"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükk :nazar:a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy canım bnm ya o saate kadr sancımı çekti birde,hoşgeldin ömürrrropuyorumnanaktan
makbercim Allah sağlıkla,huzurla büyütmeni nasip etsin,büyüyüpte sana hizmet ettiği günleride göstersin inşallah canım
tabiii kiii en kısa zamanda cimcimenin resminide görmek istiyoruz,inş ağrın sızın hemen geçer canım Allah şifa versin...

günümmm bu arada burdaki demirbaşlar arasında bende varımsempatiksalakcinni
yellowhot belki hatırlarsınkaydirigubbakcemile2
inş seninde bu sefer tutar canım,dualarımız seninle transferin ne zman yapılacak meryem süresini okuyabilirim bnde o zman

günümmm bu arada burdaki demirbaşlar arasında bende varımsempatiksalakcinni
yellowhot belki hatırlarsınkaydirigubbakcemile2
inş seninde bu sefer tutar canım,dualarımız seninle transferin ne zman yapılacak meryem süresini okuyabilirim bnde o zman

anam yellowum ben nicikini degistigini bilmiyorudum canim hatirlamam mi ne demek yaa ben bir sure bayaaa uzaktim nicikinin degistigini bilmiyordum tatlim , nasilsinolumunekankayizsmile
sagol canim hadi arka arkaya kalanlar mujde verelim Insallah.
aslinda richim de var demirbas ama o her an hamile kalicak diye saymadim ohaoldumsmile oyle richim bak gor. :nazar:alkisalkisalkis
gokcem sagol seni de boyle gonderecegiz gunu geldiginde :nazar: doggum haberinle halaylar cekicez Insallah :nazar:

turkuazim aman yeni nickinde pek havalimis cok severim turkuaz rengini :dance:
sanirim pazartesi ya da sali donmus embroyolari cozerler ayni gun transfer olur. saglikli cozulmez diye korkuyoruym sadece 3 embrom var yuzde yetmisi cozulurmus genelde bazen de embrolar bu islemden rahatsiz olurmus hic cozulmezmis sayi da az ya. canim ya duamai zaten yaptiniz Allah razi olsun. yakinlarda Kur'an Kerim okursaniz diye dedim hani akliniza gelirse walla utaniyorm yoksa oyle uzun uzadiya bir sey istemiyorum :asigim:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükk :nazar:a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aayyyy ne güzel bir haber yaaa
allahım analı babalı büyütsün,adı gibi ömürlü olsun işlahhh:nazar::nazar:

anam yellowum ben nicikini degistigini bilmiyorudum canim hatirlamam mi ne demek yaa ben bir sure bayaaa uzaktim nicikinin degistigini bilmiyordum tatlim , nasilsinolumunekankayizsmile
sagol canim hadi arka arkaya kalanlar mujde verelim Insallah.
aslinda richim de var demirbas ama o her an hamile kalicak diye saymadim ohaoldumsmile oyle richim bak gor. :nazar:alkisalkisalkis
gokcem sagol seni de boyle gonderecegiz gunu geldiginde :nazar: doggum haberinle halaylar cekicez Insallah :nazar:
canım benim iyiyim çok şükür,senin pozitifliğine bayılıyorum yaaalkisalkisalkis
inş cnm Allah söyletti bak richimi, okunan duaların yüzü suyu hürmetine olacak inş bu sefer,seninde tutacak bu sefer inşallah sen hep böyle pozitif olopuyorumnanaktan

turkuazim aman yeni nickinde pek havalimis cok severim turkuaz rengini :dance:
sanirim pazartesi ya da sali donmus embroyolari cozerler ayni gun transfer olur. saglikli cozulmez diye korkuyoruym sadece 3 embrom var yuzde yetmisi cozulurmus genelde bazen de embrolar bu islemden rahatsiz olurmus hic cozulmezmis sayi da az ya. canim ya duamai zaten yaptiniz Allah razi olsun. yakinlarda Kur'an Kerim okursaniz diye dedim hani akliniza gelirse walla utaniyorm yoksa oyle uzun uzadiya bir sey istemiyorum :asigim:

kuzummm, bianlık kararladeğiştirdim, yazdım bi kaç tane alternatif nick bunu verdiler kaydirigubbakcemile2
canım o zaman ben sana perşembe gecesi okuyayım, Allah'ın izniyle bu sefer olacak inanıyorum ben,bu arada senin duan okunurken ben regldim okuyamadım üzülmüştüm ama bak Allah nasip etti işteyerimseniben
kız utanacak bişey yok bunda,aşk olsun...olumunekankayizsmile

ohhh maşalla ne nazlı bi kızmış bu ömür..
rabbim sağlık versin makberede kızınada, annesini öule emsin öyle emsinki kocaman oluversin..
darısı bizlere inşallah..

güncüm heralde embirio transferin yapılacak inşalla bu sefer tutacak, arkadaşım şu an ikizlere hamile rabbim sanada verecek tüpü sebep kılacak inşallah..

oo topic boş kalmış bugün makberim yarın taburcu olur herhaldeee derinde uğramamışşş

makberim canım hoşgeldi uykusuz geceler:))

ay ömür bebek gelmiş rabbim sağlıklı uzun mutlu huzurlu dertsiz tasasız ömürler nasip etsin inşallah :Saruboceq:

nuruncum turkuazcim cok tesekkur ederim ikinize de. Insallah hep beraber guzel haberler veririz yakinda.
hepinizi opuyorum herkes nerelerde?

makbuşum çook çook gözlerin aydın hayırlı evlat olur inşşş
ömür hanımm hoşgeldin aramızaaa hayat denen bu yola ilk adımını attın
makbuş senle tlf de konuştuk ama yine buradan da yazayım dedim

ömür bebek hoşgeldin opuyorumnanaktan
rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin sana inşlhhhh

makbuşcum gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşlhhh

canlarımm hepinize tek tek yazamıyorum..yazdıklarınızı azda olsa okumaya çalıştım güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinize..
pazartesi yatışım yapıldı geze 11e kadar sancı odasında bekledim azda olsa sancım oldu ama açılmam olmadı doktor sezeryan önerdi bende kabul ettim kii hiç istemiyordum..bebişim sağ salim geldi dünyaya çok mızmız bişey :)) sürekli emiyor göğüslerim yara oldu düşünün artık..diyebileceğim tek şey ,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın..
ayrıca kızım çok çirkin :)) severken çirkinim diye seviyorum resim ekleyemiyorum şuan resimler telde ama pc ye atamıyorum bozulmuş..şimdilik kaçıyorum gelmeye çalışıcam yine kocaman öpüldünüz

ayy makbuşum sna bakmaya gelmiştim ikinizn ii olmasına sevindim yegeniimiz çrkin mii :) olsun büyüyünce güzelleşir o annesi fıstık gibi olur bizim yerimizede öp kokla canım kib tekrar gözün aydın darısı bizlere olsn inşşş canım

canlarımm hepinize tek tek yazamıyorum..yazdıklarınızı azda olsa okumaya çalıştım güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum hepinize..
pazartesi yatışım yapıldı geze 11e kadar sancı odasında bekledim azda olsa sancım oldu ama açılmam olmadı doktor sezeryan önerdi bende kabul ettim kii hiç istemiyordum..bebişim sağ salim geldi dünyaya çok mızmız bişey :)) sürekli emiyor göğüslerim yara oldu düşünün artık..diyebileceğim tek şey ,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın..
ayrıca kızım çok çirkin :)) severken çirkinim diye seviyorum resim ekleyemiyorum şuan resimler telde ama pc ye atamıyorum bozulmuş..şimdilik kaçıyorum gelmeye çalışıcam yine kocaman öpüldünüz

tatlımmmm gözünaydınnn yaa cok duygulandımmm :sinifsinif: ne güzel miniğini kucakladın saglıkla bır omur boyu bırlıkte olun ınsallah darısı basımıza olumunekankayizsmile alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyi akşamlar benim ikinci tüpbebek denemem 6.günüm degerim 5.7 çokmu düşük fikri olan varnı

oooyyyyşşşş kurban olurum ben o çirkineee

makberim drun göğüsuçların için krem vermedimiii canım yaa çok kötü oluyo ilk 1 ay benimde öleydi acısından ölüyodum ağlıyodum artık dikkat et iyice kötü olmadan krem kullancanım allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlımmm öpüyorum güzel kızını

bu arada ağrın çok yoktur umarım kendini iyi hissedip hemen yorma sakın iyice ağrıların geçmeden yorulma çok tatmammı cnm kendine iyi bak görüşürüzzz

aayyy canımm ya yerim ben o çirkini.
allahım analı babalı büyütsün işlh.yara olayını hemen çözmeye bak canımm benim oğlum kanla birlikte emerdi ve bende ağlaya ağlaya bi hal olurdum.krem filan kullan.

X