- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
sağol ceylanım benim saat başı emziriyorum mamayıda çok sık vermiyorum ki alışmasın ama nedense benim kız doyduğunu anlamıyor daha 23 günlük ama 3-4 saat uyanık kalıyor deli ediyor beni uyanık durdukçada emmek istiyor emdikçede kusuyor neden böyle yapıyor anlamadımmakberim kakası normal bence ama bu bebekler nedense zorlanıyolar kakalarını yaparken hele benimkızla annem dalga geçiyodu artık bizi yırtıyodu bütün düşün ellerimize sarılıyodu kıs gören de çocuk doğuruyon sanır diye takılıyodu annem
bağırsak sistemleri yeni yeni oturduğu için öyle oluyo aslında kakası cıvık olduğuna göre kabızlık yok rengi de normal takılma kaka olayına canım yapası gelmemiştir minnoşunun
bide benimki pek fena kakasını yaparken konsantresi bozuluyosa ayvayı yedin yapmıyo ertesi güne kadar:))
biberonun da ince delikliyse sorun yok demek canım hadi inşallah bu sefer olcak
ya sarılık varken saat başı emzirmek iyi diye biliyorum makberim sen yarım saate de düşürme bu sefer emzik eder seni kendine sonra akşama kadar memişlerde yapışır kalır aklında olsun çok da sık kaldırmas saat başı yeterli
sonuçta tokluk ne kadar önemliyse bebekler için verimli uykular da çok önemlii canım kendine iyi bak selinimize de öpüyorum seni çok
canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsinslm kızlar bayadır giremiyordum sizi çok özledim ve deee müjdeli haberlerle geldimmm sonunda bende hamileyim:))) :CüvCüv: allah isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin yarabbim :Saruboceq:
sağol canım benim bende öyle yapıyorum inşallah düzelir..birde duyduğum kadarıyla sıcakta yükseltirmiş sarılığı zavallı kızım sıcaktanda bunalıyor (canım bi saat arayla falan emziriyordu ama ceylan daha iyi bilir tabi sonuçta bebişten dolayı kıdemli...
ALLAH ŞİFA VERSİN
inşallah dediğin gibi olur canım çok sağol..sende güzel haberler alıcan inşallahmakbercim Insallah bir iki gune tamamen gecer canim, Selinim cirkin bebisimiz sana okuyalim ufleyelim biraz kucuk prenses, guzel haberlerin gelsin Insallah bu geceye yarin sabaha bitsin artik Insallah.
oy ebroşum eski günlere mi daldın şu uykum bi düzene girsin söz yine gelicem sahura kadar:1hug:buarada HAYIRLI RAMAZANLAR herkese
geçen yıl DERİNİM,BEN VE MAKBUŞUM sahura kadar muhabbet ederdik .şimdi yanlız kaldım derinimde yok kim davul çalcak mafoldumbençok özledim eski günleri .neyse duygusala bağladım hepinize hayırlı geceler
sağol canım benim iyi olmaya çalışıyor..sen nasılsın az kaldı seninde hayırlısıyla bi kucağına aldığını da görsek :))slm hanımlar
hayırlı ramazanlar olsun inş
bu sene tutamıyorum ama kocişim için yemek düşünmeye şimdiden başladım :)
itiuanacım çok sevindim canım yaaaa rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşşş hayırlı olsun canım kaç haftalık nasıl oldu azcuk anlat geldiginde ..sositosositohihoyyythihoyyyt
günüm sabırla bekle canım bu mubarek günlerde rabbim yüzünü güldürdü inş sonuna kadarda herşey ii gider saglıkla kucaklarsın minigini
makbuş çok geçmiş olsun canım yaa selinimiz inş daha iyidir
ceylanım ebroşum derinim zeynim pingum ske cim nuruncum asumancım hepinjizi öpüyorum görüşürüzz
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin inşallahopuyorumnanaktan