"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay kızlar nasıl mutluyum yaaa rabbim bizlerede nasip etsin
ömürümüzede hayırlı bir gelecek nasip etsin inşallah

:nazar::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet hala 4 misafirimiz varr
tamam ebrarım canım benim inşallah döndüğünde güzel haberimizde gelmiş olr artık zaten şu sıralar doğmuştur bence haber geldiğinde sezeryana alındıysa şimdide belki ömürümüzü emziriyodur ne güzelll

oy oy oyyyy tam bu mesajı yazdığım sıralarda gelmiş minnoşumuzzzz çok şükür yarabbiiiiiiiiii aaaaaaaaayyyyyyyyy rahatladım valla yaaaa çok şükürrr hoşgeldin ömür prensesim kısımın kankisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

rabbim inşallah bekleyen arkadalarımızada nasip etsin çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yaa inanir misiniz belki de hatta birinize dedim icimden bir ses bu kiz sezeryan olucak dedi diye dusundum:)) hatta kiyamadim arkadasima keske oyle olsa demistim daha komigi 12ye dogru alirlar sezeryana diye gecirdim icimden yaa bu kadar olur:)))))))))
anammmmmmmmmm makbusum kizina kavusti var mi daha guzel bir haber Masalahhhhhhhhhhh

ayyy coştuk kızlarrr makbuşumuz hissediyodur kesin gerçi şuanda sancısı vardır onun .
ay artık geçer sancılar filan dünyaya geldiya kuzucuk :teytey::dance::dance::teytey::dance::teytey::dance::dance:

derin caldirdi demin beni tahmin ettim dogum haberi geldi diye yaa duseremedim derinin cebi de telde konususaydim keske soyle karsilikli ciglik atardik derinle:))))))))))))

ay günüm bende yazmıştım yaaaa az önceeeee benim de içime doğdu demek sezeryan olacağı olsun sağlıklı olsun ikiside önemli değil nasıl doğduğu rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürlü nüyümeyi nasip etsin prensesimizzeeeeee

Rabbime binlerce sonsuz sukurler olsun canim dostum dilerim omur bebek omrune huzur mutluluk katsin
evin yuvan sen icin huzur kotuluklerden uzak olasin
herseyinle yanimizda oldun bu mutlu gununde biz dostlarinda yanindayiz
seni cookkk seviyoruz makberim allahim hayirli omurler versin gozunuz aydin olsun baciimmm

Yaaa ben cok duygulandim nasilda heycan basti inss darisi butun dostlarima inss canlariimm

günüm içine doğdu demek ay sezeryan olsun yeterki iyi olsunlar .çok şükür yaa

yaa kizlar hamile haberleri de guzel de dogum haberleri ayri bir keyifli oluyor hos gerci pat diye soylendiginde degil ama, anladin sen onu ceylos :smiley-cool: yok yok oylesi de keyifli soklu keyif:))) kiz bicirigin ne yapiyor anlat biraz ceylos, yaa cok seker Masallah fotodan yiyesim geldi:))))))))

ayy kızlar valla çok duygulandım yaa dostluk böyle bişey işte hepimiz biraradayız .
ağlamacım senlede görüşemedik miniş nasıl canım?büyümüştür değilmi yesin onu teyzesi maşallah

aman iyiki sezeryan olmus belliki acilmasi olmadi diye aldirlar bence sanci cekmedi cok Insallah oyledir sezeryan daha garanti walla cok sevindim:))))))))))))))) korkuyom da normal dogumda hele epidurel yoksa caktirmiyordum makbusa ama ben cok korkarim dogumdan :tomato:

yaaa ben göremiyorum fotoyu yaaaaaa ooooffff ebrarımm niye görünmüyo bendeeeee

günüm benim minnoş napsın yaa gaz sancılarımız tavan yaptı şu sıra kıvranıp ağlayı duruyo minnoşum yaaa şimdi uyuyu odasında güzel kızım benim rabbim sizlerede nasip etsin yaaaa ömürüme de ayrı sevindim kızlar yaaaaaaaaa oyy oooyyyyyy ağlayacam şimdi yaaaaaaaaaaaaaa

yok ceylanım yaa nerde ben makbuşa kutlama kartı koymuştum ama çıkmadı sitenin azizliği işte .

Kizlar nasilsiniz inss iyisinizdir gunum ceylanim ebarim hepiniuide cok ozledim yaa inss yine birgun eski
gunlerdeki gibi hep bir arada sohbet ederiz inss kizlar bu mutlu gun bizi bi araya topladi ne guzel yaaa

yaa ebrarim seni cok gecirdim aklimdan bugun makbusu dusundukce Inslallah darisi basina arkadasim hatta sonra dusundum nurun ben sen kaldik topigin demirbaslarindan, hadin gari Insallah siramiz gelmistir :emir_bebek:
ama inan hep sen gectin aklimdan ebrar Insallah kiz tatilde yoksa :asigim:

valla kızlar bende inanılmaz oldum gözyaşlarım akıyo inanki .mutluluktan ama .
ceyloş kızını nasıl görcem ben yaa bende merak ediyorum kulabiyeyi..

X