"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ebrarım inanmıyorum yaa onca saat sancıdan sonra sezeryana girmek kötü olsa gerek ha bende sezeryan oldum çok ağrım sızım olmadı çok şükür ama boşu boşuna sancı çekmiş oldu canım benim yaaa üzüldüm ama olsun herşeyde vardır bir hayır ömürümüz sağlıcakla gelsin önemli olan o

doğum oluncada haber gelecekmi ebrarım bizee?? bu akşam?? ona göre bebişi kocişe kakalıycam da::))

ay ebrarım inanmıyorum yaa onca saat sancıdan sonra sezeryana girmek kötü olsa gerek ha bende sezeryan oldum çok ağrım sızım olmadı çok şükür ama boşu boşuna sancı çekmiş oldu canım benim yaaa üzüldüm ama olsun herşeyde vardır bir hayır ömürümüz sağlıcakla gelsin önemli olan o

doğum oluncada haber gelecekmi ebrarım bizee?? bu akşam?? ona göre bebişi kocişe kakalıycam da::))

canım derinim bişey demedi belki mesaj atar bana oda çok kalabalık biyerdeydi zor anlaştık zaten canım .inşallah aklına gelirde mesaj atar

olsun sezeryan olsun napalımm makberim ömürünü kucağına aldığında bikaç dakika sonra herşye bitmiş yeni bi hayat başlamış olucak onun için bütün ağrısı sancısı dinecek birden allahın izniylee insan kucağına aldığında ağrı sancı hiş bişe hissetmiyo zaten ebrarım yaaa rabbim sizlere de tattırsın inşallah bitanemmm

biraz daha bekliym bakalım belki derinim bizi hatırlar ve arar haberdar ederrr

bende de yokki derinin nosu herneysee

olsun sezeryan olsun napalımm makberim ömürünü kucağına aldığında bikaç dakika sonra herşye bitmiş yeni bi hayat başlamış olucak onun için bütün ağrısı sancısı dinecek birden allahın izniylee insan kucağına aldığında ağrı sancı hiş bişe hissetmiyo zaten ebrarım yaaa rabbim sizlere de tattırsın inşallah bitanemmm

biraz daha bekliym bakalım belki derinim bizi hatırlar ve arar haberdar ederrr

bende de yokki derinin nosu herneysee

değilmi ceylanım yepyeni bir yaşam sadece ona odaklanıyosun .herşey silinip gidiyo rabbim bütün olmayan arkadaşlarıma ve banada nasip etsin amin canım .
ya sabahtan beri sancı çekiyo kuzum artık mecbur kaldılar demekki yaa .hayırlısı olsun sağlıkla gelsin dünyayada .
inşallah düşünür canım yaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
ebrar_53, zeyn77+, ceylan83+

misafirimizde baya çok yaa

kızlar şimdi derini aradım makbuşu sezeryana alıyolarmış heralde yarım saate kadar ömür hanım teşrif eder .normal olmamış herşey yolundaymış makbuşun moralide iyiymiş .haberler böyle kızlar

canim ya kiyamam allah yardimcisi olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

evet hala 4 misafirimiz varr
tamam ebrarım canım benim inşallah döndüğünde güzel haberimizde gelmiş olr artık zaten şu sıralar doğmuştur bence haber geldiğinde sezeryana alındıysa şimdide belki ömürümüzü emziriyodur ne güzelll

ceylanım inşallah ya valla telimi yanıma aldım bekliyorum haber inşallah derinim mesaj atar yaa

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükk :nazar:a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay çok güzel yaa şükürler olsun şuanda gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim hepimize nasip etsin .
bu müjdeyi vermek nekadar güzelmiş
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükk :nazar:a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay negüzel bir haber böylehihoyyythihoyyythihoyyyt canim makbusum sonunda kizina kavustu rabbim hayirli evlat eylesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HOSGELDIN ÖMÜR BEBEKŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

:teytey:
ay çok güzel yaa şükürler olsun şuanda gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim hepimize nasip etsin .
bu müjdeyi vermek nekadar güzelmiş
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar:

:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::nazar::nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::hooray:
saglikli upuzun cok neseli cok huzurlu kedersiz ve istedigi zaman hamile kalip cok rahat bir hamilelikle saglikla anne olacagi bir omru olsun Omurumuzun :nazar::nazar::teytey::teytey::hooray:

beqo2.jpg

X