"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oo selinnaz da süpriz oldu ama oda güzelmiş naz ismine bayılırım ben zaten

makbuşum estetik dikiş yapmadımı yavrum senin drun? neden dikiş aldırıyosun ki? ben dikiş filan aldırmadım estetik dikiş oldu benim belki kontrole çağırmıştır sadece? ay evet yaaa topuk kanı alınırken çok ağlıyo yavrucaklar bende fena olmuştum ama elimiz mahkum işte maalesef:KK43:

günüm evet banyo ve masaj çok çok iyi geliyo gaza canım ılık suda çok rahatlıyo maaşallah ama bu seferde sudan çıkarınca çok ağlıyo sanırım rahatlıyo suya girince havalarda çok sıcak bu aralar da ondan bunalmaya başladı kuşum o odadan o odaya taşıyoruz işte napalım şimdi banyo yaptırdım da azıcık uyuyakaldı artık ne kadar uyur bilmiyorum uyusunda ağrısı olmasın istiyorum inan yaa insan dayanamıyo onu öle ağlarken görünce yaa:KK43:( neyse inanıyorum 3 aydan sonra geçecek inşallah benimde kuşum rahat edecekkk

bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar sanırım bugün cuma valla günleri filan karıştırdım artık:)

selam kızlar,makbercim maşallah ya ne çabuk geçti zaman dmek ismini selinnaz koydunuz ah bu erkekler yok mu :)
günümmm canım dün okudum meryem süresini Allah kabul etsin inş bu sefer pozitif sonuçlanacak okunan duaların yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
Allah'a emanet olun..

canim cok cok sagol, gonlune saglik ne kadar tesekkur etsem az bana cok destek oldunuz gercekten umudum yok gb bir sey ama siz dua ettikce umutlanmaya basliyorum. Allah razi olsun.

günüm ya nasılsın ne oldu senin işin çok merak ediiyorum vallahi inşallah bu sefer rabbim güldürsün yüzünü...
canim sagol haftaya transfer olucak mayistan arta kalan embroyolari dondurdular cozdurecekler saglikli kalirsa ellerinde transfer olucak. ama bunda sans daha az mayistakine gore yani umut cok yok da Allah buyuk diyerek ciktik yola. sen nasilsin?

makbuşum estetik dikiş yapmadımı yavrum senin drun? neden dikiş aldırıyosun ki? ben dikiş filan aldırmadım estetik dikiş oldu benim belki kontrole çağırmıştır sadece? ay evet yaaa topuk kanı alınırken çok ağlıyo yavrucaklar bende fena olmuştum ama elimiz mahkum işte maalesef:KK43:

günüm evet banyo ve masaj çok çok iyi geliyo gaza canım ılık suda çok rahatlıyo maaşallah ama bu seferde sudan çıkarınca çok ağlıyo sanırım rahatlıyo suya girince havalarda çok sıcak bu aralar da ondan bunalmaya başladı kuşum o odadan o odaya taşıyoruz işte napalım şimdi banyo yaptırdım da azıcık uyuyakaldı artık ne kadar uyur bilmiyorum uyusunda ağrısı olmasın istiyorum inan yaa insan dayanamıyo onu öle ağlarken görünce yaa:KK43:( neyse inanıyorum 3 aydan sonra geçecek inşallah benimde kuşum rahat edecekkk

bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar sanırım bugün cuma valla günleri filan karıştırdım artık:)

hahaaa gordun mu daha hamile bile olmadan neler biliyorum şakkıdı bir hamile asamasina gelsem daha neler ogrenicem ama ulaa 3 yildir bekliyom daha ne kadar bekleyecegim kimbilir laelaelaelaelae

oy kuzum canim benim gecicek annesi dusta rahatliyor demek sekerim cirkinim kiyamam ona ben opuyorumnanaktan

makbercim artik Selinnaz mi diyoruz yani? cok guzelmis Masallah bu isimde. kizlar biliyor musunuz yabancilar naz ne demek bilmiyor esime nazli yi ogretmek icin iliskimiz icinde naz yaptigim zamanlari anlattim cok seviyor artik nazi nazliyi:)) ama ilginc degil mi naz gb bir kavrami bilmemeleri neyse konuyu nerden nireeeee getirdim :icecream: (ayrica bu dondurma donmus embroyolarimi animsitiyor bugunler:))))))))))

canim cok cok sagol, gonlune saglik ne kadar tesekkur etsem az bana cok destek oldunuz gercekten umudum yok gb bir sey ama siz dua ettikce umutlanmaya basliyorum. Allah razi olsun.

canim sagol haftaya transfer olucak mayistan arta kalan embroyolari dondurdular cozdurecekler saglikli kalirsa ellerinde transfer olucak. ama bunda sans daha az mayistakine gore yani umut cok yok da Allah buyuk diyerek ciktik yola. sen nasilsin?
rica ederim canım ya ne demek,bizi bizden başka kimse anlayamaz ben çok mutlu oluyorum böyle,inş pozitif sonucuda görünce tutmayın beniii yerimseniben

makbercim artik Selinnaz mi diyoruz yani? cok guzelmis Masallah bu isimde. kizlar biliyor musunuz yabancilar naz ne demek bilmiyor esime nazli yi ogretmek icin iliskimiz icinde naz yaptigim zamanlari anlattim cok seviyor artik nazi nazliyi:)) ama ilginc degil mi naz gb bir kavrami bilmemeleri neyse konuyu nerden nireeeee getirdim :icecream: (ayrica bu dondurma donmus embroyolarimi animsitiyor bugunler:))))))))))

anaaa bak o kadr konuştuk senle ama bilmiyordum kıs sen yurtdışında mısın?
ne kadar enteresan bi durum,belki bebişnn kız olur adını naz koyarsın hahaha ne güzelll zemuszemus

derinim netin yokmuş bi an önce düzelir inş cnmm

gökçem ebrarım siz nerelerdesiniz kızlar uğramamışınız topiğee

slm hanımlar
ceylanım ben annemlerdeyim canım bugün ablamı dr a götürdüm oda hamiş:) 3 aylık oldu konrtole gitik annemelrde oldugum için sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyo çıkıyom bende pazarteside benim kontrol var inş minigim iyidir sen nasılsın fıstıgın iyimi
makbuş ii olmana sevindim tatlı yegenimizin adı selinnaz mı oldu çok güzel saglıkla büyüsün
derinim ggelemiyomuş onuda özledim ya konuşan olursa slm söleyin onada

aa ne güzel ablanın hamiş olduğunu bilmiyodum canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sende inşallah ptesi güzel haberlerle gel canımm bizde ptesi minnoşu aylık kontrolüne götürecez bakalım nasılmış prensesim

günüm yavrum otur kalk sureyi okudum canım artık allah kabul etsin çok bölündü ama rabbim niyetini kabul etsin canım benimm

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
CEYLANIM prenses nasıl gaz oluyomuş ah bu bebişlerin gazdan çektiği nedir yaa rabbim şifa versin inşallah 3 ayda geçer .buarada ben arkadaş olarakda ekledim ama olmadı galiba .minişi görmek nasip değilmiş umarım hallederiz sorunu.
MAKBUŞUM nasılsın kuzum demek isim selinnaz oldu bence çok güzel ama biz okadar ömürü benimsemiştikki selin naz diyemiycez gibi :))canım biran önce toparlanırsın umarım .çok öpüyorum seni kuzuyuda kokla olurmu
GÖKCEMM ablanınkide baya olmuş canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla cinsiyeti bellimi?senide öptüm canım .
GÜNÜM nasılsın canım okunan dualar vesile olur sana umarım bende okuycaktım ama regl olunca kaldı .öpüyorum senide bitanem
NURUM nerelerdesin sen bakıyım unuttun bizleri şaka biyana geçen turkuazada dedim sen böyle gezmelere dalıyosunya bi bakmışsın bebiş gelmiş ay hadi inşallah
ASUMAN,PİNGU,SKE,ZEYN,SEVAL,AĞLAMA,SENA hepinizi öpüyorum kızlar

kızlar hepinize slmlar inş iyidir herkes
makber allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm darısı bizlere inş
benim koca bana kafayı yedirtmezse iyi valla cinsiyetimiz belli oldu şimdilik değişmezse tabii doktor emin konuşmadı ama şu an için oğlumuz oluyo ama benimki ben kız istiyodum diye üzülmesinmi kaç gündür moralim bozuktu bu yüzden
ske derin ebrar makber gökçe pingu masal nuruayn kızlar çok öpüldünüz sevgiyle kalın

benim koca bana kafayı yedirtmezse iyi valla cinsiyetimiz belli oldu şimdilik değişmezse tabii doktor emin konuşmadı ama şu an için oğlumuz oluyo ama benimki ben kız istiyodum diye üzülmesinmi kaç gündür moralim bozuktu bu yüzden
ske derin ebrar makber gökçe pingu masal nuruayn kızlar çok öpüldünüz sevgiyle kalın

hakkında hayırlısı canımm
bende öpüyorumzemuszemus

aa ne güzel ablanın hamiş olduğunu bilmiyodum canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sende inşallah ptesi güzel haberlerle gel canımm bizde ptesi minnoşu aylık kontrolüne götürecez bakalım nasılmış prensesim

günüm yavrum otur kalk sureyi okudum canım artık allah kabul etsin çok bölündü ama rabbim niyetini kabul etsin canım benimm

CEYLANIM prenses nasıl gaz oluyomuş ah bu bebişlerin gazdan çektiği nedir yaa rabbim şifa versin inşallah 3 ayda geçer .buarada ben arkadaş olarakda ekledim ama olmadı galiba .minişi görmek nasip değilmiş umarım hallederiz sorunu.
MAKBUŞUM nasılsın kuzum demek isim selinnaz oldu bence çok güzel ama biz okadar ömürü benimsemiştikki selin naz diyemiycez gibi :))canım biran önce toparlanırsın umarım .çok öpüyorum seni kuzuyuda kokla olurmu
GÖKCEMM ablanınkide baya olmuş canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla cinsiyeti bellimi?senide öptüm canım .
GÜNÜM nasılsın canım okunan dualar vesile olur sana umarım bende okuycaktım ama regl olunca kaldı .öpüyorum senide bitanem
NURUM nerelerdesin sen bakıyım unuttun bizleri şaka biyana geçen turkuazada dedim sen böyle gezmelere dalıyosunya bi bakmışsın bebiş gelmiş ay hadi inşallah

kizlar cok tesekkur ederim Allah razi olsun, canlarim siz okudum okuyamadim diye yazinca ben utaniyorum cok , duam zaten yapildi benim denk gelirseniz meryem suresi de cok iyi derler hamilelik icin yani inanin denk gelirseniz diye dedim cok sagolun gercekten cok duygulaniyorum bu iyiliginize ve guzelliginize.Insallah sekerpare cirkinin ayagi acimamaistir bu sabah kan alinirken.

canim ya oncelikle hayirli olsun saglikla kavusun yavrunla ama 12 haftada cinsiyet daha kesin olmazki doktorun bakiyor ama loto toto oynuyor henuz, 16.haftaya kadar on ayri doktora git yarisi kiz der yarisi oglan zaten secenek iki tane opuyorumnanaktan Insallah gonlundeki olur zaten tum annelerin gonlunde bir cinsiyet varsa da anneler icin sonunda farketmezdir esin de anlar yakinda bunu uzulmez. ama inan henuz cinsiyetin bir loto toto gb tahmin hangi arkadasimi biliyorsam 16haftaya kadar surekli degisti tahminler Insallah gonlunuzdeki olur :nazar:

allah gönlümüze göre versin ben en başından erkek hissediyorum tahminim doğru çıktı diyodum demek yanılma olabiliyo zaten eşimde o yüzden hala kız diye sayıklıyo hayırlısı artık

canim birak yanilmayi 12.haftada cinsiyet denmesi bile komik bir doktor tarafindan. su an doktorun cinsel organi gormuyor idrar yollari kiz ve erkekde bir farkli olurmus unuttum tam aciklamasini ona bakip acaba erkek mi diyor sadece. haa tutarsa nasil tutuyor zaten iki cinsiyet var doktor acaba mi dedi ve sonradan erkek oldugu anlasildi diyelim tesaduf tutmus oluyor cogu zaman:))
sen dayanamazsan 14.haftada git belki gorunur ama asil en erken 16.hafta hatta 3 lu testte kesin denir ama 16da artik cinsel organi gorebiliyor cogu doktor.

makbusum ben de bebekleri cirkinim diye severim hep bir de annem derki bebeklere baskasinin degil annenin nazari deger anne bakip bakip ne guzel oldugunu dusunur diye tuhaf geldi bu dedigi ama sonra baskasindan da duydum aynisini o yuzden evet bizim minnos cirkinnnnn :nazar: ceylanin minnos da cirkinnnnnnn amanin hemi de ne cirkinnnnnnnn :nazar: Insallah gazi duzelir ceylan, 3 ay konusunu bende arkadaslarimdan duydum hep ve gercektende uc ay sonra rahat ettiler bir de banyo sonrasi masaj rahatlatiyor derdi arkadasim.
annen haklı canım en çok annenin nazarı değermiş korkuyorumda çirkinim diye seviyorum cimcimeyi:)) ben resim atamıyorum pcye bozulmuş ancak yengem eve gidince o yollucak bana msnde bende eklicem inşallah..
oyyy oyyy oyyyyy teyzesi yesin o çirkinin totosunuda maşallah makber geçde olsa tebrik ederim rabbim kızına ve sana sağlık versin, maşallah ayaklanmışın ama sadece bebenle ilgilen artık o var hayatında ne mutlu sana rabbim nazarlardan korusun, bebek dedğin her gün bi arpa boyu büyürmüş, inşallah gelin oluşunuda görürsün ikinizide rabbim saklasın korusun :Saruboceq:
amin canım benim çok sağol çok şükür çabuk ayaklandım başkalarına muhtaç olmıyım diye ..daha şimdiden başladı kaynanamlar görümcemler karışmaya ben kısa zamanda patlarım ama hayırlısı ..
darısı senin başına olsun canım benim
selam kızlar,makbercim maşallah ya ne çabuk geçti zaman dmek ismini selinnaz koydunuz ah bu erkekler yok mu :)
günümmm canım dün okudum meryem süresini Allah kabul etsin inş bu sefer pozitif sonuçlanacak okunan duaların yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
Allah'a emanet olun..
evet canım geçmez dediğimiz koskoca 9 ay geçiverdi hemen şimdide ne zaman büyücek diye bakıyorum kii bi bakıcam koca kız olmuş :))Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
olsunn canımm selinnaz da güzel isim adıyla analı babalı büyüsün inşallah
hihoyyyt
amin canım benim çok sağol

evet canım sürpriz oldu ama kociş kendi adına uysun istedi o selim kızımız selin :))
dikişler konusunda bi fikrim yok sadece bi başında bi sonunda 2 düğüm var içten dikiş heralde pazartesi gidince sorarım artık
evet canım ama ömürde göbek adı olarak kaldı.
slm hanımlar
ceylanım ben annemlerdeyim canım bugün ablamı dr a götürdüm oda hamiş:) 3 aylık oldu konrtole gitik annemelrde oldugum için sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyo çıkıyom bende pazarteside benim kontrol var inş minigim iyidir sen nasılsın fıstıgın iyimi
makbuş ii olmana sevindim tatlı yegenimizin adı selinnaz mı oldu çok güzel saglıkla büyüsün
derinim ggelemiyomuş onuda özledim ya konuşan olursa slm söleyin onada
oo canım ablanda hamiş demek Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..
bende senin ve bebişin iyi olmanıza sevindim inşallah pazartesi de güzel haberle gelirsin
sorma canım bende ömür ismini daha benimsemiştim ama selimin bendi beni yendi :)))merak etmeyin sürekli kokluyorum hepinizin yerine kuzumu
amin canım benim darısı sizlere inşallah..bencede doktor cinsiyet konusunda erken konuşmuş değişme ihtimali yüksek ama eşinin yaptığıda olmamış şükretmesi gerekirken kıs istiyorum diyemi üzülüyor..sen sıkıntı yapma sakın Rabbim sağlıkla hayırlısıyla gelmeyi nasip etsinde cinsiyet önemli değil

makbuşum canum benimde öleydi dikiş alma olmicak o zaman öle dikiş falan görünmüyo bende de sadece iki uçta iki ip vardı onlar da düştü kendisi
yavrum ama sakın bulaşma bırak ya ne halleri varsa görsünler sen bebişini düşün sütün bol olsun kafaya takma bişiyi aman sonra gelirsin haklarından

asuman kızın oluyomuş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

ebrarım evet bende heyecanla 3 ayın dolmasını bekliyorum inşallah o zaman daha iyi olacak minnoşum

öpüyorum kızlar hepinizi

allah gönlümüze göre versin ben en başından erkek hissediyorum tahminim doğru çıktı diyodum demek yanılma olabiliyo zaten eşimde o yüzden hala kız diye sayıklıyo hayırlısı artık

tatlım daha cınsıyet ıcın cok erken bı donem =) ama sadece sunu soylıyım sana erkek denılen bebekler sonradan kız denılmıyor ama kız dıye tahmın edılen bebekler sonradan erkek denılebılıyor... Erkek bebek hemen bellı edıyor kendını ufacıgı cıkıntı yapıyor yanı =) bana 14uncu haftada ılk tahmını yaptılar 12de hıcbısey goremedıler 14te kıza benzıyooo kesın degıl... 16 da kıza benzıyor kesın degıl.... en sonunda 18 haftalıkken detaylı renklı usg de tescıllendı bacak arasının fotosunu cektı doktor amcamız =) kız kesın mı dedım evet dedı sonra kendı doktoruma muaynem vardı 22 haftalıkken o da kesın kız dedı yanı bu ılk heyecanlar cok super 12 haftalıkken bız de kendı doktorumuz yorum yapmadı dıye uzulmustuk cok merak edıyorduk cınsıyetı aynı gun ıcınde 3 farklı hastanede 3 farklı doktora gorunduk =) hıcbırı bısey demedı sınır olmustuk =) senın melegın erkek denıldıyse erkektır canım =) esıne de soyle saglıklı bı evladnız olucak ınsallah ıkıncısye kız olur de =) anneler ılk ne hıssederse cınsıyetı hep oyle oluyor zaten.ben de herkes senınkı erkek demesıne ragmen kız oldugunu hıssedıyordum aman yavrularımız saglıklı olsunlar da gerısı hıc onemlı degıl =)a.s.:1hug:

biz de öptük sizi teyzoşlar kocamannn :CüvCüv::asigim::1hug:

saolun kızlar valla burasıda olmasa dertleşecek kimse yok bugün 13+1 olduk bakalım bir ay sonra netleşir herşey hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli deil o kadar yıl bekledik onu şimdide kız deil diye böyle düşünmek çok saçma( ama gelde anlat işte) zamanla alışır oda zaten oğluşun falan deyip isim araştırmaya başlayınca oda motive oluyo böylece zaten doktor kesin demiyorum çok merak ediyorum dedim oda ben erkek görüyorum erken daha dedi

oy oyyyy selinnaz hanım anneciğine izin vermezmiymiş nete girmeye sevsinleer o minnoşu bee:)) makberim öp kuşum yerime fıstığımııı

X