorum..hepiniz kocaman öpüldünüz
turkuazim canim ben hala alisamadim bu nicke:)) nasilsin bir tanem?