- 28 Aralık 2008
- 3.773
- 3
merhaba kizlar cok sukur guzel haberle geldim, kalp atisini aldik sukurler olsun. darisi bekleyen canim arkadaslarimin basina en kisa zamanda.
gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağsalim kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar cok sukur guzel haberle geldim, kalp atisini aldik sukurler olsun. darisi bekleyen canim arkadaslarimin basina en kisa zamanda.
canımmm çok sevindim ben demiştim sana Rabbim sonuna kadar sağ salim gitmeyi nasip etsin inşallahhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:merhaba kizlar cok sukur guzel haberle geldim, kalp atisini aldik sukurler olsun. darisi bekleyen canim arkadaslarimin basina en kisa zamanda.
boncuğum nasılsın canım seninde az kaldı inşallah doğumunu müjdeliyceksin bizegüncüm çok sevindim rabbim
sağlıkla kucağına almayı na sip etsin inşşş
duana da hayırlı mübarek günde kocaman AMİN AMİN AMİN Diyorum
allah bütün arkadaşlarımızı hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşşşş
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum makbercim hayırlı olsu bebişin günüm rabbim sağ salim kucağıa almayı nesip etsin bede herşey aynı 1aydır sürekli dr kovalıyorum beyinde tümörden şüphelendi dr emarlar çeşitli tahliller ankaraya gide tahliller şimdide bayramdan sonra araştırma hastanesine gidecem daha tam net bişey yok bakalım kusura bakmayın giremiyorum hiç vaktim yok ve çok hastayım neyse kendinize ii bakın hepinizi öptüm
boncuğum nasılsın canım seninde az kaldı inşallah doğumunu müjdeliyceksin bize
çok öptüm canım allaha emanet ol opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar tahlillerin
herşey gönlünce olsun buarada özledik seni opuyorumnanaktan
merabalar arkadaşlar nasılsınız çoktandır görüşemiyoruz bakıyorumda aranızda bende başka talihsiz kalmamış hepiniz hamilesiniz, dogurmuşsunuz darısı başıma bende istanbula gidiyorum haftaya tüp bebek için neolur dua edin bacılarım ya şu mübarek ayda :Saruboceq: