"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar mrn herkes ii inş
derinim çok gece kalıyosunuz yaa yoruluyosun off bayram öncesi :KK43: allah kolaylık versin kib
benimde akşama yemege misafirlerim var biraz yogunum ve yorgunum:) kib öptm hepinizi güzeller

Selam canlarım..size günün erken saatlerinde bi dogum müjdesi vermeye geldim...NAZARBONCUGUMUZ sabah 5 de kızı Ayşe yi kucagına almış Allaha çok şükür..çok sevindim..darısı hepimize inşallah kızlar.söylememi istedi..bana demin mesaj yollamış kuşum benim kızlara söyle diye.
canım benim haber verdiğin için tşk ederim
hastanede hemen aklıma geldi derinime söyliyimde müjdeyi versin diye saol canım
darısı sanada inş tez zamanda

ay ne güzel nazarboncuğum doğum yapmış demek darısı bizlerin başına sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
amin cnm tşk ederim darısı sizlerinde başına inş.......
ayy demek boncuğumda doğum yaptı Rabbim ikisinede sağlık sıhat versin çok sevindim..darısı sizlere kızlar
amin cnm makberim saolasın rabbim cümlemize sağlık versin herşeyin başı sağlık
ayy boncugum dogum yapmış saglıkla büyütsün yegenimizi hoşgeldin dünyaya ayşemiz saglıkla büyü inşşş
darısıda bize olsun umarım bende normal dogum yapabilirm
saol canım inş sağlıkla büyür
daeısı sizlerinde başına hem normal doğum yapabilirsin inan
en güzeli normal doğum bebeği göre göre doğum yapmak
çok güzeldi sadece sancı çekeceksin ve inan yapabilirsin
zorunlu bir durum olmadıkça herkese normal doğum tavsiye ediyorum

ayy nazarım çok sevindim gözünaydın canım güle güle büyüt ayşeciği
dilerim hayırlı bir evlat olur canım opuyorumnanaktan
amin ebrarcım amin darısı sizlerin başınıza dualarım sizinle
inanın ben hiç hayl bile edemiyordum bebeğimi bir gün kucağıma alabileceğimi

boncuğum gözün aydın allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsunnn inş darısı bütün kk nın güzellerininin başına
amin semacım cümlemizinki analı babalı büyüsün inş
darısı arkadaşlarımıza inşş
40 kez söyliyimde darısı başlarına olsun tez vakitte ve hayırlısı ile

boncummm canım hayırlı olsun geçmiş olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsunnn
:Saruboceq:
ceylanım çok saol tşk ederim
tek dileğimizde bu artık hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inş cümlemizinkiopuyorumnanaktan

mrb
boncugum hoşgeldin canım saglıkla büyüt yegenimizi inş bende normal dogum istiyorum hem korkuyorum hem istiyorum bakalım nolcak sonucumuz hayırlısı ile kucaklayalımda inş

nazarcim kirbirkere Masallah cok saglikli, hayirli uzun omurlu olsun prensesin Insallah.
kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir simdilik durumum cok sukur iyi, daha yedibucuk hafta:)) Insallah saglikla yavruma kavusmak nasip olur.amin.
hepinizi opuyorum kizlar.

tek dileğimizde bu artık hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inş cümlemizinkiopuyorumnanaktan
canım benim tekrardan burdan da tebrik edeyim..ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin..güzel yavrunla bir ömür mutlu saglıklı yaşayın..seni çok seviyorum ay çok duygulandım kuşum yaa...geçmişte "birgün bende anne olacagım"topicimizde yazılanlar o zamanki konuştuklarımız aklıma geliyo bazen..onlar geride kaldı artık çogunuz anne oldunuz,olma yolundasınız bu da beni aşırı derecede mutlu ediyor..darısı EBRARIMIN benim,tüm isteyenlerin başına...
nazarcim kirbirkere Masallah cok saglikli, hayirli uzun omurlu olsun prensesin Insallah.
kizlar merhaba umarim hepiniz iyisinizdir simdilik durumum cok sukur iyi, daha yedibucuk hafta:)) Insallah saglikla yavruma kavusmak nasip olur.amin.

gülüm sen nerelerdesin yaa canım benim özledim haaaa gel öpiimŞeniz
çok şükür Allahımaaa sanada bu günleri gösterdi güzel arkadasım..Allahım tamamına erdirsin...hee kıs bide sana bi müjdem var.anladıgım kadarıyla bilmiyorsun:)))
mızmızda hamile:dance:ikimiz kalacaz diye diye ikiniz kaldınız çok güzel yaaakaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

selam kızlarr
Kadir Geceniz Mübarek Olsun
günümm bitanem nasılsın,demek daha 7,5 haftalık hee yerim ben o minişi
canım ya senadan haberin var mı,nasıl acaba ılaşabiliyor musun merak ettim

nazarboncuğum tebrik ederim,Allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsin

gunaydın herkese doğum anında veya hemen dogum sorası doğum fotoğrafları cektırmek ısteyen anne adayları ılgılılenırsenız doğum fotoğrafları cekıyorum

kadir gecemiz mubarek olsun rabbim güzel günler görmek nasip etsin inşallah
günüm iyi olmana sevindim umarım herşey yolunda gider salgıkla kucagınada alırsın yavrunu inşallah

slm kızlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin şu mübarek ayda inşallah isteyipte olmayan herkezin bebişi olur rabbim kimsenin gönlünü kucağını boş bırakmasın BONCUĞUM hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah GÜNÜM inşallah kucağına almakta masip olur sena için çok üzüldüm rabbim sabır versin DERİNİM nasılsın kız inşallah sende anne olursun MAKBUŞ selin hanım nasıl rabbim onuda korusun benim için kokla dua et banada GÖKÇEM rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın CEYLANIM senin minik kurabiye nasıl öp yerime dua et bana BERSUM inşallah sende kucağına hayırlısıyla alırsın ERRARIM rabbim sanada banada nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar bugün yasin okutuyorum 41 tane olması lazım 10tanesi hazır okumak isteyenler okuyabilecekler benim için 1yasin okurmu şimdiden sağolun hepinizi öptüm

aaaaaaaaa inanmiyorum derincim demekki mizmiz hamile kirkkez dersen olurmus biliyorsun dilimden dusurmuyordum:)) basta sakaydi ama artik bende diye diye kendime inanmistim cidden oyle mi olucak acaba die, cok sevindim saglikla kollarimiza alalim Insallah.darisi basiniza olsun canim.
turkuazcim canim sagol, sena hep aklimda ama artik yazmiyor bana:KK43:( inan aklimda surekli, cep teline ulastim biraz daha vakit gecsin oyle arayayim diyorum, canim arkadasim su mubarek gecede Rabbim once sabir sonra en ummadigi zamanda dogal hamile kalmasini nasip etsin Insallah.
prensescim sagol canim, bu gece okurum ben Allah kabul etsin dualarimizi.
bu gece hepimiz icin dua edecegim arkadaslar, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.

aaaaaaaaa inanmiyorum derincim demekki mizmiz hamile kirkkez dersen olurmus biliyorsun dilimden dusurmuyordum:)) basta sakaydi ama artik bende diye diye kendime inanmistim cidden oyle mi olucak acaba die, cok sevindim saglikla kollarimiza alalim Insallah.darisi basiniza olsun canim.
turkuazcim canim sagol, sena hep aklimda ama artik yazmiyor bana:KK43:( inan aklimda surekli, cep teline ulastim biraz daha vakit gecsin oyle arayayim diyorum, canim arkadasim su mubarek gecede Rabbim once sabir sonra en ummadigi zamanda dogal hamile kalmasini nasip etsin Insallah.
prensescim sagol canim, bu gece okurum ben Allah kabul etsin dualarimizi.
bu gece hepimiz icin dua edecegim arkadaslar, Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.

Aminn inşaallah Allah dayanma gücü versin,inş ummadığı anda olur sağlıcakla da kucağına alır...AEO bitanem

selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın son günlerde selin hiç uyumaz oldu bizler gibi oturuyor malesef kolik oldu aşırı gazı var emzirip yatırıyorum 5 dakika sonra ağlayarak uyanıyor gün boyu ağlıyor sürekli yemek yapıcak vakit bile bulamıyorum desem yeridir hepimizi perişan etti:KK43:( yarın yengemle görümcelerim gelicek kii bayram temizliğimi yapalım onu bile yapamadım.geçen gün doktora götürdüm sarılığıda devam ediyor hala doktor benim sütümden kaynaklı olabileceğini söyledi kendi doktoruna götürücem salı günü oda aynını söylerse bikaç gün sütü kesip sadece mama vericem..dualarınızda bizide unutmayın kızlar ben sizi unutmuyorum..hepiniz kocaman öpüldünüz

selam kizlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günün hürmetine dualarinizi kabul eylesin:Saruboceq:

selam canlarımm..hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...inşsalla bu gece ettigimiz dualar kabul olacaktır..rabbim hamile olan arkadaslarıma hayırlısıyla sag salim kucaklarına almayı nasip etsin...bebiş isteyen canım arkadaslarımada en yakın zamanda hayırlısını versin rabbim..

günüm evet canım hamile mızmızımız:))Allahım ikinizede ve bebişlerinize saglık sıhhat versin kuzumŞeniz

zeynim sagol cnm benim ugramışsın seninde kadir gecen mübarek olsun tatlım iyisin inşallah canım?opuyorumnanaktan
makbuşum benim yaa.demek bizim kız zorluyo seni çok off yaaa kıyamam ikinizede:KK43:(dualarımdasın cano..inşallah sarılıgı bian önce geçer kuşumun..ALLAHIM senin ve yengemin bebegine bol bol uyku versin,saglık sıhhat versin bitanem...

canım prensesim ALLAH okunacak yasini şeriflerin yüzü suyu hürmetine inşallah sanada bir evlat nasip eder..ben okudum 1 tane canım rabbim kabul ederse...çok öptüm seni kuşum...

gökçem canım iyisin inşallah..seninde kadir gecen mübarek olsun..sık görüşemesekte aklımdasın cano öptüm seni.

selam kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın son günlerde selin hiç uyumaz oldu bizler gibi oturuyor malesef kolik oldu aşırı gazı var emzirip yatırıyorum 5 dakika sonra ağlayarak uyanıyor gün boyu ağlıyor sürekli yemek yapıcak vakit bile bulamıyorum desem yeridir hepimizi perişan etti:KK43:( yarın yengemle görümcelerim gelicek kii bayram temizliğimi yapalım onu bile yapamadım.geçen gün doktora götürdüm sarılığıda devam ediyor hala doktor benim sütümden kaynaklı olabileceğini söyledi kendi doktoruna götürücem salı günü oda aynını söylerse bikaç gün sütü kesip sadece mama vericem..dualarınızda bizide unutmayın kızlar ben sizi unutmuyorum..hepiniz kocaman öpüldünüz
canim ya kiyamam ona da sana da Insallah mama cozumunuz olur. kizlar aslinda hangi dua iyi gelir Selinimiz icin okuyalim hangi dua su konumda daha iyidir bilenler yazsin da.

selam canlarımm..hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...inşsalla bu gece ettigimiz dualar kabul olacaktır..rabbim hamile olan arkadaslarıma hayırlısıyla sag salim kucaklarına almayı nasip etsin...bebiş isteyen canım arkadaslarımada en yakın zamanda hayırlısını versin rabbim..

günüm evet canım hamile mızmızımız:))Allahım ikinizede ve bebişlerinize saglık sıhhat versin kuzumŞeniz

zeynim sagol cnm benim ugramışsın seninde kadir gecen mübarek olsun tatlım iyisin inşallah canım?opuyorumnanaktan
makbuşum benim yaa.demek bizim kız zorluyo seni çok off yaaa kıyamam ikinizede:KK43:(dualarımdasın cano..inşallah sarılıgı bian önce geçer kuşumun..ALLAHIM senin ve yengemin bebegine bol bol uyku versin,saglık sıhhat versin bitanem...

canim derinim Insallah hep beraber gobek buyuturuz canim, sizler de en yakin zamanda guzel haberinizi veririsiniz. isten ayriliyor lmusun son durum nedir?

sağol derinim rabbim gönlündekii nasip etsin sana aminnnnnnn
prensescim dun gece ben de bir tane okudum. daha gerekirse haber ver tatlim, Allah dualarimizi kabul eder Insallah.

turkuazim canim ben hala alisamadim bu nicke:)) nasilsin bir tanem?

makbercim Allah kolaylık versin sana,selinimize de şifa versin inşaallah...
turkuazim canim ben hala alisamadim bu nicke:)) nasilsin bir tanem?

:) iyi çok şükür canım seni sormalı, göbüş büyümeye başladı mı hee

X