kıslar ya bana estiler test yapayım dedim...3 dk geçmeden silik çizgi belirdi yaaa...Allahım var mıdır ki acaba ya...:uhm: eger varsada rabbim korusun onu nolur dua edin..lekelenme oldu biliyosunuz..şuanda kaç saat oldu bişey gelmedi ama gün içinde ufacık bişey oluyor...kızlar salı günü kan testi yaptırıcam yine..inşallah hormonlarım bana oyun oynamıyodur(( sevinemiyorum nedense...daha öncekilerde de böyle silik çıktıktan sonra adet oldum ama onları çok bekletiyodum..bunu elimde tuttum özellikle 3 dk bile olmadan belirdi hemen...hayırlısı artık.nolur dua edin...iyi geceler...
canım senam salı günü izinliyim ya..bugün dşüündüm de dükkana gelen olmadı kuşum bırakamıyom sinir oluyorum zatenbersum hamile miiiiiiii canım yaaaaaaaa.......hayırlı uğurlu olsun inşallah...
derinim canım benim hadi inşallah yaaaaaaaa..........niye salıyı bekliyosun ya pazartesi yapsana dua edicem canım...
gökçem sensin o zaman canım o...ama sen de bana baktın gibi...eşimle ayakta duruyoduk hani..kısa boylu:))
valla günüm öle olmuş ne bilim emin olamadım gökçem olduğuna..
gökçem biri kesin kız ama diğeri netleşmedi ya...3 doktpr sa kesin bişi sölemedi kıza benziyo dedi sağlıkları iyi şükür 15. haftadan beri de oynuyolar maşallah kuzularıma ama işte gel geleleim benim endişelerim bitmiyo hayırlısıyla şu riskli dönemi atlatsaydık...
pingum evet cnm salı günü izinliyim..dükkandan çıkamıyom..yarın zaten hiç ugramazlar pazar günleri gelmiyolar genelde...bide salı kendi doktoruma giderim o da şüphelenirse kan testi ister zaten...bu test çok kafamı karıştırdı benim..eger bişey oluşmaya başladıysa kanda niye çıkmadı kicanım eger varsa ve lekelenıyorsan dktor bunu tespıt ettıgı anda sana progesteron verecektır.. Düşüğü engelleme amaclı benım de ılk tutundugu zamanlarda hatta neredeyse 3uncu ayıma gelene kadar lekelenmem vardı ıctım hep cok sukur getı bır daha da hıc olmadı :)
inşallah mutlu haberını alırız tatlım yaa bı de neden salı gercekten ? o gun mu ızınlısın yoksa
kıslar ya bana estiler test yapayım dedim...3 dk geçmeden silik çizgi belirdi yaaa...Allahım var mıdır ki acaba ya...:uhm: eger varsada rabbim korusun onu nolur dua edin..lekelenme oldu biliyosunuz..şuanda kaç saat oldu bişey gelmedi ama gün içinde ufacık bişey oluyor...kızlar salı günü kan testi yaptırıcam yine..inşallah hormonlarım bana oyun oynamıyodur(( sevinemiyorum nedense...daha öncekilerde de böyle silik çıktıktan sonra adet oldum ama onları çok bekletiyodum..bunu elimde tuttum özellikle 3 dk bile olmadan belirdi hemen...hayırlısı artık.nolur dua edin...iyi geceler...
amin canım ya inşallah..bu testler adama kafayı yedirir..ne güzel rahattım bi ara yaaa yapmıyodum hiç offf..neyse salı ola hayırola:))slm hanımlarr
ayy derinim inş vardır canım benim salı günü güzel haberlerini alırız inş canım benim umarım minigin senledir
senam bende sana m ı baktım offff yaaa ben nie hatırlamıyommm o zamannn kafa kalmamış ki bende :) ay minişin digeri belli etmiyo he kendini ama salgıklı olmaları en güzeli gerisi boşşş rabbi,m inş bu kez saglıkla kucagına almanı nasip etsin inş canım
canımm yaa inşallah minişin seninledir.allah gönlüne göre versin cnm
canım senam salı günü izinliyim ya..bugün dşüündüm de dükkana gelen olmadı kuşum bırakamıyom sinir oluyorum zaten( hayırlısı artık cnm.
senin minişin biri kız demek ay yaa inşallah saglıcakla gelecekler canım hiç endişelenme sen öpüyorum seni senamopuyorumnanaktan
pingum evet cnm salı günü izinliyim..dükkandan çıkamıyom..yarın zaten hiç ugramazlar pazar günleri gelmiyolar genelde...bide salı kendi doktoruma giderim o da şüphelenirse kan testi ister zaten...bu test çok kafamı karıştırdı benim..eger bişey oluşmaya başladıysa kanda niye çıkmadı ki
gecen her gun ve regl olmadıgın hergun sana bır umut :) orası hıc bellı olmaz canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah salı gunu guzel haberını alırız sen yıne de dıkkat et kendıne oturmana kalkmana yedıgıne ıctıgıne aman deyım bebısko gelıyosa
bak ne güzel soyledın kaydirigubbakcemile2 Alnımıza yazılanı yasıyoruz ınsanoglu ılerıyı gorebılseydı hayat hayat olabılırmıydı ? Umutsuz yasanmaz canım yasama sevıncımız umutlarımız bızım :kedi: dua edıyoruz baska bısey gelmez elımızdencanım ya sagolasın...dikkat ediyorum inanki...bi umut işte..belkide yalancı bi testin arkasından koşuyoruz ama umutsuzda olmuyor..tedbir bizden takdir ALLAHTAN...
iyi geceler
pinguu nasılsın bebişin nasıl
bak ne güzel soyledın kaydirigubbakcemile2 Alnımıza yazılanı yasıyoruz ınsanoglu ılerıyı gorebılseydı hayat hayat olabılırmıydı ? Umutsuz yasanmaz canım yasama sevıncımız umutlarımız bızım :kedi: dua edıyoruz baska bısey gelmez elımızden
ıyıyım tatlım bebıs de ıyı tekmeleyıp duruyo olur olmadık yerlerdebuyuyoruz yavas yavas hersey yolunda gorunuyor sımdılık :)
sen nasılsın?
iyiym canım sağol.
ben şuan yumurta takibi yaptırıyorum.bakalım hayırlısı.
eeee annesii olucak artık o kadar
cok mu uzun oldu denemenız canım ?
hayır canım bu 2. ayımız,korunmayı bırakalı 2 ay oldu
evet canım umutsuz olmuyor...bakalım hayılrısı rabbimden..bak ne güzel soyledın kaydirigubbakcemile2 Alnımıza yazılanı yasıyoruz ınsanoglu ılerıyı gorebılseydı hayat hayat olabılırmıydı ? Umutsuz yasanmaz canım yasama sevıncımız umutlarımız bızım :kedi: dua edıyoruz baska bısey gelmez elımızden
ıyıyım tatlım bebıs de ıyı tekmeleyıp duruyo olur olmadık yerlerdebuyuyoruz yavas yavas hersey yolunda gorunuyor sımdılık :)
sen nasılsın?
canım ya özledik seni..iyisin inşallahh.herkese güzel pazaralr...
benim antika pc yine çöktü eşim izmirde olmadığı için tamire gtmedi ama böyle olmuyor alacam inş yakında, kardeşimden yazıyom şu anda faceme turkuazım yazmış bersu hamleymiş ilk burayı açtım ama bulamadım hemen bakacam hamileyim topiğine çok sevindim rabbim bizlerede nasip eylesin..
bende çok rahatsızımmiğei üüttüm galiba ağrı şişkinlk sıcaklarmı yaptı bilmiyrum..
mkbercim kızın seni üzmüş onada azkalmış, yoksa teyzesiyle ayı ündemi doğacak ben 9 temmuzluym allah sağlıklı doğumlar nasip eylesin.
derinim sende son sonuç ne inşallah vardır bebeğin allaha emanet olun görüşürüz...
öylemi diyosun canım ya bana az bile geldi..merak etme çok çabuk büyüyor ufaklıklar seninkide kocaman olur..makbuş kız minigin epey kilo almış annesi ayy yesinler onu yaaa benim minikte öle büyür inşşşş
amin canım benimmm evet üzdü biraz cadı :)) ama çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik..bidahaki kontrolüm 2 temmuz artık temmuza girdimmi heran beklicez belkide dediğin gibi teyzesiyle aynı gün doğarherkese güzel pazaralr...
benim antika pc yine çöktü eşim izmirde olmadığı için tamire gtmedi ama böyle olmuyor alacam inş yakında, kardeşimden yazıyom şu anda faceme turkuazım yazmış bersu hamleymiş ilk burayı açtım ama bulamadım hemen bakacam hamileyim topiğine çok sevindim rabbim bizlerede nasip eylesin..
bende çok rahatsızımmiğei üüttüm galiba ağrı şişkinlk sıcaklarmı yaptı bilmiyrum..
mkbercim kızın seni üzmüş onada azkalmış, yoksa teyzesiyle ayı ündemi doğacak ben 9 temmuzluym allah sağlıklı doğumlar nasip eylesin.
derinim sende son sonuç ne inşallah vardır bebeğin allaha emanet olun görüşürüz...
neden yumurta takıbıne bsladın kı canım hemen kendın ovulasyon testı alsydın evde keske doktora gıtmek daha streslı olur