"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.inşallah tahlillerin tertemiz çıkar
arkadaslar soktayim cok kotuyum sena bebeklerini kaybetmis cumartesi...........yazmasi bile bu kadar zorsa canim arkadasim ne haldesin, Rabbim ayrdim etsin sabir versin.
günüm şok oldum ya sen nerden öğrendin ( canım kimbilir nasıldır şimdi Rabbim ona sabır versin inşallah
canım inşallah istanbuldan karnında bebişinle dönersin

merhaba arkadaşım ben yeni üyelerdenim yanlız değilsin bende 13 aydır meleğimi arıyorum Allah gönlüne göre wersin hakkımızda hayırlısı :)

amin canım sen 13 aydır arıyormışsun ben 6yıldır arıyorum daha sana çok erkenmiş işallah 15 aya kalmaz hamile kalırsın bitanem ramazan hürmetine:Saruboceq:

amin canım sen 13 aydır arıyormışsun ben 6yıldır arıyorum daha sana çok erkenmiş işallah 15 aya kalmaz hamile kalırsın bitanem ramazan hürmetine:Saruboceq:

teşekkür ederim umarım sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine baya naz yapmış bebişin sana daha fazla üzmez anneciğini de tez vakitte gelir inşallah :) bende sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi:)

arkadaslar soktayim cok kotuyum sena bebeklerini kaybetmis cumartesi...........yazmasi bile bu kadar zorsa canim arkadasim ne haldesin, Rabbim ayrdim etsin sabir versin.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok kötü oldum ALLAHIM sabır versin canım arkadaşıma şokdayım yaa inanamıyorum .
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kelimeler kifayetsiz kalıyo allahım güç ver senama

aallahımm inanamıyorummm çok çoookk üzüldümm rabbim sabır versin senayaa( diyecek bişiy bulamıyorummm allahım sen ona yardım et (

arkadaslar senayi aklimdan hic cikartamiyorum hep dua ediyorum Rabbim sabir versin diye, Insallah dualarimiz kabul olur. sena bana kk hesabini kapatacagini, anne olmak konusunun onun icin bittigini yazmis. ulasamazsaniz merak etmeyin diye yazdim. cok dua edelim arkadaslar belki de burda hicbirimiz bu denli duaya ihtiyac duymamistik................

rabbim senaya sabır versin inş anne olmak nasip olur onada bizlerede hayırlısı ile senacım aeo dualarım onunla rabbim sevindirsin onuda inş

allahım bu nasıl bi haber yaaaaa çok kötü oldumm ağlıyorum şimdi
allahım senama sabır ver sen yardımcısı ol ya ne kadar üzüldüm allaım sen büüyüksünn
keşke girmeseydim de bu yazıyı görmeseydimmm

günüm gözlerin aydınn tebrik edemedim canım
ben şimdi senayı arıym cepten kim bilir canım arkadaşım nasıldır kıymama yaaa

inanamıyorum bende şimdi okudum çok kötü oldum kaynar su döküldü tepemden
rabbim sabırlar versin senaaaa elim ayağım tutmaz oldu sanki yaa
allahım kimseyi evlat acısıyla sınama yarabbim :Saruboceq:

selam canlarım uzun bi aradan sonra netime kavuştum.

senacıgımın haberini iki gün oldu alalı..çok üzüldüm bende..Allahım sabır versin..malesef kelimelerin bittigi yer buna deniyor işte..Allahım sen büyüksün herşeyin hayırlısını ver rabbim..senama bi daha böyle bi üzüntü verme yarabbim.amin((

prensesim endişe etme canım..Allahın iziniyle bişey yoktur inşallah..öpüyorum canım.

günüm konuştuk zaten msn de canım..seni seviyorum çok mutlu oldum kalp atışlarını duymana..

boncugumda ugramış canım benim napıyosun tatlımŞeniz

makbuşum cnm arkadasım bugün aradım açmadın.çok çaldırmak istemedim selincikle ugraşıyosundur diye cano.özledim seni.iyisindir umarımŞeniz

bu arada tuanacım da hamileymiş çok sevindim şimdi okudum yaa.Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin..geçmişi çok okuyamadım kızlar.birazdan yatıcam herkes iyidir inşallah..

pingu,ske,asuş,sevalim diger kızlar umarım sizde iyisinizdir...

gökçem ablişine dua okunuyomuş kuşum..ben okuyamıyorum şuanda yaaaadetim bitmedi daha...sen nasılsın cano iyisin inşallah?

kaçtım kıslar kimse yok zaten uzanayım biraz.

günaydın canlarr..kimseler ugramaz olmuş ya(( herkes nerede..senam dan da ses çıkmadı..napsın buraya girmeye hal mı kalır insanda(

mrb canım demek artık netin açıldı çok sevindim görüşürüz inş bundan sonra.. evet ablama dua okunuyor sen sıkma canını sagolsun kızlar oıkuyorlar inş kaul olur .. bende iyiyim canım noılsun işte evde vakit geçiriyorum kilo almaya devam:İ) sen nasılsın herşey yolunda inş olumunekankayizsmile

canım benim ya inan çok özledim seni deŞeniz
evet açıldı net..eski hattımızı aldık yeniden.yukarıyla olacak iş degil.bozuluyodu habire.
ALLAHIM ablana okunan duaları kabul eder inşallah canım..eminim ablanda senin gibi iyi yürekli ve güzeldir..inşallah karşısına onun degerini bir ömür boyu bilecek ve onu canından çok sevecek biri çıkar birbirlerini çok sever ve evlenirler:Saruboceq:

al sen kiloları al sonra nasıl vercen bakalımdelikafaduldenşaka şaka yarasın tosunuma herşey:)))
bende iyiyim gökçem ya bildigin gibi işte..ramazandan sonra bi müddet evdeyim kısmetse.ozaman bol bol laflarız kuşumŞeniz

selam fıstıklar herkese iyi pazarlar diliyorum..bugün kızımın kırkını çıkarttık zaman ne hızlı geçmiş koca kız oldu sanki :))Rabbim hepinize bugünleri yaşatsın inşallah.akşam yengeme davetliyiz uğramaya çalışırım gelince hepinizi kocaman öpüyorum

ıyıyım canım cok sukur sadece sıkayetlerım arttı son zamanlardayız artık mıgde yanmalarım ayak şişliklerim agırlasmam uyku sorunlarım ve sıksık wc ye cıkmam benı rahatsız etse de mınıgımın hareketlerıne alısmıs durumdayım ve artık bundan rahatsızlık degıl mutluluk duyar oldum opuyorumnanaktan
sonunda net baglandı senın de valla ozledık sen neler yapıyosun
:kedi:

ay kız hayırlı olsun gerçektende ne kadar çabuk vakit geçivermiş kırk bile oldu maşallah saglkıkla büyüsün annesi inş minik kızın kocaman kız olsun saglıkla inşş sarısı başımıza

canım sen yazmışsın sanki ben yazmışım gibi hissettim mide yanmalarım şişlikler uykusuzluk vs aynı yani allahım hayırlısı ile dogrumak nasip etsin

sıkayetler aynı canım aramızda 1 haftalık bır fark var aynı sayılırız eyvahedigeldismile Allahım guc versın su son zamanları da atlatalım bebıslere kavusalım saglıkla tum cekılenlerı unutalım :kedi:
bı de ben hıc bır pozısyonda rahat yatamıyorum duz yatınca nefes alamıyorum saga yatınca kalbım sıkısıyor gıbı oluyor sola da cok yattıgım zaman kalca kemıklerım tutuluyor bı de saga sola donerken karnım lup lupp düşüyor saga sola akannehir uyku muyku yok yanı bı de herkes bu gunlerın tadını cıkar bebek dogunca uykusuz gunler baslıycak dıyolar zaten basladı kafamçokkarıştı senın de boyle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…