"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sagolun arkadaslar sizin duaniza cok inaniyorum biraz ayip oldu ama daha yeni duam yapilmisken anliyorsunuz beni biliyorum

derin de olsaydi keske, kizlar gokceyle senayi da boyle yasayalim hep beraber:)) Insallah saglikla vaktinde darisi arkadaslarima.

günü duaları gücüne inanıyoruz kuzum her kapıyı açıyo senin içinde herşey güzel olucak çok yakında halayını çekicez inşallah

evet inşallah diğer kızların da doğumlarında sizlerinde önce hamilelik haberinizle sonrada doğumlarınızda bu coşkuyu birlikte yaşarız burdaaaa

kızlar kusura bakmayın diğer tarafdada listeyi takip ediyorum biora bi bura dolanıp duruyorum :))

makbusum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün bıtanem opuyorumnanaktan
cımcımeyıde cok merakedıyoruz ay annesı kadar güzeldır emınımopuyorumnanaktan

ilginç yaa yanlışda değil baktım ben şimdi masa üstü pcdeyim bunda sorun var acaba ondanmı bide diğerinden eklerim şuanda o eşimde .artık sonraya kaldı ceyloşum .sen işine bak afiyet olsun minişe .
hadi çok öptüm seni bitanem

ebrarım oldumu acaba?? bi baksana seninki ben ekledikten sonra geldi kabul ettim ama anlayamadım arkadaşlar bölümğnde göremedim bende seni ekledim tekrar ama noluyo anlamadım bi bak bakaılm benimki gelmişmii

allah allaaahh sinir etti yaaawww öööööffff niye böle oldu şimdiii şu davetlerde çıkıyo oraya baksana bi varmıyımm neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum ki

cnm ben çıkıyorum şimdi olmadı bu akşam yarın tekrar dneyelim öpüyorum seni çokk

ceylanım bakıyorumda bişey göremiyorum yaa bende sinir oldum
buarada makbuş mesaj attı kendine gelmiş çok şükür dikişlerim sızlıyo diyo .yiğenimizde çok cadıymış:))

ceylanım kusura bakma ya senide uğraştırdım bide makbuşa mesaj yazdım oyüzden geciktim .tamam bitanem iyi uykular çok öptümm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ÖMÜR HANIM TEŞRİF ETTİ
şükürler olsun kızlar makbuşumuz doğum yaptı ay şuanda tüylerim diken diken çok mutluyum şükürler olsun .ikiside iyiymiş 12ye 10 kala doğmuş bizim ömürcükk :nazar:a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyyy kızlarrrrr ne güzel yaaa çok mutlu oldum makbuşum allah hayırlı ömür versn öümür kızınz allah analı abablı büyütsün inşallah sende bi an evvel kalkarsın agrın fazla olmaz inşş canım kaydirigubbakcemile2:emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile2:hooray::teytey::dance: çokksevindimmm yaaaaaaaa:dance::teytey: darısı bana ve isteyen herkese inş

kızlar dün annemlere geldim ablam geldi diye gecede dügün vardı oraya gittik eve geldim 12 olmuştu ayaklarım şişmişti die giremedim hemen uyudum ama herkes burdaymış yaaa neyse bugün karışlaşırız inşşş
günüm rabbim tez vakitte sanada minigini göndersin canım benim umarım dondurulmuşlar çözülür dularım seninle canım

çok şükür kızlar herkesin gözü aydın makber allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm adıyla yaşasın inş diğer kızlar slmlar hepinize

X