"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam semoşum görüşürüz canımmm yaa off nerdesiniz beeeee kızlarrrr öldüm bugünden beri meraktan yaaaa off bu zamana kadar doğum olmamışmı hala yaaa inşallah çok sancısı yokturr ve çektiği sancılara değer sezeryana gerek kalmazzz

şom ağzımı burda açmışım işteeee olsun neyse sağlıcakla doğdu ya kuşumuzzzzz gerisi önemli deillll

valla gün ne yalan sölim makbuş normal olacak deyince benimde aklım çıktıııı bende çok korkuyodum normal yapmak zorunda kalmaktan allahtan norrmal olmadı benimmmm

oyy sekerparemin gazi mi var oy kiyamam o da sanci veriyordur sekerime Insallah en kisa surede gecer tatlim biraz buyusun geciyor arkadasimdan biliorum ilk ucydan sonra cok rahatladi kizi.

günüm canımsın yaa inşallah kuzum gerçekten demirbaş kaldık biz hani eskilerden .rabbim hepimize nasip etsin bugünleri hepimiz için tek tek yaşıyalım benimde hep aklımda ve duamdasınız

Sagol ebrarim ben hala dogumun kotu sillesinden kurtulmaya calisiyorum
minik kizimiz iyi sukur ama bayagi yoruyo beni huysuzuz bu aralar nedense
senden ne haber bacim nasilsin

ağlamam ben iyiyim kuzum sen nasılsın miniş nasıl teyzesi yesin onu benim için kokla onu yaa

aglama sende anlat biraz senin minnosun kac aylik oldu nasil gidiyor? anaa bizim form hamile topigine donmus Masallah bugunleri gormek de varmis oh be, senamin da dogum haberini boyle keyifle bir verelim once gokcemiz var gerci aaa sirayla gelsinler sirayi bozmasinlar. :nazar:

evet yaa drumuzda öle diyo damlamız var onu kullanıyoruz düzenli bi umut bekliyoruz geçsin diye masajlar banyolarr biraz hafifletmeye çalışıyoruz inan yavrum uykusundan sancıyla uyanıyo bazenn ebtrarım az sonra mesajlarına bak tatlımmm

ağlama ben aynıyım bitanem yaa gördüğün gibi değişiklik yok .
demek kuzucuk huysuz olsun annesi okadar naz yapsın yaa

ceylanım oyy kıyamam ona yaa gaz çok zor kuzuma şifa versin rabbim
okey bakıyorum

evet gün yaaa valla bugünleri de görecekmişiz çok şükür inşallah sizlerle tamamlanıcaz yavrummm

gün sen maillerine baktınmı sana bi mail atmış olmam lazım uzunca bi mail

kizlar ben sizden bir sey istiyorum diyceniz yuzsuz daha yeni duan yapildi ama oole degil, sadece bizim kizlardan bana bir tane vaktiniz oldugunda meryem duasini embroyom saglikli cozulsun diye okurmusunuz musait oldugunuzda daha bir hafta var, ama ayip olur diger kizlara sadece bizim gruptan istiyorum. oyle haber vermenize de gerek yok bana vaktiniz olursa icinizden geldigi bir vakit walla cok korkuyorum cozulmezler de transfer iptal olur diye:KK43:(

günüm ben fırsat bulur bulmaz okurum canım internette bulurum herhalde sureyi dimiiii

valla bilmiyorum da ettiğim dualar kabul olur modundayım taze anneyim emziriyorum diye herhalde inşallah rabbim kabul ederr

cimcime Omur sen dur dur sezeryanla gel sonra bicirik walla keske hemen resmini gorsek cok merak ediyorum cimcimeyi :nazar:

günüm nedemek yaa vaktim olunca okuycam inşallah senin için canım .
inşallah herşey çok güzel olucak bitanem

Sagolun kizlar iyyiz sukur
gunum inss hayirli sonuclar alirsin canim ne cok oldu ben bi dogru girmeyeli
hepinizide ayri ayri ozledim ama zaman araya girince az uzaklik oluyo
neyse gunum inss okumaya calisirim benim dogum kolay olsun diye okumustum makbusada soylemistim
umarim oda okumustur canim yaa keske normal olsaydi ama bunada sukur iyiya buda gecer inss

Kizlar ben kacayim benim yaramaz uyandi hepinizde allaha rmanet olun
inss yakin zamanda sizlerinde hayirli haberlerinizi alirim burdan bunun icin cani gonulden duaciyim
hayirli geceler

günüm ben fırsat bulur bulmaz okurum canım internette bulurum herhalde sureyi dimiiii

valla bilmiyorum da ettiğim dualar kabul olur modundayım taze anneyim emziriyorum diye herhalde inşallah rabbim kabul ederr

manyak kabul olur modundasin demek ayy cok guldum sırnaşık şey walla gorsen halimi kahkaha atiyorum:))) dogru dion lohusa duasi derler di mi aman gulum iyi oku o zaman hihoyyyt durum vahim ona gore:))

ağlamacım güle güle canım minişi kokluyorum .senide çok öptüm canım
allaha emanet ol

X