- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
ayy ayy benim canım ceylanım ya nerelerdesin kuzuderinim bidenem canım ya inşallah pozitiftir tatlım bu sonuçç
makberim gökçem canlarım hadi inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
günüm yavrucum nerelerdesin sen bacım yaa benim msnde kafayı yedi nolddu bilmiyorum açılıyo hemen kapanıyo tekrar yüklemem lazım sanırım msnde de kimseyi göremiyorum gerçi ama bakıyodum belki rastlarız diye
ebrarım ywni topiğin hayırlı olsun kuşum
bersum canım sen nasılsın ??
senam canım senin bebişler de büyümüşler maaşallah minişlere yerim onları ben ya:))
betoşum da doğum yapmıştır artık ne güzel bebişleriyle takılıyodur şimdi semam sende uğramışsın canım ikizlerin de iyidir inşallah nasıllar iyilermi:) öp ikisini de yerime canım benim
neyse kızlar bi geleyim dedim kimseleri göremedim
hepinizi çok çok özledim ara sıra uğramaya çalışıcam
kendinize çok iyi bakın canlar
valla gelmiyoda kuşum bilemedim naapsam...bıraktım kendi haline yaa off naparsa yapsın:))derincim ben degerleri cok fazla bilmiyorum idrar testi yapsaydin keske tekrardan belli olurdu ben kan testi hic yaptirmadim direk idrarda cikmisti yaüarsan yaz canim hakkinda hayirlisi olsun tatlimopuyorumnanaktan
evet bitanem yaa..bende biliyom negatif oldugunu ama bi ümit işte.degişik bi yazılışla çıkınca belki dedim napambir ugrayayim dedim ceylos gelmis hatun arada ses ver bende cok olmasada haberlerinize bakmak icin geliyorum, ozledim seni canim.
derincim ikiden kucuk ne yazikki negatif demek bazi labratuvarlar sadece ikiden kucuk diye gosterir bazilari besten kucuk bazilari ise direk negatif yazar. fransadakiler genelde ikiden kucuk diye verir negatif sonucunu.kadinlarin vucudunda bu oranlarda betahcg olurmus ama yine de sen labratuvarina sor istersen tatlim belki onlarin sistemleri farklidir.
olmadım daha canım..kan degeri negatif evet..dün sadece acaba dedim bi ümit işte..amann boşver..inşallah öbür aya gelecek melegim:)canım 5 ve uzerı gebe demek oluyor ya ben de hamılemıyım dıye dusundugum vakıtler yaptırdıgım hcg test sonuclarım bırı 2.3 dıgerı de 3.0 cıkmıstı ama hamıle degıldım =(
senın sonuc da sanırım negatıf =( bekle bakalım yıne reglı olucakmısın ona gore hareket edersın ıns cok cok cok yenıdır =(
ben de optum canım kocaman cantanı hazırladın mı bakalımkaydirigubbakcemile2
canım benim inşallah ikinci yükleme iyi çıkıcak gökçem bozma moralini..Şenizslm hanımlarr nasılsınız
zeyncim ben şeker ölçümü yaptırdım yüksek çıktı ikinci defa yaptırıcam inş ikincisi düşük çıkar umarım sende şeker çıkmaz canım
günüm sende kib öptm canım
ceylancım sen nasılsın biz iyiyiz canım çok şükür hayırlı haberle gelirsin inş bidahaki gelişine
derinim sonucu almışsın 2 çıkmış negatif malesef bence ümitlenme umarım deger yükselir ama bana negatif gibi geliyo his olarak hakkında hayırlısı olsun canım
makbuşcum evde tek kalma zaten son zamanların canım yanında birileri olsun hem annen de sıkılmamış olur
ebroşum senide öpeyrum kuşummmmm
evet cano negatifi gödük gene..hiç istemiyodum yapmak ama kociş yaptır dedi illakine..alsanaalsanasmile
herkese iyi günler...
kızlar nasılsınız makbercim geçde olsa doğumgününü kutlarım nice güzel yıllara inşallah..
derin ebrar gökçe pinguu ske asuman ve aklıma gelmeyen bütün güzeller sizler nasılsınız ne var ne yok evde değildim yazlıktaydık sonra evime gelince inanın hiç içimden gelmedi girmek kkya girince kendimi daha çok kaptırığımı farkettim kardeşim arada benim şifremle giriyor bakınıp çıkıyor..
tüp bebek merkezinde bi arkadaşla tanışmıştım ben aşılama olnuca oda tüpe başlamıştı kız şimdi hamile rabbim bizlerede o günleri göstersin inşallah..
günüm bebem uğramış ah canım be üzülme inşallah bir dahaki denemede kalırsın yada gerek kalmaz dualarım hep sizlerele sizleri sefiyorum..
semada girmiş allah onada kolaylık versin ikizlare bakmak zor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
ben gezineyim barii
oyy oyy nerelerdesin be cadı...ay gezmiş bilem karuuuualsanaalsanasmile canım ya özlemişik...iyi olmana sevindim.