"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim kakası normal bence ama bu bebekler nedense zorlanıyolar kakalarını yaparken hele benimkızla annem dalga geçiyodu artık bizi yırtıyodu bütün düşün ellerimize sarılıyodu kıs gören de çocuk doğuruyon sanır diye takılıyodu annem
bağırsak sistemleri yeni yeni oturduğu için öyle oluyo aslında kakası cıvık olduğuna göre kabızlık yok rengi de normal takılma kaka olayına canım yapası gelmemiştir minnoşunun

bide benimki pek fena kakasını yaparken konsantresi bozuluyosa ayvayı yedin yapmıyo ertesi güne kadar:))

biberonun da ince delikliyse sorun yok demek canım hadi inşallah bu sefer olcak
ya sarılık varken saat başı emzirmek iyi diye biliyorum makberim sen yarım saate de düşürme bu sefer emzik eder seni kendine sonra akşama kadar memişlerde yapışır kalır aklında olsun çok da sık kaldırmas saat başı yeterli

sonuçta tokluk ne kadar önemliyse bebekler için verimli uykular da çok önemlii canım kendine iyi bak selinimize de öpüyorum seni çok
sağol ceylanım benim saat başı emziriyorum mamayıda çok sık vermiyorum ki alışmasın ama nedense benim kız doyduğunu anlamıyor daha 23 günlük ama 3-4 saat uyanık kalıyor deli ediyor beni uyanık durdukçada emmek istiyor emdikçede kusuyor neden böyle yapıyor anlamadım
slm kızlar bayadır giremiyordum sizi çok özledim ve deee müjdeli haberlerle geldimmm sonunda bende hamileyim:))) :CüvCüv: allah isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin yarabbim :Saruboceq:
canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin
canım bi saat arayla falan emziriyordu ama ceylan daha iyi bilir tabi sonuçta bebişten dolayı kıdemli...
ALLAH ŞİFA VERSİN
sağol canım benim bende öyle yapıyorum inşallah düzelir..birde duyduğum kadarıyla sıcakta yükseltirmiş sarılığı zavallı kızım sıcaktanda bunalıyor :KK43:(
makbercim Insallah bir iki gune tamamen gecer canim, Selinim cirkin bebisimiz sana okuyalim ufleyelim biraz kucuk prenses, guzel haberlerin gelsin Insallah bu geceye yarin sabaha bitsin artik Insallah.
inşallah dediğin gibi olur canım çok sağol..sende güzel haberler alıcan inşallah
buarada HAYIRLI RAMAZANLAR herkese
geçen yıl DERİNİM,BEN VE MAKBUŞUM sahura kadar muhabbet ederdik .şimdi yanlız kaldım derinimde yok kim davul çalcak mafoldumbençok özledim eski günleri .neyse duygusala bağladım hepinize hayırlı geceler
oy ebroşum eski günlere mi daldın şu uykum bi düzene girsin söz yine gelicem sahura kadar:1hug:
slm hanımlar
hayırlı ramazanlar olsun inş
bu sene tutamıyorum ama kocişim için yemek düşünmeye şimdiden başladım :)
itiuanacım çok sevindim canım yaaaa rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşşş hayırlı olsun canım kaç haftalık nasıl oldu azcuk anlat geldiginde ..sositosositohihoyyythihoyyyt
günüm sabırla bekle canım bu mubarek günlerde rabbim yüzünü güldürdü inş sonuna kadarda herşey ii gider saglıkla kucaklarsın minigini
makbuş çok geçmiş olsun canım yaa selinimiz inş daha iyidir
ceylanım ebroşum derinim zeynim pingum ske cim nuruncum asumancım hepinjizi öpüyorum görüşürüzz
sağol canım benim iyi olmaya çalışıyor..sen nasılsın az kaldı seninde hayırlısıyla bi kucağına aldığını da görsek :))

bu arada hepinize hayırlı ramazanlar Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin inşallahopuyorumnanaktan

kontrolumuz vardı dun kızlar bebısım 1150 gr boyu 37 cm ymıs opuyorumnanaktan
ve suana kadar aldıgım toplam kılo 10 :) zemuszemus

pingucum maşallah bebişine ve sana canım hem az kilo almışsın ben bu güdişle 20 kiloyu deviricem galiba :KK43:

pingucum maşallah bebişine ve sana canım hem az kilo almışsın ben bu güdişle 20 kiloyu deviricem galiba :KK43:

hepımızınkıne canım nazarlar degmesın :nazar:
Rabbım bu topıktekı butun arkadaslarımıza da nasıp etsın mubarek ramazanın orucların ılk gununde onlar ıcın de dua edelım evlad ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

kılo olayı gercekten masallahım var boy da oldugu ıcın cok sısmıs durmuyorumaklinialirimsmile

ituaana tebrikler cnm rabbim sağlıcakla kucağına da aldığını göstersinn
pinguu maaşallah canım bebişine
gökçen devir gitsin yarasın bebişine bitanemm
bersum canımmm sen nasılsın nası giiddiyo hamişlik rahatsızlık yok dimii mide bulantın filan cnmm
günüm dua ediyorum cnm senin için ben sana ne demiştim duayı okurken ettiğim dualar kabul olcak gibi hissediyorum şimdide inşallah sağlıcakla kucağına alırsın diye dua ediyorum canımmm

makberim sıcaklardan uyuyamıyo minnoşlar canım benim kızım da öyle maalesef bugün akşama kadar uyanık ve huysuzdu akşam oldu da rahatladı selincik de sıkıntıdan sürekli emmek istiyodur belki kusmasıda dediğin gibi doyduğunu bilmiyodur ondan fazlasını çıkarıyodur canımmm havalar serinlesede bebişlerde bir rahatlasa artık biz mahvoluyoruz onlar bizden beter

tabi bu sıcaklarda allah hamilelerimizede kolaylık versin onlar içinde hiç kolay deil

ebrarım sen nasılsın canımmmm?? denk gelemedik senle de

kızlar bu arada hepinizin ramazanı hayırlı olsun öptüm hepinizi

bersum canımmm sen nasılsın nası giiddiyo hamişlik rahatsızlık yok dimii mide bulantın filan cnmm
günüm dua ediyorum cnm senin için ben sana ne demiştim duayı okurken ettiğim dualar kabul olcak gibi hissediyorum şimdide inşallah sağlıcakla kucağına alırsın diye dua ediyorum canımmm

makberim sıcaklardan uyuyamıyo minnoşlar canım benim kızım da öyle maalesef bugün akşama kadar uyanık ve huysuzdu akşam oldu da rahatladı selincik de sıkıntıdan sürekli emmek istiyodur belki kusmasıda dediğin gibi doyduğunu bilmiyodur ondan fazlasını çıkarıyodur canımmm havalar serinlesede bebişlerde bir rahatlasa artık biz mahvoluyoruz onlar bizden beter

tabi bu sıcaklarda allah hamilelerimizede kolaylık versin onlar içinde hiç kolay deil

tesekkurler teyzesı :emir_bebek:
senın de ramazanın hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

kontrolumuz vardı dun kızlar bebısım 1150 gr boyu 37 cm ymıs opuyorumnanaktan
ve suana kadar aldıgım toplam kılo 10 :) zemuszemus
canım bebişinede sana da maşallah :nazar:

haklısın ceylanım sıcaklardan bunalıyor bebişler ben koltuğun üstüne yatırıyorum selserpe anca rahatlayıp uyukluyor inşallah biran önce serinler hava onlarda rahat eder bizde

ay günüm hamilemisin cnm çok sevindim cnm ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm ya bide halayımı çekeyim tam olsun:teytey::teytey::teytey::teytey:

GÜNÜM HAMISMISSIN BITANEM COK SEVINDIM CNM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAGLICAKLA HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INSALLAH CNM a.s.:1hug:KENDINE DIKKAT ETopuyorumnanaktan

canlarim cok sagolun en yakin zamanda sizlerin basina Insallah.
haftaya ilk kontrolum persembe gunu Insallah guzel haberlerle gelirim kizlar forma cok girmesem de msnime her gun bakiyorum ordan da haberleselim.
makbercim selin bugun nasildi? ceylan senin kucuk kurabeyen neler yapiyor? ikisini de sevgiyle kokluyorum :nazar::nazar:

günaydin kizlar hayirli cumalar
günüm tekrar gözün aydin:lepi:
makbercim selin nasil oldu insallah hersey yolundadi:Saruboceq:r
derin nerelerde bilen varmi:sm_confused:

hayırlı cumalar olsun inş
zeynim sen nasılsın datlum benim özledim sohbet edemez olduk senle yaa herşey yolunda inş kaç kilo oldun bu arada :) ben 83 e dayandım :)
derinimin neti yoktu epeydir ama sonra noldu bende haber almadım hiç?? derinim bi ara gelde haber ver datlum
mabuş senin fıstık nasıl oldu ishali kesildi mi canım
günüm inş hayırlı haberle gelcen canım inşş

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar..
selini merak etmişsiniz sağolun kızlar uyku konusunda zorluk çekiyoruz gündüzleri 3-4 saat uyumuyor sıcaklarlardan olsa gerek sayesinde iş bile yapamıyorum.sarılık için doktora götürmedim evde kendi kendine geçmesini ümit ediyorum rengi biraz iyi ama sıcaklar arttırırmış sarılığı serin tutmaya çalışıyorum..
bu arada derinimi merak etmişsiniz o komşusundan çekiyordu neti onlarda kabloyumu neyi bozmuşlar o yüzden bağlanamıyor nete ayrıca iş yerindende ayrılıcakmış iftarda kapatıcak diye dükkanı bozukluk çıkarmışlar saat 9da kapatmasını istiyolarmış o da dayanamamış işte..
her neyse selin uyurken azcık dinleniyim bende öpüyorum hepinizi

:emir_bebek:
hayırlı cumalar olsun inş
zeynim sen nasılsın datlum benim özledim sohbet edemez olduk senle yaa herşey yolunda inş kaç kilo oldun bu arada :) ben 83 e dayandım :)
derinimin neti yoktu epeydir ama sonra noldu bende haber almadım hiç?? derinim bi ara gelde haber ver datlum
mabuş senin fıstık nasıl oldu ishali kesildi mi canım
günüm inş hayırlı haberle gelcen canım inşş
canim bende özledim seni bende 8kilo aldim 67kilo oldum bende 75i bulucam heralde :KK1:
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar..
selini merak etmişsiniz sağolun kızlar uyku konusunda zorluk çekiyoruz gündüzleri 3-4 saat uyumuyor sıcaklarlardan olsa gerek sayesinde iş bile yapamıyorum.sarılık için doktora götürmedim evde kendi kendine geçmesini ümit ediyorum rengi biraz iyi ama sıcaklar arttırırmış sarılığı serin tutmaya çalışıyorum..
bu arada derinimi merak etmişsiniz o komşusundan çekiyordu neti onlarda kabloyumu neyi bozmuşlar o yüzden bağlanamıyor nete ayrıca iş yerindende ayrılıcakmış iftarda kapatıcak diye dükkanı bozukluk çıkarmışlar saat 9da kapatmasını istiyolarmış o da dayanamamış işte..
her neyse selin uyurken azcık dinleniyim bende öpüyorum hepinizi

canim sicaklardandir uykusuzlugu selinimizin yerim ben onu cok öpüyorum derinede selamlaropuyorumnanaktan

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM selin nasıl?herşey yolunda inşallah .aslında doğru karar vermişsin inşallah geçicek canım .ikinizide öpüyoruım.
GÖKCEM datlum özledim seni öpüyorum çok .buarada iyce şişko olmuşsun bayanssulusmile
CEYLOŞUM kurabiye nasıl gaz sancıları zalmıştır inşallah .çok öptüm tatlım
ZEYNİM sen nasılsın bitanem görüşemiyoruz özledim
PİNGUCUM maşallah minişe yaa teyzesi yesin onu sağlıkla kucağına al tatlım
GÜNÜM senle msnde bol bol muhabbet ettik zaten inşallah kontrolde çok güzel haberler alıcaksın
BERSUM sende yiğenimizi göreceksin güzel haberlerle gel fıstığım
NURUM sen nasılsın canım yoğunsun galiba özledim senide yaa .allaha emanetsin tatlım
SENAM sen nasılsın canım herşey yolunda inşallah
SEMOŞUM ikizler nasıl yoruyolarmı seni çok öptüm özledim seni canım

inşallah kimseyi unutmadım kızlar hepinizi çok öptümm
hayırlı ramazanlar

canım bebişinede sana da maşallah :nazar:

haklısın ceylanım sıcaklardan bunalıyor bebişler ben koltuğun üstüne yatırıyorum selserpe anca rahatlayıp uyukluyor inşallah biran önce serinler hava onlarda rahat eder bizde

opuyorumnanaktan

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah
MAKBUŞUM selin nasıl?herşey yolunda inşallah .aslında doğru karar vermişsin inşallah geçicek canım .ikinizide öpüyoruım.
GÖKCEM datlum özledim seni öpüyorum çok .buarada iyce şişko olmuşsun bayanssulusmile
CEYLOŞUM kurabiye nasıl gaz sancıları zalmıştır inşallah .çok öptüm tatlım
ZEYNİM sen nasılsın bitanem görüşemiyoruz özledim
PİNGUCUM maşallah minişe yaa teyzesi yesin onu sağlıkla kucağına al tatlım
GÜNÜM senle msnde bol bol muhabbet ettik zaten inşallah kontrolde çok güzel haberler alıcaksın
BERSUM sende yiğenimizi göreceksin güzel haberlerle gel fıstığım
NURUM sen nasılsın canım yoğunsun galiba özledim senide yaa .allaha emanetsin tatlım
SENAM sen nasılsın canım herşey yolunda inşallah
SEMOŞUM ikizler nasıl yoruyolarmı seni çok öptüm özledim seni canım

inşallah kimseyi unutmadım kızlar hepinizi çok öptümm
hayırlı ramazanlar

amın canım benımmm son 2 ay artık olumunekankayizsmile

ebrarım evet sanki biraz azalıyo gibi canım artık ama dediğim gibi sıcaklardan huzursuz artık dua etmeye başladım havalar serinlesin artık sonbahar gelsin diyee

günüüüümmmmm sen nasılsın canımmmm fındığında iidir umarım canımmmm

makberim benim kız da öle cnm uyutuyorum yatırıyorum 10 15 dakika uyuyo uyanıyo hemen öyle deliksiz uykumuz yok sanırım sıcaklardan bunalıyo yavrummm

gökçem boşver cnm yaa doğumdan sonra gider o kilolar diyolar inşallah bebeğine yarasın kilolaın canımm

derinime üzüldüm yaa ne biçim insanlar var hayret bişiyy hayırlısı olsun ne diyelim artıkk

kızlar kendinize ii bakın görüşürüz yine kızı şimdi uyuttum yine ağlıyo gideyim bakayımm

SLM GÜZELLERR
ceylanım aldıgım gider hsebaı yaparak yiyip geziyom valla sen verdn mi kız aldıklarını söle bakem :)
ebroş seni döverim haaa şişko diyen şişko olsun inşşş göbeginde bebeginle gezemez ol inşşşş çatla oturdugun yerde bebegin tekme attıkça kal öle inşşşşşşşşşşşşşşşşşş ...... oh nasıl beddua ettim de rahatladım yaff alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
derinnnnnnnnnnn nerdesin sen ndatlummmmmmmmmmmmmmm özledim seni
makabuşşşşşşşş bebiş seni yoruyom u hala canım
zeynim yaa sen daha başlardasın bende o aylarda ii az almışım diyodum kiiiii bi baktım hırıl hırıl alıyom aman dikkat et ekmege fazla yüklenme benim gibi:)
pinguucum az kaldı bizimde hayırlısı ile sen normal dogum yapcan demi canım herşeyini aldınmı bebişin hazırlık bittimi

bir tek ebroşum sormuş beni:1no2:sağol ebroşum iyiyim...allah sana ikiz ikiz bebeler nasip etsin inşallahhhhhh..........
yine de opüyorum hepinizi....

gökçem bebiş kocaman oldu maşallah dün gibi geliyo valla yaaaaa........hazırlıklar başlamıştır şimdi ne güzel...benim hala elim yüreğimde...yatmaktan belim ağrıyo artık...12 haftadır yatıyorum:KK43:(((((((((((.........allahım semoşumunki gibi bir son nasip etsin bana da...hala bebek elbiselerine göz ucuyla bile bakmıyorum korkumdan:KK43:((((((

selam kızlar kusuruma bakmayın çok sık gelemiyorum selin hanım bana uykuyu falan unutturdu devamlı baş ağrısı çekiyorum şimdide tuvalet sıkıntımız var dün gece deliye döndük çocuk ıkınıyor ama kakasını yapamıyor arkasından da kıyameti koparıyor apartmanı ayağa kaldırdı diyebilirim.selimi eczaneye gönderdim fitil aldıda rahat ettik.4 saat uyanık duruyor uyanık olunca emmek istiyor demekki mide hazmetmiyor.1 aylık olunca gidicez hastaneye kalça usgsi çekilicek.
mümkün olduğunca gelmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi

X