"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb kızlar
ceylanım sagol bitanem ya son bikaç gündürsanki hava serinledi gibi biraz daha iyiyim ccanım sadece orta parmagımda sol elimin bi acaip elektrik çarpar gibi oluyo kullanamıyom o parmagımı dr sinir sıkışması olabilir demişti su toplamasından dolyaı şişiyo yaa ondan galiba ortopedi bişe yapmaz demişti onun harici el ayak şişmesi fazla degil a inmeye başladı :)sen nasılsın
günüm inş güzl haberlerle gelir inşş
ebroşm benim iyiyim sen nasılsın
derinimi bende çok öpüyorum özledim onuda yaa
makbuş sanada kolay gelsincanım
pingucum sen nasılsın canım
senacım minişlere isim koydunmu bakalım
semacım bebişlerden fırsat bulamıyon daha demi gelde iki konuşakk
nuruncum ske cim zeyncim kızlar sizide öpeyrum

selam kızlar ancak uğrayabiliyorum selinle çok büyük sıkıntı yaşıyoruz dün gece nerdeyse hiç uyumadı sinirlerim aşırı yıprandı artık uykusuzluk bi yandan delirme noktasındayım :KK43:( sürekli ağlıyor ne yapıcağımı şaşırdım..bugün aşısı vardı sağlık ocağında onu yaptırdık normalde doktor kontrolüde vardı ama doktoru izindeymiş pazartesiye kaldı.benden haberler bu kadar hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın günlerdir geçmeyen baş ağrısı çekiyorum..
bu arada günümün kontrolü bugündü heralde inşallah güzel haberlerle gelir.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM uğramamış herşey yolundadır umarım selinimiz iyidir inşallah
SENAM nedemek tatlım herzaman aklımdasınız emin ol .herşey güzel olcak az kaldı bitanem
GÜNÜMDE uğramamış yarın kontrolü vardı inşallah güzel haberler alır
CEYLANIM sen nasılsın balım kurabiye nasıl öptüm
GÖKCEM naber şişkom yerim senin koca göbüşünü
ZEYNİM sen nasılsın canım herşey yolunda inşallah
NURUMDA yok çok zamandır özledim onuda
PİNGUCUM senide öptüm canım iyisindir inşallah

kızlar DERİNİMİN hepinize çok selamı var çok özlemiş ama neti hala olmamış malesef
bende öptüm sizleri
sagol tatlim biz iyiyiz cok sükür hersey yolunda sen nasilsin coktandir görüsemedik hayirli ramazanlaropuyorumnanaktan
mrb kızlar
ceylanım sagol bitanem ya son bikaç gündürsanki hava serinledi gibi biraz daha iyiyim ccanım sadece orta parmagımda sol elimin bi acaip elektrik çarpar gibi oluyo kullanamıyom o parmagımı dr sinir sıkışması olabilir demişti su toplamasından dolyaı şişiyo yaa ondan galiba ortopedi bişe yapmaz demişti onun harici el ayak şişmesi fazla degil a inmeye başladı :)sen nasılsın
günüm inş güzl haberlerle gelir inşş
ebroşm benim iyiyim sen nasılsın
derinimi bende çok öpüyorum özledim onuda yaa
makbuş sanada kolay gelsincanım
pingucum sen nasılsın canım
senacım minişlere isim koydunmu bakalım
semacım bebişlerden fırsat bulamıyon daha demi gelde iki konuşakk
nuruncum ske cim zeyncim kızlar sizide öpeyrum
canim sende kendine dikkat et öpüyorumopuyorumnanaktan
selam kızlar ancak uğrayabiliyorum selinle çok büyük sıkıntı yaşıyoruz dün gece nerdeyse hiç uyumadı sinirlerim aşırı yıprandı artık uykusuzluk bi yandan delirme noktasındayım :KK43:( sürekli ağlıyor ne yapıcağımı şaşırdım..bugün aşısı vardı sağlık ocağında onu yaptırdık normalde doktor kontrolüde vardı ama doktoru izindeymiş pazartesiye kaldı.benden haberler bu kadar hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın günlerdir geçmeyen baş ağrısı çekiyorum..
bu arada günümün kontrolü bugündü heralde inşallah güzel haberlerle gelir.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam

canim allah kolaylik versin cimcime seni üzüyor demekki neyse biraz daha büyüyünce düzelir insallah:1hug:

kizlar doktordan geldim ilk size yaziyorum. dun gidemedim gittim de doktor doguma gitmisti bu sabah gel dediler. neyse, haberler iyi degil ne yazikki kese cok kucuk gorunuyor. sekli falan da iyi degilmis:KK43:( doktor haftaya netlesir uzulme ama cok da yolunda diyemem dedi. kesenin icinde bir sey goremedi tabii kucuk diye de gormedik buyuk ihtimalle dedi.ne diyeyim arkadaslar galiba yine nasip degil anne olmak. uzuldum tabii cok ama artik alistim elden bir sey gelmiyor kabullendim. haftaya guzel haberlerle gelmek isterim. dualariniz icin hepiniz cok sagolun Allah razi olsun. bu kadar duaya olmuyorsa zaten hayirlisi degildir.
makbercim selincimiz sicaklara dayanamiyordur belki de. Insallah rahatlar bugun. kokla minnosu benim icin :nazar:

kizlar doktordan geldim ilk size yaziyorum. dun gidemedim gittim de doktor doguma gitmisti bu sabah gel dediler. neyse, haberler iyi degil ne yazikki kese cok kucuk gorunuyor. sekli falan da iyi degilmis:KK43:( doktor haftaya netlesir uzulme ama cok da yolunda diyemem dedi. kesenin icinde bir sey goremedi tabii kucuk diye de gormedik buyuk ihtimalle dedi.ne diyeyim arkadaslar galiba yine nasip degil anne olmak. uzuldum tabii cok ama artik alistim elden bir sey gelmiyor kabullendim. haftaya guzel haberlerle gelmek isterim. dualariniz icin hepiniz cok sagolun Allah razi olsun. bu kadar duaya olmuyorsa zaten hayirlisi degildir.
makbercim selincimiz sicaklara dayanamiyordur belki de. Insallah rahatlar bugun. kokla minnosu benim icin :nazar:

canımm bnm üzülme sakın,daha kesin bişe belli değil anladğım kadarıyla...
Sen moralini yüksek tut,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

canim hakkinda hayirlisi olsun
okadar cok umutsuzluktan güzel haberler cikiyorki insallah haftaya güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

günümm üzülme lütfen doktor sadece ihtimalden bahsetmiş bak çok küçük demiş net görememesi gayet normal.ben inanıyorum ki Allahın izniyle haftaya çok güzel haberlerle geliceksin.öyle karamsar olmak sana yakışmıyor bitanem.dualarımdasın

canlarımmm bitanelerimmm hepinizi çok ama çok özledim...
makbuşum,günüm,ebuşum,ceylanımm,gökçemm diger canım arkadaslarımm valla bende üzülüyorum giremiyorum hiç ..abimin laptobundan yazıyorum çaldım odasından:)))

günümmmm canım arkadasım girersen okursun inşallah...gözünaydın cnm çok ama çok sevindim bebişin yoldaymış..Allahım sag salim kucaklamanı da nasip etsin kuşummm çokkk öpüyorum cnm benim.opuyorumnanaktan

haydiiin kaçtım kızlar..geçmişe hiç bakmadım yaa umarım iyidir herkes.

hoşçakalın canlarım.:gitme:

günüm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş gönlündeki muradını versin umarım degerin yükselr canmım dualarım seninle
makbuşum zor günler geçiyorun inş bu günlerde geçicek kızınla eglenicen gezdiricen günler gelicek az daha sabır canım kib
derinim özledik seni kız kib öptm senide canım

benı soran kızlar cok sukur cok ıyıyım kızla ugrasıyorum cok hareketlı ne uyku var ne ıstırahat her dk kıpır kıpır sıcaklar da bı yandan cebelleşiyoruz ama cok sukur ıyıyım hepınızı kocaman opuyorum herkes ıyıdır ınsallah a.s.

günüm cnm bi dur bakalım noluyo inşallah dualarımız kabul olur canım olmasada caqnını sıkmamaya çalış ne çok insan var tüp bebek tedavilerinden sonra kendiliğinden hamile kalan canım benim inşallah seninde bebeğin olucak allaha sığın allahım yardımcın olsun

derinim kuşum hoşgeldin yaaa inşallah sende yakında internet işini çözersin canım özledik çokk

makberim aynı durumdayım canım sabaları öyle yorgun kalkıyorum ki ama değer canım şu sonbahar bi gelsin daha güzel olucak inanıyorum benn

pingu gökçe kızlar allah size bu sıcaklarda kolaylık versin kızlar hamileliğin son zamanları zor gerçekten

ebrarım senam siz nasılsınız cadılar öptüm hepinizi

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM demek çok yoruyo selinim annesini canım sıcaklardandır naapsın miniş yaa biz dayanamıyoruz onunda ağzı var dili yok diyemiyo annesi bişey sonrada ağlıyo işte .sağlık olsunde geçer bugünler
GÜNÜM moralni bozma inşallah iyi olucak canım hiç belli olmaz biranda büyüyüverir bakarsın .güzel haberlerini bekliyorum canım .dualarım seninle
ZEYNİM saol canım sanada hayırlı ramazanlar .iyisin değilmi özledim yaa biara muhabbet edelim işallah
GÖKCEM ptüm kuzum senide .buarada görüşemedik benim topice uğramışsın ama ben yoktum .iyisin değilmi
CEYLANIM bende seni ve minişini öpüyorum canım .
senam,pingum,nurum,derinim,semoşum kızlar hepinizi çok öptüm
kendinize ii bakın canım arkadaşlarım

tesekkur ederim kizlar, Allah'tan umit kesilmez bunu biliyorum. sadece umit etmek icin bile yorgun hissediyorum kendimi:KK43:( ne olucaksa olsun yeterki netlessin bir an once, bir gelisme olursa haber veririm. desteginiz icin tesekkur ediyorum.

günüm ya çok özür dilerim canım:KK43:( geçmişe hiç bakmamıştım bilmiyodum durumu...geçmişe bakmayacagım tuttugunda hep böyle şeyler olur zaten:KK43:(
tatlım hemen ümit kesme canım benim inşallah kese büyür ve herşey normal gider...güzel Allahım inşallah dualarımızı kabul eder yaaa..nolur düzelsin herşey nolurr:KK43:(

kızlar selam.hepinizi çok öpüyorum.annemdeyim yine.bizimkiler maç izliyor bende annemle oturuyorum.

Arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım eve gidince test yaptım (markasını unuttum) ama bir kaba işeyip, aletin üstüne damlattım. Sonuç ikinci çizgi silik çıktı. Hemen eczaneye koştum ve gösterdim. Eczacı Hayırlı olsun dedi. Annemden başka bir test daha istedim (prediktör) 5-6 saat snr onu yaptım. (Günün her saati yapılır diyo) ama bu sefer ikinci çizgi çıkmadı. Kafam karıştı, moralim bozuldu. Bugün karnım çok ağrıyor ve midem felaket bulanıyor :KK43:(

Hangi teste güveniyim ben yaaa

günüm cnm bi dur bakalım noluyo inşallah dualarımız kabul olur canım olmasada caqnını sıkmamaya çalış ne çok insan var tüp bebek tedavilerinden sonra kendiliğinden hamile kalan canım benim inşallah seninde bebeğin olucak allaha sığın allahım yardımcın olsun

derinim kuşum hoşgeldin yaaa inşallah sende yakında internet işini çözersin canım özledik çokk

makberim aynı durumdayım canım sabaları öyle yorgun kalkıyorum ki ama değer canım şu sonbahar bi gelsin daha güzel olucak inanıyorum benn

pingu gökçe kızlar allah size bu sıcaklarda kolaylık versin kızlar hamileliğin son zamanları zor gerçekten

ebrarım senam siz nasılsınız cadılar öptüm hepinizi

aminn canım gercekten cok zor oluyor Rabbım dayanma gucu versın :emir_bebek:

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM demek çok yoruyo selinim annesini canım sıcaklardandır naapsın miniş yaa biz dayanamıyoruz onunda ağzı var dili yok diyemiyo annesi bişey sonrada ağlıyo işte .sağlık olsunde geçer bugünler
GÜNÜM moralni bozma inşallah iyi olucak canım hiç belli olmaz biranda büyüyüverir bakarsın .güzel haberlerini bekliyorum canım .dualarım seninle
ZEYNİM saol canım sanada hayırlı ramazanlar .iyisin değilmi özledim yaa biara muhabbet edelim işallah
GÖKCEM ptüm kuzum senide .buarada görüşemedik benim topice uğramışsın ama ben yoktum .iyisin değilmi
CEYLANIM bende seni ve minişini öpüyorum canım .
senam,pingum,nurum,derinim,semoşum kızlar hepinizi çok öptüm
kendinize ii bakın canım arkadaşlarım
ben de optum canım kocamanbayanssulusmile
Arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım eve gidince test yaptım (markasını unuttum) ama bir kaba işeyip, aletin üstüne damlattım. Sonuç ikinci çizgi silik çıktı. Hemen eczaneye koştum ve gösterdim. Eczacı Hayırlı olsun dedi. Annemden başka bir test daha istedim (prediktör) 5-6 saat snr onu yaptım. (Günün her saati yapılır diyo) ama bu sefer ikinci çizgi çıkmadı. Kafam karıştı, moralim bozuldu. Bugün karnım çok ağrıyor ve midem felaket bulanıyor :KK43:(

Hangi teste güveniyim ben yaaa
regl gunun gectı mı eger hala regl olmadıysan kanda baktır canım en azından kesın sonuc cıkar ıcın ıcını yemezaklinialirimsmile

merhaba kizlar cok sukur guzel haberle geldim, kalp atisini aldik sukurler olsun. darisi bekleyen canim arkadaslarimin basina en kisa zamanda.

X