günaydınnn bugün erkenciyim nedense kahvaltııda yaptım sonra çayımı aldım kk nın başına geldim
herkesler nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
asumancım bende seni öpüyorum canım yeni dr unda hayırlı olsun
zeynim sen nasılsın datlum neler yapıyyon üçlü testleri yaptırdın demi
canım ya sanki bugün olanı duymuş gibi yazmışın:) evet gittim doktora kıslar ama görünmedi bişey..kan aldılar işte yarın çıkıcak sonucum..doktor bişey çıkmaz sanmıyorum dedi..niye o kadar kesin konuştu anlamadım dogrusu( yinede dış gebelige karşı kanda bakalım dedi...
bide doktorun yardımcısı benim hamile oldugumu görmüş rüyasında:)seni görünce acaip oldum dedi gözleri doldu kadının..niye dedim...hamile oldugun gördüm amma kaç gündür kimi gördügümü düşünüyodum senmişsin görünce aklıma geldi dedi:)
ya kanda da çıkmazsa bu testleri kitabımdan kaldırıyom kıslar testlere ölümmmalsanaalsanasmile
ıyı tatıller canımmselam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum
ben buakşam tatile gidiyorum 15 gün yokum anlıycağınız hepinizi allaha emanet ediyorum .inşallah güzel haberler alırım döndüğümde .hepinizi çok seviyorum .opuyorumnanaktan
canlarım selammm sagolun desteginiz için..
ceyloşum hoşgelmişin canım seni topicte görmek beni çok mutlu ediyor inanki...
ebuşum yolun açık olsun seni çok özleyecem canım bikiyosun zaten(
gökçemm üzülme datluş yaa.ben üzülmedim rahatladım sadece..belirsizlik insanı öldürüyo biliyosun kuzuŞeniz
canlar kan testim negatif malesef bu ay için umut bitti:)) ama hala adet olmuş degilim yani..Allahtan umut kesilmez dimi ama:Saruboceq:
canim umut hep var doktorunda iyiymis dedigin gibi basindan savmamis bende progestani iki ay kullandim canim onu alirken gece yatmadan al insani cok sersemlestiriyor uyku basiyor hakkinda hayirlisi olsun insallah:1hug:kızlar ben doktora gittim bugün..şu sonucu bi elime alam dedim:))
doktorlada görüştüm..baktı ve evet dedi negatif...adetin ne durumda dedi.
ikinci ayım doldu bugün .geçen 1 hafta boyunca küçük lekelenmeler oldu ve kesildi daha önce böyle olmazdı hiç dedim...
"o zaman sana bitkisel bi ilaç olan progestanı yazıyorum,söktürücü vermek istemiyorum her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek" dedi...
yani hala ihtimla veriyo musunuz gebelik için dedim...sonuçta makine işi dedi..evet kan testi kesin sonuç veriyor ama herşey olabilir o yüzden progestan verdi işte..bebek olsa bile koruyacagını söyledi..gerçi progestanı biliyorum düşügümde vermişti(( iyi oldu böyle kızlar yaaa.içim rahat şimdi..söktürücü verip basından da savmadı...10 gün bunu kullanıcam bakalım neler olacak..adet oldun olmadın gelicen yine dedi..olursan takip yapıcaz dedi..böyle işte kızlar..yinede doktorum bile bi ümitli nedense kan testine ragmen..bakalım hayırlısı herşeyin.
herkeslere günaydın..yarım saat önce kocişimi canımı uğurladım 3 günlüğünede olsa ayrı kalmak koydu galiba banamafoldumbenmeğer ne çok seviyomuşum ben onu kızlar geçermi şimdi cansız 3 gün mafoldumbenRabbim daha uzun ayrılıklar vermesin inşallah..galiba birazda duygusalım..neyse 3 gün annemde kalıcam evde kalmamı istemiyor hoş onsuz bi evde kalamam zaten..orda internet olmadığından gelemeyebilirim merak etmeyin.herhangi bişey olursada derinimle haber gönderirim sizlere.ayrıca bugün kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmazda kızım gelmek için babasını beklemiş olur.dualarınızda benide unutmayın.hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun:gitme:
canım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu verir inş umarım bebeişin çok yakında gelicek annesine inşşşşş güzel haberlrini alıcaz burda inşkızlar ben doktora gittim bugün..şu sonucu bi elime alam dedim:))
doktorlada görüştüm..baktı ve evet dedi negatif...adetin ne durumda dedi.
ikinci ayım doldu bugün .geçen 1 hafta boyunca küçük lekelenmeler oldu ve kesildi daha önce böyle olmazdı hiç dedim...
"o zaman sana bitkisel bi ilaç olan progestanı yazıyorum,söktürücü vermek istemiyorum her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek" dedi...
yani hala ihtimla veriyo musunuz gebelik için dedim...sonuçta makine işi dedi..evet kan testi kesin sonuç veriyor ama herşey olabilir o yüzden progestan verdi işte..bebek olsa bile koruyacagını söyledi..gerçi progestanı biliyorum düşügümde vermişti(( iyi oldu böyle kızlar yaaa.içim rahat şimdi..söktürücü verip basından da savmadı...10 gün bunu kullanıcam bakalım neler olacak..adet oldun olmadın gelicen yine dedi..olursan takip yapıcaz dedi..böyle işte kızlar..yinede doktorum bile bi ümitli nedense kan testine ragmen..bakalım hayırlısı herşeyin.
oy kıyamam sana ben kociş gitti üzüldün mü sennn ayy bian bende garip oldum okuyunca ben kocişin bebegim nasip olurda dogarsam inş 1.5 ay sonra askere gitcek 5 ay olmayacak mafoldumben mafoldumben en azından seninki az hemcecik gelicek :teselli: yolu acık olsun saglıkla geri dönsün inş sende kib bugün hayırlı haberler al canımherkeslere günaydın..yarım saat önce kocişimi canımı uğurladım 3 günlüğünede olsa ayrı kalmak koydu galiba banamafoldumbenmeğer ne çok seviyomuşum ben onu kızlar geçermi şimdi cansız 3 gün mafoldumbenRabbim daha uzun ayrılıklar vermesin inşallah..galiba birazda duygusalım..neyse 3 gün annemde kalıcam evde kalmamı istemiyor hoş onsuz bi evde kalamam zaten..orda internet olmadığından gelemeyebilirim merak etmeyin.herhangi bişey olursada derinimle haber gönderirim sizlere.ayrıca bugün kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmazda kızım gelmek için babasını beklemiş olur.dualarınızda benide unutmayın.hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun:gitme:
günaydin hayirli cumalar