KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükka.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günümmm bu arada burdaki demirbaşlar arasında bende varımsempatiksalakcinni
yellowhot belki hatırlarsınkaydirigubbakcemile2
inş seninde bu sefer tutar canım,dualarımız seninle transferin ne zman yapılacak meryem süresini okuyabilirim bnde o zman
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükka.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim iyiyim çok şükür,senin pozitifliğine bayılıyorum yaaalkisalkisalkisanam yellowum ben nicikini degistigini bilmiyorudum canim hatirlamam mi ne demek yaa ben bir sure bayaaa uzaktim nicikinin degistigini bilmiyordum tatlim , nasilsinolumunekankayizsmile
sagol canim hadi arka arkaya kalanlar mujde verelim Insallah.
aslinda richim de var demirbas ama o her an hamile kalicak diye saymadim ohaoldumsmile oyle richim bak gor.alkisalkisalkis
gokcem sagol seni de boyle gonderecegiz gunu geldigindedoggum haberinle halaylar cekicez Insallah
turkuazim aman yeni nickinde pek havalimis cok severim turkuaz rengini :dance:
sanirim pazartesi ya da sali donmus embroyolari cozerler ayni gun transfer olur. saglikli cozulmez diye korkuyoruym sadece 3 embrom var yuzde yetmisi cozulurmus genelde bazen de embrolar bu islemden rahatsiz olurmus hic cozulmezmis sayi da az ya. canim ya duamai zaten yaptiniz Allah razi olsun. yakinlarda Kur'an Kerim okursaniz diye dedim hani akliniza gelirse walla utaniyorm yoksa oyle uzun uzadiya bir sey istemiyorum :asigim:
canlarımm hepinize tek tek yazamıyorum..yazdıklarınızı azda olsa okumaya çalıştım güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinize..
pazartesi yatışım yapıldı geze 11e kadar sancı odasında bekledim azda olsa sancım oldu ama açılmam olmadı doktor sezeryan önerdi bende kabul ettim kii hiç istemiyordum..bebişim sağ salim geldi dünyaya çok mızmız bişey :)) sürekli emiyor göğüslerim yara oldu düşünün artık..diyebileceğim tek şey ,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın..
ayrıca kızım çok çirkin :)) severken çirkinim diye seviyorum resim ekleyemiyorum şuan resimler telde ama pc ye atamıyorum bozulmuş..şimdilik kaçıyorum gelmeye çalışıcam yine kocaman öpüldünüz
canlarımm hepinize tek tek yazamıyorum..yazdıklarınızı azda olsa okumaya çalıştım güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinize..
pazartesi yatışım yapıldı geze 11e kadar sancı odasında bekledim azda olsa sancım oldu ama açılmam olmadı doktor sezeryan önerdi bende kabul ettim kii hiç istemiyordum..bebişim sağ salim geldi dünyaya çok mızmız bişey :)) sürekli emiyor göğüslerim yara oldu düşünün artık..diyebileceğim tek şey ,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın..
ayrıca kızım çok çirkin :)) severken çirkinim diye seviyorum resim ekleyemiyorum şuan resimler telde ama pc ye atamıyorum bozulmuş..şimdilik kaçıyorum gelmeye çalışıcam yine kocaman öpüldünüz