- 19 Şubat 2010
- 1.593
- 0
ben de canım cok optummm =)slm hanımlarr nasıslınızz
derinim canım yaa epey geçti günün inş minigin senledir gelmezzz adetinnn hayırlısı ile
ebroşum iyiyim canım dün saglık ocagına gittim tetenoz ignesi yapıldı bide boynum tutulmuştu hiç halim yoktu ya gelmedim nete.. sen nasılsın
kızlar makbuş nurun ske zeyn pingu asuman boncuk sizleride öpüyorum
SELAM HANIMLAR
hepinize güzel bir gün diliyorum .
gökcem geçmiş olsun canım nasıl becerdin onu genelde ben yaparım kaydirigubbakcemile3çok zor ya boyun tutulması .rabbim şifa versin .demek aşı oldun hadi şifa olsun canım
makbuşum çok zorlanıyosun canım tahmin edebiliyorum biz dayanamıyoruzki hamişler nasıl dayansın .rabbim kolaylık versin inşallah .az kaldı geçicek sıkıntılar.
asumancım seninde şeker çıkmamış gözünaydın canım ya bazı insanlar bünyesi hassas olur sende öylesin demekki sıkıntılar ondan olabilir.allah kolaylık versin tatlım .
ske dün bişeyler yazmışsın benim topicle ilgili belki sana öyle geldi bilmiyorum çünkü elimizden geldiğince yeni katılan rkadaşlara hoşgeldin diyoruz eğer yoğun zamanda girdiysen gözden kaçmış olabilir kusura bakma .ama emin olki arkadaşlarımın hepsi sıcak ve canaykın canım .herzaman gel sohbete özelliklede geceleri muhabbet doyumsuz oluyo .opuyorumnanaktan
nurum nerelerde ne diğer topice nede buraya uğramıyo merak ettim onuda yaa .
zeynim,senam,bersum,günüm ,semam, pinguum hepinizi çok öptüm opuyorumnanaktan
kocaman kocaman optum ben de:ecrin_bebek:
derınsu sonucu beklıyoruz canım hadı ıns hakkında hayırlısı gelmıstır bebısınkaydirigubbakcemile2