"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ya geçecek sonuçta.minigini kucagına aldıgında olsun:))

ben napayım çalışıyorum..bugün geç geldim anneme gittik maç varmış diye..
demin geldik eve...hiç işe de gidesim yok artık sogukluk geldi bana iyice...

ayy teyzesi yesin onu maşallah yaa kuzucuğa
kırkınız çıktı şimdi artık gezme zamanı makbuşum
buara duyduğuma göre hiç uyumuyomuş selinim Allah kolaylık versin canım .senide özledim yaa çok öpüyorum bitanem opuyorumnanaktan

canım bende sende ne varsa aynısı var :2: uykusuzlukta oluyo gündüz uyumak istiyom ama sıcaktan uyuyamıyom gecede karnım saga sola döndükce lap lup dğe oluyo rahat edemiyom sol yanım uyşuk gibi oluyo yatarken artık akannehir bide bebişler büyüdükçe kemikleri batar oluyo yatarken amannn neyse rabbim verdi çokşükür son ay kaldı hayırlısı ile atlatıcaz inş saglıkla gelsin miniklerimiz sıkmayalım canımızı :teselli:

bu aralar bu magmurluk herkeste var nedese havalardan mı oruclardan mı bellı degıl ınsanın ıcınden hıcbıse yapmak gelmıyo valla

aynen saglıkla bı kavussaydık yıne de ck sukur opuyorumnanaktan

sa kızlar nasılsınız benim netim yok artık giremiyom geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın bana dua din rabbim sizlerle olsun inşllah..

PİNGUCUM SORMA VALLA CANIM YAA..hele bayram üstü hiç çekilmiyo kalabalık offf...

gökçem Allahım ya çok az kalmış kuzummm..Allah sag salim kucagına almak nasip etsin canım arkadasımŞeniz

nurum ugramışsın canım..herkes iyi demek isterdik ama malesef..SENAMIZ ikizlerini kaybetti:çok üzgünümff offfff.

Selam canlarım..size günün erken saatlerinde bi dogum müjdesi vermeye geldim...NAZARBONCUGUMUZ sabah 5 de kızı Ayşe yi kucagına almış Allaha çok şükür..çok sevindim..darısı hepimize inşallah kızlar.söylememi istedi..bana demin mesaj yollamış kuşum benim kızlara söyle diye.

ay ne güzel nazarboncuğum doğum yapmış demek darısı bizlerin başına sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

ay ne güzel nazarboncuğum doğum yapmış demek darısı bizlerin başına sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

evet canım darısı sana .MAAŞALLAH diyim bak iyikisi de iyimiş kalkıp bana mesaj bilem atmış:))) darısı sana canım böyle normal dogum olsun inşallah.nasılsın kuşum özledim seni.opuyorumnanaktan

ayy demek boncuğumda doğum yaptı Rabbim ikisinede sağlık sıhat versin çok sevindim..darısı sizlere kızlar

ayy boncugum dogum yapmış saglıkla büyütsün yegenimizi hoşgeldin dünyaya ayşemiz saglıkla büyü inşşş
darısıda bize olsun umarım bende normal dogum yapabilirm

ayy nazarım çok sevindim gözünaydın canım güle güle büyüt ayşeciği
dilerim hayırlı bir evlat olur canım opuyorumnanaktan

NURUM özlemiştik seni demek netin yok
kendine iyi bak canım güzel haberlerini bekliyoruz
RABBİME emanetsin opuyorumnanaktan

selam canlarım kuzucuklarımmopuyorumnanaktan

işten demin geldim yaf şu hafta hayırlısıyla bi geçseboshayallersmile

makbuşum özledim seni canım benim dün konuşamadık fazla yaa..kontürüme baktım bi ara bide,1 tl 75 kuruş kalmış:sinifsinif:arayamıyom da ..iyisin inşallah bebeemŞeniz

gökçem inşallah canım sende boncugumuz gibi normal dogum yaparsın Allahım saglıcakla kurtarsın seni de ve tüm hamileleri:Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz görüsemiyoruz coktandir burasida bayagi bos kalmis

boncuğum gözün aydın allah anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsunnn inş darısı bütün kk nın güzellerininin başına

derinim sagol canım amin inş saglıkla dünyaya gelir minigim ve tüm hamişlerin kide tabi
darısı isteyenelre olsun
gız delüm semoşum hoşgelmişsin nasıl gidiyo bakim yegenlerim artık fazla üzmüyo inş kib

boncummm canım hayırlı olsun geçmiş olsun canım hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsunnn

selamlar canlarım..işten yeni geldim çok kalabalık olmuyo ama yinede bekliyoz işte iş olur diye.

semam,zeynim,ceylanım ugramışsınız canlarım çok öpüyorum üçünüzü de...

senadan haberi olan olursa yazsın lütfen çok merak ediyorum(

hepinizi çok seviyorum kıslar..biraz keyifsizim hiç kk da bile kalasım yok...
görüşmek üzere.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…