ben de canım cok optummm =)slm hanımlarr nasıslınızz
derinim canım yaa epey geçti günün inş minigin senledir gelmezzz adetinnn hayırlısı ile
ebroşum iyiyim canım dün saglık ocagına gittim tetenoz ignesi yapıldı bide boynum tutulmuştu hiç halim yoktu ya gelmedim nete.. sen nasılsın
kızlar makbuş nurun ske zeyn pingu asuman boncuk sizleride öpüyorum
SELAM HANIMLAR
hepinize güzel bir gün diliyorum .
gökcem geçmiş olsun canım nasıl becerdin onu genelde ben yaparım kaydirigubbakcemile3çok zor ya boyun tutulması .rabbim şifa versin .demek aşı oldun hadi şifa olsun canım
makbuşum çok zorlanıyosun canım tahmin edebiliyorum biz dayanamıyoruzki hamişler nasıl dayansın .rabbim kolaylık versin inşallah .az kaldı geçicek sıkıntılar.
asumancım seninde şeker çıkmamış gözünaydın canım ya bazı insanlar bünyesi hassas olur sende öylesin demekki sıkıntılar ondan olabilir.allah kolaylık versin tatlım .
ske dün bişeyler yazmışsın benim topicle ilgili belki sana öyle geldi bilmiyorum çünkü elimizden geldiğince yeni katılan rkadaşlara hoşgeldin diyoruz eğer yoğun zamanda girdiysen gözden kaçmış olabilir kusura bakma .ama emin olki arkadaşlarımın hepsi sıcak ve canaykın canım .herzaman gel sohbete özelliklede geceleri muhabbet doyumsuz oluyo .opuyorumnanaktan
nurum nerelerde ne diğer topice nede buraya uğramıyo merak ettim onuda yaa .
zeynim,senam,bersum,günüm ,semam, pinguum hepinizi çok öptüm opuyorumnanaktan
inş geç döllenmeden dolayı sonuç budur cnm bir an önce yükselir bebişin senledir tatlım
sagol canım..negatif oldugunu düşünüyorum ama kafam da karışmadı desem yalan olur.benim bildigim 5 üzeri pozitiftir ama bazı kan testlerimde 1.0 çıkıyodu.yada 5.0 gibi...
sadece < 2 çıktıgı için böyle düşündüm..
aynen cnm bende 2 çıktığı için senin adına çok umutluyum şu an inş hayal kırıklığı yaşamayız dualarım seninle cnm
kıslar sonucum geldi...
sonuç < 2 yani negatif olması lazım dimi? tam yazdıgım gibi sonuç.
karşısında da referans aralıgı olarak < 2 siklus yazıyo...adet döngüsü demek siklus ama ne demek oluyo anlamadım..
derinim bidenem canım ya inşallah pozitiftir tatlım bu sonuçç
makberim gökçem canlarım hadi inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
günüm yavrucum nerelerdesin sen bacım yaa benim msnde kafayı yedi nolddu bilmiyorum açılıyo hemen kapanıyo tekrar yüklemem lazım sanırım msnde de kimseyi göremiyorum gerçi ama bakıyodum belki rastlarız diye
ebrarım ywni topiğin hayırlı olsun kuşum
bersum canım sen nasılsın ??
senam canım senin bebişler de büyümüşler maaşallah minişlere yerim onları ben ya:))
betoşum da doğum yapmıştır artık ne güzel bebişleriyle takılıyodur şimdi semam sende uğramışsın canım ikizlerin de iyidir inşallah nasıllar iyilermi:) öp ikisini de yerime canım benim
neyse kızlar bi geleyim dedim kimseleri göremedim
hepinizi çok çok özledim ara sıra uğramaya çalışıcam
kendinize çok iyi bakın canlar
ya makbuşta diyo sonucu 7 çıkıp katlanan da gördük diyo..bu 2 düşük bi deger olabilir mi ki?
selam fıstıklar ebroşum gökçem derinim pingu asuman ske ve adını sayamadığım tüm kızlar hepinizi öpüyorum..ceylanım ve günümde gelmiş sizleri özledim hatunlar daha sık gelin..
ben sabahları anneme gidiyorum evde durmuyorum tek başıma akşamlarıda yorgun olmadıkça uğramaya çalışıyorum kızlar bugün kızım daha bi hareketliydi sanki maşallah durmadan tekmeledi beni ama bayada ağrı yaptı..neyse acayip yorgunum güzeller herkeslere iyi geceler hepinizi öpüyorum
selam fıstıklar ebroşum gökçem derinim pingu asuman ske ve adını sayamadığım tüm kızlar hepinizi öpüyorum..ceylanım ve günümde gelmiş sizleri özledim hatunlar daha sık gelin..
ben sabahları anneme gidiyorum evde durmuyorum tek başıma akşamlarıda yorgun olmadıkça uğramaya çalışıyorum kızlar bugün kızım daha bi hareketliydi sanki maşallah durmadan tekmeledi beni ama bayada ağrı yaptı..neyse acayip yorgunum güzeller herkeslere iyi geceler hepinizi öpüyorum
herkese iyi günler...
kızlar nasılsınız makbercim geçde olsa doğumgününü kutlarım nice güzel yıllara inşallah..
derin ebrar gökçe pinguu ske asuman ve aklıma gelmeyen bütün güzeller sizler nasılsınız ne var ne yok evde değildim yazlıktaydık sonra evime gelince inanın hiç içimden gelmedi girmek kkya girince kendimi daha çok kaptırığımı farkettim kardeşim arada benim şifremle giriyor bakınıp çıkıyor..
tüp bebek merkezinde bi arkadaşla tanışmıştım ben aşılama olnuca oda tüpe başlamıştı kız şimdi hamile rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah..
günüm bebem uğramış ah canım be üzülme inşallah bir dahaki denemede kalırsın yada gerek kalmaz dualarım hep sizlerele sizleri sefiyorum..
semada girmiş allah onada kolaylık versin ikizlare bakmak zor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
ben gezineyim barii
iyiyim canım cok sukur bebıs de ıyı sanırım kontrolumuze daha var ama kıpraşıyoruz =) hareketler ıyı oldugunu gosterıyorsa sayet ıyı dıyebılırızkaydirigubbakcemile2 tatıl mı yaptın ahh ne guzelboshayallersmile
hazırladım canım herşeyimiz hazır bi meleğimin gelmesini bekliyoruz..sen nasılsın yavaş yavaş yaklaşıyorsun sona hazırladınmı bişeylercanım 5 ve uzerı gebe demek oluyor ya ben de hamılemıyım dıye dusundugum vakıtler yaptırdıgım hcg test sonuclarım bırı 2.3 dıgerı de 3.0 cıkmıstı ama hamıle degıldım =(
senın sonuc da sanırım negatıf =( bekle bakalım yıne reglı olucakmısın ona gore hareket edersın ıns cok cok cok yenıdır =(
ben de optum canım kocaman cantanı hazırladın mı bakalımkaydirigubbakcemile2
zaten o nedenle evde kalmıyorum canım tek başıma sancılansam dahada panik olurum heralde..gündüzleri sürekli annemdeyim akşam geçiyoruz eve.slm hanımlarr nasılsınız
zeyncim ben şeker ölçümü yaptırdım yüksek çıktı ikinci defa yaptırıcam inş ikincisi düşük çıkar umarım sende şeker çıkmaz canım
günüm sende kib öptm canım
ceylancım sen nasılsın biz iyiyiz canım çok şükür hayırlı haberle gelirsin inş bidahaki gelişine
derinim sonucu almışsın 2 çıkmış negatif malesef bence ümitlenme umarım deger yükselir ama bana negatif gibi geliyo his olarak hakkında hayırlısı olsun canım
makbuşcum evde tek kalma zaten son zamanların canım yanında birileri olsun hem annen de sıkılmamış olur
ebroşum senide öpeyrum kuşummmmm
sorma teyzesi sığamıyo artık karnıma ne varsa erkenden gelmek istiyor işte kaydirigubbakcemile3sağol cnm ben de seni öpüyorummopuyorumnanaktan
eeee annesi artıkk sabırsızlanıyorr kuzucunnn gelmek istiyo napsınnnn
nurum sağol bitanem..özledim seni tatildeydin demek uzak olmak sanada iyi gelmiştir kafan dağılmıştır..belki meleğin bile gelmiştir sana inşallahhhherkese iyi günler...
kızlar nasılsınız makbercim geçde olsa doğumgününü kutlarım nice güzel yıllara inşallah..
derin ebrar gökçe pinguu ske asuman ve aklıma gelmeyen bütün güzeller sizler nasılsınız ne var ne yok evde değildim yazlıktaydık sonra evime gelince inanın hiç içimden gelmedi girmek kkya girince kendimi daha çok kaptırığımı farkettim kardeşim arada benim şifremle giriyor bakınıp çıkıyor..
tüp bebek merkezinde bi arkadaşla tanışmıştım ben aşılama olnuca oda tüpe başlamıştı kız şimdi hamile rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah..
günüm bebem uğramış ah canım be üzülme inşallah bir dahaki denemede kalırsın yada gerek kalmaz dualarım hep sizlerele sizleri sefiyorum..
semada girmiş allah onada kolaylık versin ikizlare bakmak zor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
ben gezineyim barii