"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy ayy benim canım ceylanım ya nerelerdesin kuzu( özlettin iyice haaa dövücem senialsanaalsanasmile iyisin inşallah canım?ay bende işte testlerle haşır neşir herzamanki gib..bi ara ne güzel hiç yapmıyodum yaa...inşallah yine gelirsin cnm benim..Şeniz
derincim ben degerleri cok fazla bilmiyorum idrar testi yapsaydin keske tekrardan belli olurdu ben kan testi hic yaptirmadim direk idrarda cikmisti yaüarsan yaz canim hakkinda hayirlisi olsun tatlimopuyorumnanaktan
valla gelmiyoda kuşum bilemedim naapsam...bıraktım kendi haline yaa off naparsa yapsın:))
evet bitanem yaa..bende biliyom negatif oldugunu ama bi ümit işte.degişik bi yazılışla çıkınca belki dedim napam( ay olsun yaaa bi an önce sökülmem gerek patlıcak karnım yoksa...seni çok özledim bu arada ((
olmadım daha canım..kan degeri negatif evet..dün sadece acaba dedim bi ümit işte..amann boşver..inşallah öbür aya gelecek melegim:)

canım benim inşallah ikinci yükleme iyi çıkıcak gökçem bozma moralini..Şeniz
evet cano negatifi gödük gene..hiç istemiyodum yapmak ama kociş yaptır dedi illakine..alsanaalsanasmile

oyy oyy nerelerdesin be cadı...ay gezmiş bilem karuuuualsanaalsanasmile canım ya özlemişik...iyi olmana sevindim.

selam kızlar budün doktora gittim ve yumuşlarıma bakıldı
adetimin 10. günü bugün13 mm di yumuşum doktor başlangıç için çokk iyi dedi
bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem
derinsucum,asumancım ebrarım,gökçe ranam,pinguum,makberim,ebrarım,ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.

olsun canım yaaa bıraz ortam degısıklıgı herkese ıyı gelır en azından bulundugun ortamdan bıraz uzaklasmıssın haklısın burda sureklı konular bebıslerden ınsan ıster ıstemez kafa yoruyor bu konulara uzaklasmak ıyı olmustur ama sen yıne de cok uzaklasma gene gel olur mu zemuszemus herseyın bı hayırlı zamanı vardır hepımız ınanclı ınsanlarız sabredıcez opuyorumnanaktan guzel seyler de arkasından gelıcek :kedi:

ohhh ne guzel yaa masallah gelsın melegın =) saglıcakla allah kurtarmayı nasıp etsın kavustursun sızı =) ben de basladım aldım baya seyler besıgı kuvetı mama koltugu kıyafetler alt mınderı fılan baya nerdeyse tamamladık ufak tefek seyler kaldı ıste =) su temmuz agustos da bı gecseydı kaydirigubbakcemile3

bak pozıtıflıgını cok sevdım harıkasın kaydirigubbakcemile3 arkadan verıyom ben ara gazını sempatiksalakcinni moral cok onemlı kesınlıkle moralını yuksek tut Allah buyuk gelıcek bebısko gelıcek annesı senın sabrını olcuyorohaoldumsmile

hadı hayırlısı olsun bıtanemm opuyorumnanaktan

ooo süper canım .daha 10.günde başlamış bak hadi bakalım hayırlısı...bende seni çok öpüyom canım..diger topice neden gelmiyon gecelerialsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3evet canım napalım yaa..ben hem ümitliyimdir böyle..olacak inşallah bigün hayırlısıyla..Allah o günü yazdı ve bizde beklicez sabırla...

ben bu ay fazla kaptırmıyım kendimi bakalım hayırlısı.
benim koçis delü olur valla yatakta olmazsam,bensiz uyuyamıyo zaarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm sonuçlarını takip ettim insanı nasıl ümitlendiriyo bu karışık sonuçlar.öpüyom seniiopuyorumnanaktan

dıger topık nere canummm yaa bn de merak ettım :hulya:
aynen oyle tatlım valla =)

amin Hepimize sağlıklı sıhatli bebişler kucaklamak nasip olur.

aminnnnnnnnnnnnn

gökçem bişi sorcam sen geçen hafta cuma günü ufukta ultrason odasının yanında sandalyede mi oturuyodun...üzerinde gri bişey mi vardı?ben ordaydım da...sana benzettim ama emin olamadım face de bir resmini görmüştüm...bende eşimle ayaktaydım beyaz bi bluz ve siyah kumaş pantolon vardı üzerimde..saçlarım uzun?bilmiyorumkismile

senam geçen hafta cuma ben ufutktaydım üzerimde gri bi elbise vardı beyaz çantam vardı eşimle birlikte gelmiştim ultrason odasını tam hatırlamadım ama orda tansiyonumu ölçtüler seni görmemişim yaa ben :)ay keşke gelip konuşsaydın hem facede bana arkadaşlık yolla canım görüşürüz arada :) haa bide bebişlerin cinsiyeti ne dedi mi orhan bişey? saglıkları nasıl ?

olsun cnm ya kaptır nolcakki..belki de minigin gleicem bu ay...
valla canım ben hala olamadım yaa...dedigin gibi bu sonuçlar insanı ümitlendiriyo ya..yani adet olamıyo olmam,kan testi 2 çıktı tamam ama ne bilim hala ümitliyim yaaa.
dıger topık nere canummm yaa bn de merak ettım :hulya:
aynen oyle tatlım valla =)

aminnnnnnnnnnnnn
canım DİLEGİM ANNE OLMAK topici..ebrarımız açmıştı bikaç ay önce.geceleri hep oradayız.

anammm ne gozel yaaa birbirinizi görmüşsünüz:)))
senam nasılsın kuşum ya özledik seni bebişkolar nasıl canım?

gökçemm canım benim öpüyom seni de dsatluş ay bugün çok keyifliyim ya.bersum da hamiş olleyyy:teytey:

anaa kizlar doktorda bulusmuslar da gorusmemisler ustune ustluk:)) ay ben de birinizi bir yerde gorsem sasar kalirim kolay degil gidip sormak ama ne kadar guzel yaa sanal olmadiginin ispati:))
derincim bir sey diycem kizma negatif o sonuc acaba mi dersen reglen gelmez yaa gelsin de rahatla yenisini hemen dene diye diyorum be tatlim. tabiiki gelicek bebisin Insallah yaz bitmeden mujdeni verirsin birtanem.

bu satte kimse yok biliyorum ama ben dayanmadım yazıyorum ben aşılama yaptırcam ılk defa ya tutarmı tutmazmı şimdiden heycanlandım ya nasıloluyo diede bi fikrim yok tecrübeli bayanlar bişeyler yazın bana ya aşılamayla gebe kalan varmı neler yapmalıyım adetlıykenmı yapılıyo ne kadar sürüyo toplamda aşılama işlemi kac ay sürer aşılama tutmazsa amalıyat olcam son şansım bu benım anne olmak istiyorum yaşım 24 eşimde 25 yaşımız genc die şansımız fazla dio doktorum ama nebilim inşallah hamiş olurum :Saruboceq:

selam güzeller dün bebişimin bi kaç saat hareket etmemesi üzerine doktora gittim nstye bağladılar herşey normal çıktı suyumuzda hala az ama yetecek derecedeymiş..aklınca şka yapmış ufaklık..2200 gram olmuş.sıkı takipte tutucaz seni dedi temmuzun 2sinde yeniden çağırdı.çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik.hepinizi kocaman öpüyorum

canım benim biliyom negatif tabiki..ama işte.Allahtan ümit kesilmez misali benimki:))
zaten söküleyim diye bakıyorum cnm ama yokkk...salı günü doktora gidicem gelmezse daha..sen nasılsın canım?
bitanem yaa ne çok korkuttun beni :çok üzgünüm:
ama teyzesinin sesini duyunca tepikledi :roflol:
öptüm kıslar:))
ceyloşşş kıs hemen gitmişin yaa..neediyon canım..gelsene artık yaaa((

skecim sanada hayırlı cumalar canım..çok çok geç oldu ama olsun..cumartesi olduk artıkın:))

kıslar ya bana estiler test yapayım dedim...3 dk geçmeden silik çizgi belirdi yaaa...Allahım var mıdır ki acaba ya...:uhm: eger varsada rabbim korusun onu nolur dua edin..lekelenme oldu biliyosunuz..şuanda kaç saat oldu bişey gelmedi ama gün içinde ufacık bişey oluyor...kızlar salı günü kan testi yaptırıcam yine..inşallah hormonlarım bana oyun oynamıyodur(( sevinemiyorum nedense...daha öncekilerde de böyle silik çıktıktan sonra adet oldum ama onları çok bekletiyodum..bunu elimde tuttum özellikle 3 dk bile olmadan belirdi hemen...hayırlısı artık.nolur dua edin...iyi geceler...

bersum hamile miiiiiiii canım yaaaaaaaa.......hayırlı uğurlu olsun inşallah...

derinim canım benim hadi inşallah yaaaaaaaa..........niye salıyı bekliyosun ya pazartesi yapsana dua edicem canım...

gökçem sensin o zaman canım o...ama sen de bana baktın gibi...eşimle ayakta duruyoduk hani..kısa boylu:))

valla günüm öle olmuş ne bilim emin olamadım gökçem olduğuna..

gökçem biri kesin kız ama diğeri netleşmedi ya...3 doktpr sa kesin bişi sölemedi kıza benziyo dedi sağlıkları iyi şükür 15. haftadan beri de oynuyolar maşallah kuzularıma ama işte gel geleleim benim endişelerim bitmiyo hayırlısıyla şu riskli dönemi atlatsaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…