"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bir tek ebroşum sormuş beni:1no2:sağol ebroşum iyiyim...allah sana ikiz ikiz bebeler nasip etsin inşallahhhhhh..........
yine de opüyorum hepinizi....

gökçem bebiş kocaman oldu maşallah dün gibi geliyo valla yaaaaa........hazırlıklar başlamıştır şimdi ne güzel...benim hala elim yüreğimde...yatmaktan belim ağrıyo artık...12 haftadır yatıyorum:KK43:(((((((((((.........allahım semoşumunki gibi bir son nasip etsin bana da...hala bebek elbiselerine göz ucuyla bile bakmıyorum korkumdan:KK43:((((((
canım aslında topicteki kızları hep merak ediyozda uzun ara olunca isimler unutuluyo yada kaynıyo sorarken kusura bakma arada ugra böl eyaadaltum benim iyi olmanada sevindim canım çok şükür bende ilerledim hayırlısı ile kuucagıma da alsam bi günler gçemek bilmiyosanki sende inş hayırlısı ile kucagına alıcan canım dr kontrolünne zaman ben yarın gidiyom 2 de orda olcam bakalım kızcem iyi mi sende kib öptm
selam kızlar kusuruma bakmayın çok sık gelemiyorum selin hanım bana uykuyu falan unutturdu devamlı baş ağrısı çekiyorum şimdide tuvalet sıkıntımız var dün gece deliye döndük çocuk ıkınıyor ama kakasını yapamıyor arkasından da kıyameti koparıyor apartmanı ayağa kaldırdı diyebilirim.selimi eczaneye gönderdim fitil aldıda rahat ettik.4 saat uyanık duruyor uyanık olunca emmek istiyor demekki mide hazmetmiyor.1 aylık olunca gidicez hastaneye kalça usgsi çekilicek.
mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi
canım minigin ii olmasına sevindm inş dahada ii olur kib kolay gelsin canım

SLM GÜZELLERR
ceylanım aldıgım gider hsebaı yaparak yiyip geziyom valla sen verdn mi kız aldıklarını söle bakem :)
ebroş seni döverim haaa şişko diyen şişko olsun inşşş göbeginde bebeginle gezemez ol inşşşş çatla oturdugun yerde bebegin tekme attıkça kal öle inşşşşşşşşşşşşşşşşşş ...... oh nasıl beddua ettim de rahatladım yaff alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
derinnnnnnnnnnn nerdesin sen ndatlummmmmmmmmmmmmmm özledim seni
makabuşşşşşşşş bebiş seni yoruyom u hala canım
zeynim yaa sen daha başlardasın bende o aylarda ii az almışım diyodum kiiiii bi baktım hırıl hırıl alıyom aman dikkat et ekmege fazla yüklenme benim gibi:)
pinguucum az kaldı bizimde hayırlısı ile sen normal dogum yapcan demi canım herşeyini aldınmı bebişin hazırlık bittimi

evet az kaldı Rabbım meleklerımıze saglıkla kavusmayı nasıp etsın :Saruboceq: herseyı hazır canım vaktın dolmasını beklııyoruz :KK43: sezeryan olucam sempatiksalakcinni

selam kızlar kusuruma bakmayın çok sık gelemiyorum selin hanım bana uykuyu falan unutturdu devamlı baş ağrısı çekiyorum şimdide tuvalet sıkıntımız var dün gece deliye döndük çocuk ıkınıyor ama kakasını yapamıyor arkasından da kıyameti koparıyor apartmanı ayağa kaldırdı diyebilirim.selimi eczaneye gönderdim fitil aldıda rahat ettik.4 saat uyanık duruyor uyanık olunca emmek istiyor demekki mide hazmetmiyor.1 aylık olunca gidicez hastaneye kalça usgsi çekilicek.
mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi

gökçem bebiş kocaman oldu maşallah dün gibi geliyo valla yaaaaa........hazırlıklar başlamıştır şimdi ne güzel...benim hala elim yüreğimde...yatmaktan belim ağrıyo artık...12 haftadır yatıyorum:KK43:(((((((((((.........allahım semoşumunki gibi bir son nasip etsin bana da...hala bebek elbiselerine göz ucuyla bile bakmıyorum korkumdan:KK43:((((((

canım senın durumunda ne var :KK43: benım haberım yok tekrardan benım ıcın ozet gecebılırmısın erken dogum tehlıkesımı 30 a ha gayret yazmıssın :sinifsinif:

pingu evet canım dha önce erken doğumla 25 haftalık kızımı kaybettim...dikişli olduğum halde....şimdi yine aynı tahlike var..dikiş atıldı yatıyorum...rahim ağzı yetmezliği maalasef:KK43: iki kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah...ama korkuyla :KK43:((((((((

bende bundan birer yıl arayla önce 22 haftada kızımı ve 28 haftada oğlumu kaybettim. Kızımı otopsiye oğlumu da küçücük bi mezara gönderdim. Ikinci çocuğumu kaybettiğimin senesinde de hamile olduğumu öğrendim. şu anda 12 haftalık hamileyim. Ama çok korkuyorum. Bu hafta sonu kontrolüm var. Doktora gidicem. Rahim ağzı açıklığı yüzünden ameliyat olmam gerekiyormuş. Sonrada yatıcam artık napalım.
Hiç bişeyi bu kadar çok isteyip bu kadar korkmamıştım. Allah hepimize ve bebeklerimize yardım etsin.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

birsenc inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım bu da bizim sınavımız heralde...allah yardımcımız olsun...

pingu evet canım dha önce erken doğumla 25 haftalık kızımı kaybettim...dikişli olduğum halde....şimdi yine aynı tahlike var..dikiş atıldı yatıyorum...rahim ağzı yetmezliği maalasef:KK43: iki kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah...ama korkuyla :KK43:((((((((

ayy Rabbım yardımcın olsun canım ınsallah ters bısey olmaz meleklerıne saglıklıca kavusursun cok cok dıkkatlı ol :gitme:

bende bundan birer yıl arayla önce 22 haftada kızımı ve 28 haftada oğlumu kaybettim. Kızımı otopsiye oğlumu da küçücük bi mezara gönderdim. Ikinci çocuğumu kaybettiğimin senesinde de hamile olduğumu öğrendim. şu anda 12 haftalık hamileyim. Ama çok korkuyorum. Bu hafta sonu kontrolüm var. Doktora gidicem. Rahim ağzı açıklığı yüzünden ameliyat olmam gerekiyormuş. Sonrada yatıcam artık napalım.
Hiç bişeyi bu kadar çok isteyip bu kadar korkmamıştım. Allah hepimize ve bebeklerimize yardım etsin.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

basın sagolsun senın de canım ınsallah bu sefer kavusursun mınık yavruna ama senınkı daha cok ufakmıs senanınkı 26ıncı haftada Allah sabır versın sızlere cok cok dıkkat et sen de kendıne:emir_bebek:

sena biirsen allah sağlıcakla kucağınaıza almayı nasip etsinn diğer hamişlerimize de tabiiii:))

slm kızlar
birsencim senacım rabbim inş ikinizsinde ve isteyen herkesinde benimde tabi yüzümüzü güldürür kucaklarımıza almak naip olur inş
kızlar bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
makbuş sen çatı muayenesi oldun demi çok agrılı oldumu datlum

gökçemm maaşallah bebişine canımmm çok güzel gelişimmi:)
canım makbuşa sormuşsun ama girmişken yazayım dedim normalde drların geneli 38.haftada yapıyo çatı muaynesini en azından benim drum öyle yapacaktı aama benim kız o haftayı beklemediği için doğum olacağı gün çatı muaynesi yaptı yani 36 artı 6 da canım çatı muaynesini sormuşsun çok mu ağrılı diye aslına bakarsan canım biraz ağrı oluyo ne yalan söyliym ama öyle aman aman çok da aşırı bi ağrı deil yani dayanılabilecek seviyede bir ağrı oluyo önemli olan kendini fazla kasmaman ne kadar rahat olmaya çalışırsan o kadar rahat oluyo sanırımm ama korkma herşey bebişlerimiz için onlar için katlanıabilir bir acı oluyo canım zaten sonrasında da unutuyosun gidiyo sen içini rahat tut herşey güzel ve kolay olacak diye düşün ki güzel olsun canım öpüyorum seni :)

ceylancım ben seni sezeryan die hatırlıyom yaa ondan makbuşa sordum o normal düşünüyodu da dr umda dedi şuan için erken diger gidişimde bakar galiba inş dedigin gibi çok agrılı olmaz amann bebişlere deger demi canım benişmkide heyecan işte ondan herşeyi merak ediyom sen nasılsın miniş nasıl ?

ya heyecan oluyo tabi gökçem heyecan merak bilmediğimiz bişiy olduğu için gayet normal anlayabiliyorum seni
iiyiz cnm bizde evet benim sezeryan oldu ama erken doğum olduğu için doğumun başlayıp başlamadığını anlayabilmek için dr çatı ve açılmaya bakmıştı cnm yoksa vaktinde gelse bakmazdı herhalde
değer tabiki canımdeğmez olurmu hiç unutuverirsin gider hepsi geçiyo inann

minnoş napsın babaısnın kucağında bende iftar hazırlığındayım bi bakıym dedim dinlenirken öpüyorum cnm senii

slm kızlar
birsencim senacım rabbim inş ikinizsinde ve isteyen herkesinde benimde tabi yüzümüzü güldürür kucaklarımıza almak naip olur inş
kızlar bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
makbuş sen çatı muayenesi oldun demi çok agrılı oldumu datlum

canım catı muaynesınden korkma benım 5.5 aylıkken su gıbı akıntım olmustu doktorumu aradım hemen gel dedı ısı gucu bıraktık gıttık benı muayne ettı alttan o kadar da kotu degıldı eger jınekolojık muayne olabılıyorsan catı muaynesınde hıcbısey yok ustelık o koca makına aletıyle degıl parmagıyla bakıyor o yuzden acıtmıyor fazla sadece acıklıga bakmak ıcın bır ıkı bastıracak o zaman ırkılıyorsun ama dayanılmaz bısey degıl bıtıverıyor zaten ...

her gebenın son kontrollerınde catı muaynesı rutın olarak yapılır.ve nst baglanır sancılara bakmak ıcın.Bebegın kılosu annenın kemık yapısı ve rahım acıklıgı hepsı bırlıkte bı butun olustururzemuszemus

slmmkızlarrr
ceylanım bende seni öpüyorum datlum
pingucum bilgin için çok sagol tatlım yaa ne bilim herkes bişe anlattı jinekolojik muayeneden hiç korkmuyom iki sene sık sık baktıgı için dr um :) alıştım ona bundanda korkmam artık... sen nasılsın canım nasıl gidiyo ...

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM uğramamış herşey yolundadır umarım selinimiz iyidir inşallah
SENAM nedemek tatlım herzaman aklımdasınız emin ol .herşey güzel olcak az kaldı bitanem
GÜNÜMDE uğramamış yarın kontrolü vardı inşallah güzel haberler alır
CEYLANIM sen nasılsın balım kurabiye nasıl öptüm
GÖKCEM naber şişkom yerim senin koca göbüşünü
ZEYNİM sen nasılsın canım herşey yolunda inşallah
NURUMDA yok çok zamandır özledim onuda
PİNGUCUM senide öptüm canım iyisindir inşallah

kızlar DERİNİMİN hepinize çok selamı var çok özlemiş ama neti hala olmamış malesef
bende öptüm sizleri

oy ebrarım biz iyiyiz canım nolsun günler çok hızlı geçiyo bebişimle
güünnümü bende çok merak ettimm inşallah bugün gelir haber verir bize ya
derinimin neti olmamış demek ilk kez bukadar uzun süre ayrı kaldı cnm kk dan inşallah oluverir biran önce
gökçem sen nasılsın nasıl gidiyo canım bu sıcaklarda?

X