- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oyy kıyamam gülümeopuyorumnanaktandemin konuştuk gerçi ama olsun..canım benim sabret sayılı gün nede olsa..kocişin gelicek bikaç güne Allahın iziniyle.herkeslere günaydın..yarım saat önce kocişimi canımı uğurladım 3 günlüğünede olsa ayrı kalmak koydu galiba banamafoldumbenmeğer ne çok seviyomuşum ben onu kızlar geçermi şimdi cansız 3 gün mafoldumbenRabbim daha uzun ayrılıklar vermesin inşallah..galiba birazda duygusalım..neyse 3 gün annemde kalıcam evde kalmamı istemiyor hoş onsuz bi evde kalamam zaten..orda internet olmadığından gelemeyebilirim merak etmeyin.herhangi bişey olursada derinimle haber gönderirim sizlere.ayrıca bugün kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmazda kızım gelmek için babasını beklemiş olur.dualarınızda benide unutmayın.hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun:gitme:
evet zeynim umut hep var...canim umut hep var doktorunda iyiymis dedigin gibi basindan savmamis bende progestani iki ay kullandim canim onu alirken gece yatmadan al insani cok sersemlestiriyor uyku basiyor hakkinda hayirlisi olsun insallah:1hug:
canim allah kavustursun kizin bekler babasini canim üc gün daha sabretsin dimi kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
sagol canım benimŞenizderinim hadi baklaım hayırlısı kuşum....
makbuşum bilirim ayrılık çok zor ama kısaymış sabret..
kızlar rapunzel doğum yapalı 22 gün olmuş haberiniz vardır heralde...darısı bize inşallah...
aminnn gökçoşşş amin canım inşallah sabırla bekleyen herkese rabbim güzel bir hamilelik saglıklı evlatlar versin..:Saruboceq:canım benim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu verir inş umarım bebeişin çok yakında gelicek annesine inşşşşş güzel haberlrini alıcaz burda inş
oy kıyamam sana ben kociş gitti üzüldün mü sennn ayy bian bende garip oldum okuyunca ben kocişin bebegim nasip olurda dogarsam inş 1.5 ay sonra askere gitcek 5 ay olmayacak mafoldumben mafoldumben en azından seninki az hemcecik gelicek :teselli: yolu acık olsun saglıkla geri dönsün inş sende kib bugün hayırlı haberler al canım
günaydın canım sanada hayırlı cumalar olsun
kızlar hayırlı cumalar rabbim duaları kabul etsin inşşş
ebroşum sende tatildesin özledim seni yafffffffffffffffffffffffffffffffffffffffolumunekankayizsmile:1hug:Şeniz
oyy anammmm yiyim senin o minik bebişlerinikaydirigubbakcemile3anneciklerini boş bırakmazlarmışta canım semam..özledim yaa(( iyi ol da geç görüşelim napalım..bi ara toplaşırız inşallah...anam topik nede boş kalmış bende giremez oldum
bebeklerle uğraşıyom nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlamıyomm zman su misali akıyo
nasılsınız bakım ebroşum iyi tatiller canım bebişle dönersin inşşş
derinim allahtan ümit kesilmez minişin bize süpriz yaparmışş belli mi olur
senacım meleklerim nasıl yerim onları yaaa
makbuşum allah kavuştursun canım ayrılık zor allahım uzun ayrılıklar vermesin az kaldı minişin gelmesine yerim yaaa
bersum gözlerin aydın canım allah tamamına erdirsin inş,
gökçemmm nasılsın kuşumm yiğenim nasıl iyi bak annesii
heee bide rapunzelimiz dogum yapmış demek .Allahım analı babalı büyütsün inşallah..
makbuşum da iyi dileklerini iletmemi istedi rapunzel girerde okur inşallah dicem ama sanmıyorum:)
canım kızcem büyüdü çok şükür hayırlısı ile kucagıma alsam bende rahatlıyıcam ismini ya GÖKCENAZ koyucam yada GÖKCE NEVA olucak bakalım karar tam olmadı ama GÖKCE kesin olucak yani:) sen nasılsın herşey yolunda inş kib öptmay Masallah Allah anali babali buyutsun ne guzel haber bu
bersucum hamileymissin harika harika :CüvCüv: :teytey::teytey::teytey::teytey: Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin cok sevindim cok
derincim sana ozelden uzunca yazdim zaten :smiley-cool:
makbercim gununde gelmis zaman nasil da akti saglikla kavustursun Rabbim, eltim de sonunda cok antibiyotik kullandi iltihaplanmasi vardi, hic korkma koc gb dogdular ikizleri, doktorun en dogurusunu bilir, Allah'a emanet omurumuz saglikla gelicek annesi
semos ikizler nasil da buyumustur yenmelik olmuslardir eltim ikizleriyle geldi cok zor evet ama harikalar bir kiz bir oglan bizler icin op kokla darisi basimiza ikinci ikizlerimiz senanin bebisleri olucak Insallah a.s.
gokcecim kizcenin ismi belli mi o da kocaman olmus Masallah.
ebrar Insallah tatil sonucu mujdeyi getirir Insallah tatil yarayacak ona
kizlar richi cok merak ediyorum haberi olan lutfen yazsin, msnden yazdim cevap gelmedi oysaki yazardi bana ertesinde hemen.
selam kızlar nasılsınız, derinim azda olsa bi belirti var ve inşallah o hayırlı haberi alırsın..
benimde adetim geldi zaten hiç şaşmaz ama alıştım doktorun kendisi dedi olsaydı bınca zaman olurdu dedi ama umudum olmasada dualarım devamlı..
makber çok az kalmılş kocacında addalara gitmiş allah kavuştursun, ebrarımda tatilde ohh ne güzel,pinuu gökçe ske güncüm ve tüm güzeller asumancım herşey dilediğinizce olsun.
kimseler yok allaha emanet olun görüşürüz...
canım benim ya sagolasın seni görmek iyi oluyor biliyo musun..geçen girdiginde keyifsiz geldin canım..umarım iyisindir opuyorumnanaktanay Masallah Allah anali babali buyutsun ne guzel haber bu
bersucum hamileymissin harika harika :CüvCüv: :teytey::teytey::teytey::teytey: Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin cok sevindim cok
derincim sana ozelden uzunca yazdim zaten :smiley-cool:
makbercim gununde gelmis zaman nasil da akti saglikla kavustursun Rabbim, eltim de sonunda cok antibiyotik kullandi iltihaplanmasi vardi, hic korkma koc gb dogdular ikizleri, doktorun en dogurusunu bilir, Allah'a emanet omurumuz saglikla gelicek annesi
semos ikizler nasil da buyumustur yenmelik olmuslardir eltim ikizleriyle geldi cok zor evet ama harikalar bir kiz bir oglan bizler icin op kokla darisi basimiza ikinci ikizlerimiz senanin bebisleri olucak Insallah a.s.
gokcecim kizcenin ismi belli mi o da kocaman olmus Masallah.
ebrar Insallah tatil sonucu mujdeyi getirir Insallah tatil yarayacak ona
kizlar richi cok merak ediyorum haberi olan lutfen yazsin, msnden yazdim cevap gelmedi oysaki yazardi bana ertesinde hemen.
canımmm GÖKÇENAZ da güzel digeride..saglıklı uzun ömürlü olsun minigimiz inşallah:Saruboceq: bende diyorum ki GÖKÇESU koy nasıl:jeyyar: illa SU eklicem dimi.ama SU çocuklara iyi geliyormuş.sakinlik veriyormuş..benden demesi gulümŞeniz makbuşada iletirim selamın canım dün gece konuştum bugünde konuşursam söylerim.canım kızcem büyüdü çok şükür hayırlısı ile kucagıma alsam bende rahatlıyıcam ismini ya GÖKCENAZ koyucam yada GÖKCE NEVA olucak bakalım karar tam olmadı ama GÖKCE kesin olucak yani:) sen nasılsın herşey yolunda inş kib öptm
canım richin durumu iyi çok şükür hamiş degil tatile gitcek oda bu aralar ..merak etme canm
derinim makbuşa sende slm söle ayyy günleri az kaldı hayırlısı ile kucagına alsaydı inşşş
benimde idrarda iltihap var dr banada antibiotik verdi bende kullanıyorum inş onunda geçer canım korkmasın ..sen nasılsın datluşum benim geldi mi adet in?kib
selam kızlar nasılsınız, derinim azda olsa bi belirti var ve inşallah o hayırlı haberi alırsın..
benimde adetim geldi zaten hiç şaşmaz ama alıştım doktorun kendisi dedi olsaydı bınca zaman olurdu dedi ama umudum olmasada dualarım devamlı..
makber çok az kalmılş kocacında addalara gitmiş allah kavuştursun, ebrarımda tatilde ohh ne güzel,pinuu gökçe ske güncüm ve tüm güzeller asumancım herşey dilediğinizce olsun.
kimseler yok allaha emanet olun görüşürüz...
oooooooo
kimleri görüyorum kaçak gelmişklava:
dur vurma be kız zaten kader vurmuş sende furma beni sempatiksalakcinni tövbe yarabbim burdayım gelirim artık sen nasılsın ne var ne yok canım...
canım yaaa..ne diyim bilmem ki( üzüldüm..ama dualarımızla ayakta durucaz nurum..ebuşun topicte dua günü yapıyoruz katılmadın hiç..gelde sanada okuylaım canım.313 ayetel kürsü okuyoruz herkese...
kıslar bilmeyen varsa buyursun dua okuyoruz biz.herkese sırayla canlar rabbim kabul ederse.
ne bereketi kızım ne kadar su harcadım elektirik harcadım deterjan harcadım bilinmi sen sempatiksalakcinni
mutfağa gitmeye çekiniyom tekrar gelmişler süpürgeyle çektim tekrr gelmişler bir gecede oldu tuz ruhu döksem yine acımam ben onların evine girip rahatsız ediyommu onlar gelmişler bulaşık makinasında az bi bulaşık vardıki yağını kirini aldım ona bilem girmişler çalıştıracam kaynar suda ölsünler bu kadar olmazki..
birde hani ufak sarılar olur öylede değil koca kocalar siyahlar kalkıp tuz dökem bari yada pazara gidip ilaç alayım eyvahedigeldismile
anammmmmm kıza bakk ne kadannn vicdansızsın kızz sen :)
Allah yardımcın olsun bacım ne diyim
yok kız derim ama yapmam ama banada yazık, süpürdükçe geliyorlar, kaşıntı tuttu hava çok sıcak pazarada gitmeyi göze almadım ilaçlayayım neyse..
sen nerelerdesin neler yapıyorsun geldimi preseedin bizde hiç bi çalışma malışma yok kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar maalesef aynı kaderi paylaşıyoruz