- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
canım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.inşallah tahlillerin tertemiz çıkarslm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum makbercim hayırlı olsu bebişin günüm rabbim sağ salim kucağıa almayı nesip etsin bede herşey aynı 1aydır sürekli dr kovalıyorum beyinde tümörden şüphelendi dr emarlar çeşitli tahliller ankaraya gide tahliller şimdide bayramdan sonra araştırma hastanesine gidecem daha tam net bişey yok bakalım kusura bakmayın giremiyorum hiç vaktim yok ve çok hastayım neyse kendinize ii bakın hepinizi öptüm
günüm şok oldum ya sen nerden öğrendin ( canım kimbilir nasıldır şimdi Rabbim ona sabır versin inşallaharkadaslar soktayim cok kotuyum sena bebeklerini kaybetmis cumartesi...........yazmasi bile bu kadar zorsa canim arkadasim ne haldesin, Rabbim ayrdim etsin sabir versin.
canım inşallah istanbuldan karnında bebişinle dönersinmerabalar arkadaşlar nasılsınız çoktandır görüşemiyoruz bakıyorumda aranızda bende başka talihsiz kalmamış hepiniz hamilesiniz, dogurmuşsunuz darısı başıma bende istanbula gidiyorum haftaya tüp bebek için neolur dua edin bacılarım ya şu mübarek ayda :Saruboceq: