ıyıyım canım cok sukur sadece sıkayetlerım arttı son zamanlardayız artık mıgde yanmalarım ayak şişliklerim agırlasmam uyku sorunlarım ve sıksık wc ye cıkmam benı rahatsız etse de mınıgımın hareketlerıne alısmıs durumdayım ve artık bundan rahatsızlık degıl mutluluk duyar oldum opuyorumnanaktan
sonunda net baglandı senın de valla ozledık sen neler yapıyosun
:kedi:
selam fıstıklar herkese iyi pazarlar diliyorum..bugün kızımın kırkını çıkarttık zaman ne hızlı geçmiş koca kız oldu sanki :))Rabbim hepinize bugünleri yaşatsın inşallah.akşam yengeme davetliyiz uğramaya çalışırım gelince hepinizi kocaman öpüyorum
sıkayetler aynı canım aramızda 1 haftalık bır fark var aynı sayılırız eyvahedigeldismile Allahım guc versın su son zamanları da atlatalım bebıslere kavusalım saglıkla tum cekılenlerı unutalım :kedi:
bı de ben hıc bır pozısyonda rahat yatamıyorum duz yatınca nefes alamıyorum saga yatınca kalbım sıkısıyor gıbı oluyor sola da cok yattıgım zaman kalca kemıklerım tutuluyor bı de saga sola donerken karnım lup lupp düşüyor saga sola akannehir uyku muyku yok yanı bı de herkes bu gunlerın tadını cıkar bebek dogunca uykusuz gunler baslıycak dıyolar zaten basladı kafamçokkarıştı senın de boyle oluyor mu
canım ya geçecek sonuçta.minigini kucagına aldıgında olsun:))
ben napayım çalışıyorum..bugün geç geldim anneme gittik maç varmış diye..
demin geldik eve...hiç işe de gidesim yok artık sogukluk geldi bana iyice...
canım bende sende ne varsa aynısı var :2: uykusuzlukta oluyo gündüz uyumak istiyom ama sıcaktan uyuyamıyom gecede karnım saga sola döndükce lap lup dğe oluyo rahat edemiyom sol yanım uyşuk gibi oluyo yatarken artıkakannehir bide bebişler büyüdükçe kemikleri batar oluyo yatarken amannn neyse rabbim verdi çokşükür son ay kaldı hayırlısı ile atlatıcaz inş saglıkla gelsin miniklerimiz sıkmayalım canımızı :teselli:
ay ne güzel nazarboncuğum doğum yapmış demek darısı bizlerin başına sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah