"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim inşallah seviniriz hadi bakim ben de seni opt..

gökçem evet ya öyle oldu neyse koca göbüş olmuşsun bu arada maşallah:)

makbuşum maşallah az kaldı ya rabbim bize de göstersin o günleri...

ben özele kistlerim için gittim ve o sıralarda eşim 2. bebeğimiz olsun diyince doktor emen beni yumurta tkibine aldı yani senin anlıcan biz doktora gidene kadar korunuyordukk.
ovulasyon testini burda KK da duydum,hiçbir fikrim yokk hakkında

ben ovulasyon testı kullanarak yumurtamı yakaladım oyle hamıle kaldım canım aynı bıldıgın gebelık testı gıbı aradakı tek fark gebelık testı hcg algılarken; ovulasyon testı LH algılıyor. LH yumurtanın atılması ıcın onu uyaran hormon en yuksek sevıyeye geldıgınde 24 saat ıcınde catlama oluyor :ecrin_bebek: ıkıncı cızgı cook koyu cıkınca anlıyorsun yumoslar kocaman olmus ve catlamak uzere o gunu degerlendırıyorsunkaydirigubbakcemile2 cok guvenlı evde kendı kendıme yaptım ve basarılı da oldusempatiksalakcinni sızın doktor takıbı tabıı guzel ıns hakkınızda hayırlısı olur fazla beklemezsınız mınısı :emir_bebek:

öylemi diyosun canım ya bana az bile geldi..merak etme çok çabuk büyüyor ufaklıklar seninkide kocaman olur..

amin canım benimmm evet üzdü biraz cadı :)) ama çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik..bidahaki kontrolüm 2 temmuz artık temmuza girdimmi heran beklicez belkide dediğin gibi teyzesiyle aynı gün doğar

ay ne heyecanlı artık son gunler opuyorumnanaktan ınsallah bı avazda dogurursun canım bıze de cesaret olur dogumun opuyorumnanaktan

evet canım umutsuz olmuyor...bakalım hayılrısı rabbimden..

canım ya özledik seni..iyisin inşallahh.
benim son durum okudugun gibi canım..eşim unutmaz testi getirirse bu akşam bi tane daha yapıcam...hayırlısı inşallah.

haberdar et bızı bıtanem cok merak edıyoruz senı yarın salı ama aksamkı testı sen hatırlat kocıse getırsın yıne senden cok meraklıyız bıze baksana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben ovulasyon testı kullanarak yumurtamı yakaladım oyle hamıle kaldım canım aynı bıldıgın gebelık testı gıbı aradakı tek fark gebelık testı hcg algılarken; ovulasyon testı LH algılıyor. LH yumurtanın atılması ıcın onu uyaran hormon en yuksek sevıyeye geldıgınde 24 saat ıcınde catlama oluyor :ecrin_bebek: ıkıncı cızgı cook koyu cıkınca anlıyorsun yumoslar kocaman olmus ve catlamak uzere o gunu degerlendırıyorsunkaydirigubbakcemile2 cok guvenlı evde kendı kendıme yaptım ve basarılı da oldusempatiksalakcinni sızın doktor takıbı tabıı guzel ıns hakkınızda hayırlısı olur fazla beklemezsınız mınısı :emir_bebek:

çokk teşekkür ederim baya açıklayıcı olmuş.
doktor takibi iyi fakat muyane ücreti 100 tl her takipte
bu ay olmazsa ki işlh olur bende ovulasyon testi yapsam barii
bi topikte okumuştum eczanelerde çokkk zorr buluınuyormuş netten sipariş veriliyormuş diye
sennereden aldın cnm

amin canım benim inşallah seninde son zamanlarını görücez inşallah
ay ne heyecanlı artık son gunler opuyorumnanaktan ınsallah bı avazda dogurursun canım bıze de cesaret olur dogumun opuyorumnanaktan

haberdar et bızı bıtanem cok merak edıyoruz senı yarın salı ama aksamkı testı sen hatırlat kocıse getırsın yıne senden cok meraklıyız bıze baksana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım hem heyecan hem korku bir aradaeyvahedigeldismileamin canım inşallah sizlerde bi avazda kurtulursunuz

Senacım göbüşüm acaip oldu halbuki bebek dah yarım kiloyu yeni geçti:) anca kendim şişiyom :)

çokk teşekkür ederim baya açıklayıcı olmuş.
doktor takibi iyi fakat muyane ücreti 100 tl her takipte
bu ay olmazsa ki işlh olur bende ovulasyon testi yapsam barii
bi topikte okumuştum eczanelerde çokkk zorr buluınuyormuş netten sipariş veriliyormuş diye
sennereden aldın cnm

hımm doktorun hemen yumurta takıbıne baslayalım dıye nıye atladıgı bellı oldu sımdıkaydirigubbakcemile3
eczanelerde yok nerdeyse canım ben de ınternetten almıstım gıttı gıdıyordan gebelık testıyle bırlıkte gonderen satıcılar da var bolca al derım ben kullanım talımatını da yolluyorlar yanında zaten tavsıye ederım cnm

amin canım benim inşallah seninde son zamanlarını görücez inşallah

evet canım hem heyecan hem korku bir aradaeyvahedigeldismileamin canım inşallah sizlerde bi avazda kurtulursunuz

oyle karısık duygular ıns hepımız saglıcakla kurtuluruz:hulya:

inşallah canım..geri sayım başladı:)

tamma tatlım haber vermez olur muyum hiç..sabahta yaptım hem test.dün eşim üç tane almış gelirkenkaydirigubbakcemile3aynı çıktı yine..bakalım hayırlısı yaa off ...ama ben olacakları tahmin ediyorum..varsa bile gidicem doktor göremicek yine..ilkimde oldugu gibi..bi ton ugraşıcaz..yada bebiş yok dicek off offf.

günaydın kızlar inş herkes iyidir benim çok kötü geçiyo fazla giremedim kaç gündür hep fenalaşıyorum bayılcak gibi onun dışında bulantı falan hiç bişey yok hala ama bayılcak gibi fenalaşmak dahada kötü oluyo hayırlısı olsun artık derin cnm mrkla haberini bekliyorum pc başında dua ediyorum inş güzel haber verirsin tatlım

günaydın güzeller
pinguu haklısın sanırım doktor sömürüyomu ne anlamadım.çünki ben ğoluma 3. ayında hamiştim,ama bu sefer hiç normal yolu denemeden hemen bizi tedaviye aldı.sağol canım dediklerini değerlendiricem.
asumancım canımm ya sanad allah kolaylık versin işlh.
makber nasılsın cnm ya sıcaklar bunaltıyodur iyice dimi allah bir avazda kurtarsın.
derin sucum canımm inan meraktan çatlıcam,2 gündür aklımdasın işl bugün güzel bir haberle gelicen tatlumm

günaydın kızlar inş herkes iyidir benim çok kötü geçiyo fazla giremedim kaç gündür hep fenalaşıyorum bayılcak gibi onun dışında bulantı falan hiç bişey yok hala ama bayılcak gibi fenalaşmak dahada kötü oluyo hayırlısı olsun artık derin cnm mrkla haberini bekliyorum pc başında dua ediyorum inş güzel haber verirsin tatlım
canım yaaa Allahım rahatlatsın seni de inşallah bende sana dua ediyom..inşallah bu zorlu süreci atlatıcan asuşum..sagol iyi dileklerin için Allah razı olsun cnm..bugnü 1e çeyrek kala doktor randevum..bakalım dananın kuyrugu kopacak heralde:))
günaydın güzeller
pinguu haklısın sanırım doktor sömürüyomu ne anlamadım.çünki ben ğoluma 3. ayında hamiştim,ama bu sefer hiç normal yolu denemeden hemen bizi tedaviye aldı.sağol canım dediklerini değerlendiricem.
asumancım canımm ya sanad allah kolaylık versin işlh.
makber nasılsın cnm ya sıcaklar bunaltıyodur iyice dimi allah bir avazda kurtarsın.
derin sucum canımm inan meraktan çatlıcam,2 gündür aklımdasın işl bugün güzel bir haberle gelicen tatlumm
tatlım çok sagol inşallah canımŞeniz

sende takiplerle oyalanma derim bedne.haklısın bide özele gidiyon dimi 100 tl nerdeyse her gittiginde alıcak..off off niye böyle oyalıyolar insanı yaa.bide beni çagırıp çagırıp yarıda keserdiler çatlama yok yumurta yok diye..inşallah sende tedavi için dogru bi yol secersin cnm bu doktorlar adamı deli eder.

kızlarrrr günaydın hepinizeeeeopuyorumnanaktan
1e çeyrek kala doktordayım kısmetse...ama inanın içimden hiç gelmiyo gitmek..şimdi gidicem kuzu kuzu yatıcam bakıcak bişey görünmüyo dicek...ilk gebeliktede görünmüyodu düşütü zaten sonra.ay karamsar oldum gene pingu kızıcak bana:) öpüyom canlarım hepinizi görüşmek üzereŞeniz:eek:

derın valla kızıcam benım de doktor hamıle degılsın demıstı gunum gecmesıne ragmen karnımdan o kadar gun sonra kese bıle gozukmedı ben asagıdan muayne ıstedım varsa asagıdan gozukur dıye gercekten de asagıdan baktı oyle mınıcık oyle mınıcıktı kı kese noktacık halınde gorduk ve rahat ettık doktor kese bu kdr gec gorunduyse bebıs de gec gorunur dedık bekledık tam 8+4 te gıttık bebıs ıcın karnımdan usg de cok sukur ancak gorduk umudunu kaybetme canım benım

kızlarrrr günaydın hepinizeeeeopuyorumnanaktan
1e çeyrek kala doktordayım kısmetse...ama inanın içimden hiç gelmiyo gitmek..şimdi gidicem kuzu kuzu yatıcam bakıcak bişey görünmüyo dicek...ilk gebeliktede görünmüyodu düşütü zaten sonra.ay karamsar oldum gene pingu kızıcak bana:) öpüyom canlarım hepinizi görüşmek üzereŞeniz:eek:

canim aklim sende kaldi naptin doktorda biran önce gelde yaz merakla bekliyorum güzel haberinieyvahedigeldismile

derın valla kızıcam benım de doktor hamıle degılsın demıstı gunum gecmesıne ragmen karnımdan o kadar gun sonra kese bıle gozukmedı ben asagıdan muayne ıstedım varsa asagıdan gozukur dıye gercekten de asagıdan baktı oyle mınıcık oyle mınıcıktı kı kese noktacık halınde gorduk ve rahat ettık doktor kese bu kdr gec gorunduyse bebıs de gec gorunur dedık bekledık tam 8+4 te gıttık bebıs ıcın karnımdan usg de cok sukur ancak gorduk umudunu kaybetme canım benım

canım ya sanki bugün olanı duymuş gibi yazmışın:) evet gittim doktora kıslar ama görünmedi bişey..kan aldılar işte yarın çıkıcak sonucum..doktor bişey çıkmaz sanmıyorum dedi..niye o kadar kesin konuştu anlamadım dogrusu:KK43:( yinede dış gebelige karşı kanda bakalım dedi...

bide doktorun yardımcısı benim hamile oldugumu görmüş rüyasında:)seni görünce acaip oldum dedi gözleri doldu kadının..niye dedim...hamile oldugun gördüm amma kaç gündür kimi gördügümü düşünüyodum senmişsin görünce aklıma geldi dedi:)

ya kanda da çıkmazsa bu testleri kitabımdan kaldırıyom kıslar testlere ölümmmalsanaalsanasmile

asumancım çok geçmiş olusn canm bugünlede geçer ilerde bulantılarda hafifler inş
derinim sende hayırlısı ile kanı al inş hamişsindir yoksada eger hayırlısı diyelim canım üzme kendini

asumancım çok geçmiş olusn canm bugünlede geçer ilerde bulantılarda hafifler inş
derinim sende hayırlısı ile kanı al inş hamişsindir yoksada eger hayırlısı diyelim canım üzme kendini

saol cnm allah razı olsun inş geçer yarın randevum var doktor değiştirdim buna ilk gidişim olcak diğeri ilgisizdi mecbur kaldım buna söylüycem devamlı bayılcak gibi oluyorum ayakta zor duruyorum diye bakalım ne diyecek

derin cnm akşama kadar mrktan öldüm sonu çıkar çıkmaz yaz olurmu olumsuz olsa bile en kısa zamanda olcak inş hissediyorum

kızlar sizlerde iyisinizdir inş öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

canım ya sanki bugün olanı duymuş gibi yazmışın:) evet gittim doktora kıslar ama görünmedi bişey..kan aldılar işte yarın çıkıcak sonucum..doktor bişey çıkmaz sanmıyorum dedi..niye o kadar kesin konuştu anlamadım dogrusu:KK43:( yinede dış gebelige karşı kanda bakalım dedi...

bide doktorun yardımcısı benim hamile oldugumu görmüş rüyasında:)seni görünce acaip oldum dedi gözleri doldu kadının..niye dedim...hamile oldugun gördüm amma kaç gündür kimi gördügümü düşünüyodum senmişsin görünce aklıma geldi dedi:)

ya kanda da çıkmazsa bu testleri kitabımdan kaldırıyom kıslar testlere ölümmmalsanaalsanasmile

canim hakkinda hayirlisi olsun bakalim kan testinde ne cikacak

günaydınnn bugün erkenciyim nedense kahvaltııda yaptım sonra çayımı aldım kk nın başına geldim
herkesler nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
asumancım bende seni öpüyorum canım yeni dr unda hayırlı olsun
zeynim sen nasılsın datlum neler yapıyyon üçlü testleri yaptırdın demi

X