"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum gözlerin aydın canım...allah bağışlasın...darısı bize..

canim gözün aydi evinize hosgeldiniz biliyormusun benim kizimda dogdugunda cok cirkin birseydi birkac ay icinde dünya güzeli birsey oldu halende öyle merak etme seninkiside öyle olur allaha emanet olunŞeniz

makbuşum allah kuzuna sağlık mutluluk uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim darısı başımıza inşallah canım benim resmini ekle en kısa zamandada görelim yeğenimizi sende çok dikkat et kendine

makbusum Allah bagislasin, saglikli mutlu huzurlu upuuzun bir omru olsum Omurumuzun
sen de hemencik topalarsin Insallah bizim de icinde kokla minnosu
ps: bu arada sanki topikce sezeryan geciriyorduk gonlumuzden sana ne bilem sanki daha garanti ve kolay sonrasi zor olsa da :)) Omur teyzelerinin sesini duymus:)))))))))))

kizlar herkese merhaba makberin yazisini gorunce daldim direk:)))) umarim herkes iyidir. derin hanim nerelerde? derincimmmmmm senin donmus olman lazim niye gelmedin tatlim.

oyyy makbuşum gelmiş maşallah kuzuna ve sana
rabbim bir ömür ayırmasın buarada miniş nekadar doğdu küçükmü?biraz anlatırsın iyi olunca .
demek çirkin kız annişi biraz büyüsün bak ne canlar yakıcak bizim yerimize kokla kuzucuğu çok öptüm bitanem tekrardan güle güle büyüt minişini opuyorumnanaktan

kızlar DERİNİM dönmüş fakat eve geldiğnde net yokmuş yani hala yokki giremedi hepinize selamı var çok özlemiş

canım sağol evet çirkinmi çirkin bi kızım var :)) kıpkırmızı suratlı küçücük bişey aynı babası :)))
sağol canımm inşallah sizlerin bu günlerini görücez
canım doktor hamileyken vermişti krem onu kullanıyorum zaten süt konusunda sıkıntımda oldu maşallah bugün gelmeye başladı..arada kanıyor acıyor ama bebişe değer..ağrımda çok yok şükürler olsun ertesi gün sondam çıkar çıkmaz kalktım gezmeye başladım arasıra dikişlerim yanıyor o kadar..
amin bitanesi darısı başına inşallah..göğüslerim düne göre daha iyi inşallah dahada iyi olucak
makbuşum gözlerin aydın canım...allah bağışlasın...darısı bize..
sağol canımm amin darısı size inşallah
canim gözün aydi evinize hosgeldiniz biliyormusun benim kizimda dogdugunda cok cirkin birseydi birkac ay icinde dünya güzeli birsey oldu halende öyle merak etme seninkiside öyle olur allaha emanet olunŞeniz
sağol canımm oo senin kız çirkin doğdu ve şuan bu kadar güzel he maşallah o zaman benim kızda güzelleşir:))
amin canımm darısı hepinizin başına inşallah..hepinize dualar ettim Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah..
aminnn canım benimm sizlerin dualarıyla çabucak toparlarım ben inşallah..
ya aslında ben bile öyle hissettim ama ne biliyim normal olsunda acım olmasın diye bekledim..kısmet işte..Rabbim sizlerede acısız sıkıntısız doğumlar nasip etsin
amin bitanemm..anlatıyım hemen 2kg 510 gram doğdu küçücük çırpı bacaklı bişey :))dediğim gibi emme konusunda sıkıntı çektik ama maşallah çok uyanık harıl harıl meme arıyor:)) inşallah en kısa zamanda resminide eklicem..

bu arada zaman buldumda girdim kızlar evin kalabalığı bitmiyor yengem yanımda sağolsun..şimdilik kaçıyorum bi kaç güne toparlar gelirim inşallah.hepiniz kocaman öpüldünüz

makbusum gözün aydın cnm ıyı olmanıza sevındım ay yırım ben o cırkınıopuyorumnanaktan
kendıne dıkkat et cnm:1hug:

makbus Masallah canim ayaklanmis gbsin cimcime olacagi gelisinden belliydi Omur hanimin aferin askima sutunu doya doya icsin buyusun hemen
kiz yeni dogan bebegin guzeli cirkini olur mu hemeleki bizim kiz sezeryanla geldi yuzu gozu sis olur dogan bebegin bir de cilt rengi bile normal olmaz dunya guzelidir eminim cimcimemiz dur bir kirki ciksin sen asil o zaman gor

makberim o dikiiş acılarıda bikaç güne geçer daha rahat olursun canımmm tam dediğin gibi küçük bi cimcime haa kıs niye çirkin diyosun kuzuma günün dediği gibi 40ı çıkınca gör bak sen onu nasıl toparlıcak bol bol süt içip öpüyorum seni tatlım

benim kızımın da gaz sancılarıyla başı dertte şu sıralar yavrum kıvranıp duruyo 3 ay dolunca biter sancılar diyolar merakla o günleri bekliyorum

öptüm hepinizi kızlarr

makbusum gözün aydın cnm ıyı olmanıza sevındım ay yırım ben o cırkınıopuyorumnanaktan
kendıne dıkkat et cnm:1hug:
sağol canımmm merak etme mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum
evet canım ayaklandım çok şükür..ben onu çirkinim diye seviyorum ki nazarım değmezsin :)) yoksa dünyanın en güzel meleği o..dediğin gibi acık toplasın kendini ele avuca gelsin dahada güzel olucak inşallah
inşallah dediğin gibi olur canım yaa pazartesi gidicem dikişleri aldırmaya bu sıcakta banyo yapamamak öldürüyo beni :))
senin ufaklıktada gaz sıkıntısı varmıi geçmiş olsun canım inşallah atlatır biran önce

günaydın güzeller bugün sağlık ocağına gidicez topuktan kan alıcaklar ay nasıl dayanıcam o ağlamasına bilmiyorum ( bu arada kimliğimizde çıktı adımız selinnaz oldu ömür göbek adı olarak kaldı babamız inat etti işte..neyse şimdi kaçıyorum hazırlanmamız lazım gelince girmeye çalışırım yine kocaman öpüldünüzŞeniz

makbusum ben de bebekleri cirkinim diye severim hep bir de annem derki bebeklere baskasinin degil annenin nazari deger anne bakip bakip ne guzel oldugunu dusunur diye tuhaf geldi bu dedigi ama sonra baskasindan da duydum aynisini o yuzden evet bizim minnos cirkinnnnn ceylanin minnos da cirkinnnnnnn amanin hemi de ne cirkinnnnnnnn Insallah gazi duzelir ceylan, 3 ay konusunu bende arkadaslarimdan duydum hep ve gercektende uc ay sonra rahat ettiler bir de banyo sonrasi masaj rahatlatiyor derdi arkadasim.

oyyy oyyy oyyyyy teyzesi yesin o çirkinin totosunuda maşallah makber geçde olsa tebrik ederim rabbim kızına ve sana sağlık versin, maşallah ayaklanmışın ama sadece bebenle ilgilen artık o var hayatında ne mutlu sana rabbim nazarlardan korusun, bebek dedğin her gün bi arpa boyu büyürmüş, inşallah gelin oluşunuda görürsün ikinizide rabbim saklasın korusun :Saruboceq:

selam kızlar,makbercim maşallah ya ne çabuk geçti zaman dmek ismini selinnaz koydunuz ah bu erkekler yok mu :)
günümmm canım dün okudum meryem süresini Allah kabul etsin inş bu sefer pozitif sonuçlanacak okunan duaların yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
Allah'a emanet olun..

günüm ya nasılsın ne oldu senin işin çok merak ediiyorum vallahi inşallah bu sefer rabbim güldürsün yüzünü...

heeeyyy bi selam yokmu mafoldumben

olsunn canımm selinnaz da güzel isim adıyla analı babalı büyüsün inşallah
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…