- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
bir tek ebroşum sormuş beni:1no2:sağol ebroşum iyiyim...allah sana ikiz ikiz bebeler nasip etsin inşallahhhhhh..........
yine de opüyorum hepinizi....
canım aslında topicteki kızları hep merak ediyozda uzun ara olunca isimler unutuluyo yada kaynıyo sorarken kusura bakma arada ugra böl eyaadaltum benim iyi olmanada sevindim canım çok şükür bende ilerledim hayırlısı ile kuucagıma da alsam bi günler gçemek bilmiyosanki sende inş hayırlısı ile kucagına alıcan canım dr kontrolünne zaman ben yarın gidiyom 2 de orda olcam bakalım kızcem iyi mi sende kib öptmgökçem bebiş kocaman oldu maşallah dün gibi geliyo valla yaaaaa........hazırlıklar başlamıştır şimdi ne güzel...benim hala elim yüreğimde...yatmaktan belim ağrıyo artık...12 haftadır yatıyorum(((((((((((.........allahım semoşumunki gibi bir son nasip etsin bana da...hala bebek elbiselerine göz ucuyla bile bakmıyorum korkumdan((((((
canım minigin ii olmasına sevindm inş dahada ii olur kib kolay gelsin canımselam kızlar kusuruma bakmayın çok sık gelemiyorum selin hanım bana uykuyu falan unutturdu devamlı baş ağrısı çekiyorum şimdide tuvalet sıkıntımız var dün gece deliye döndük çocuk ıkınıyor ama kakasını yapamıyor arkasından da kıyameti koparıyor apartmanı ayağa kaldırdı diyebilirim.selimi eczaneye gönderdim fitil aldıda rahat ettik.4 saat uyanık duruyor uyanık olunca emmek istiyor demekki mide hazmetmiyor.1 aylık olunca gidicez hastaneye kalça usgsi çekilicek.
mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi