canım benim ya kıyamamvalla bilemiyorum bacım benim normalde de sıcakla pek aram yoktu şimdi tamamen deliriyorum bu sabah 5te kalktım camlar açık perde bile oynamıyodu ya varmı böyle bişey deliler gibi dolanıp evde yatıyorum tekrar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor..
sende kanda baktırmaya karar verdin demek inşallah güzel haberlerle gelicen canım senden haber beklicem Şeniz
sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan
benım gunum gectı lekelendım esıme bısey soylemedım sonra reglım baslamadı ben kuvvetlı suphelendım esıme dedım hastaneye gıtmek ıstıyorum bana kızdı kaydirigubbakcemile3 acele edıyorsun fılan dıye hatta benımle gelmedı ogun tartıstık ben ınat ettım gıdıcem dıye cıktım gıttım:kedi: sonuc 75.3 tüevet azcık acele etmıstım ama supheden kurtulmustum ısyerıne gıttım dırek kagıdı gozune sokmaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl sevındı nasıl sevındı ıkı gun sonra tekrar edılcek kan testıne benden once zıplayıp kalktı sempatiksalakcinni
canım benim ya kıyamam((
tamam kuşum yarın ilk iş seni aramak olcak yaptırırsam.olumunekankayizsmile
ay ne güzel yaaa...bakalım aynı hikaye bende de mutlu son olacak mı..hiç sanmıyom ama hayırlısı.
ne kadardır denıyosunuz canım sız hakkınızda hyırlı vakıt gelmıstır ınsallah
ben 2007 hazirandan beridir bekliyom canım..o ayda düşük yaptım da..
sagol pingucum.herkes için hayırlısın versin rabbim.
oyy cok uzun olmus canım ıns gelmıstır melegın sana :Saruboceq:
günaydınnnn kızlar,nasılsınız?
derinsucum inşallah cnm hamişssindir,baya geçmiş adetinin üstünden hadi hayırlısı bakalımm
asumancımm sen nasılsın tombul kelebeğimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm hanımlarr nasıslınızz
derinim canım yaa epey geçti günün inş minigin senledir gelmezzz adetinnn hayırlısı ile
ebroşum iyiyim canım dün saglık ocagına gittim tetenoz ignesi yapıldı bide boynum tutulmuştu hiç halim yoktu ya gelmedim nete.. sen nasılsın
kızlar makbuş nurun ske zeyn pingu asuman boncuk sizleride öpüyorum
nasıl oluyum tatlım hergün dahada tombullaşıyorum işte sen nasılsın ne var ne yok
SELAM HANIMLAR
hepinize güzel bir gün diliyorum .
gökcem geçmiş olsun canım nasıl becerdin onu genelde ben yaparım kaydirigubbakcemile3çok zor ya boyun tutulması .rabbim şifa versin .demek aşı oldun hadi şifa olsun canım
makbuşum çok zorlanıyosun canım tahmin edebiliyorum biz dayanamıyoruzki hamişler nasıl dayansın .rabbim kolaylık versin inşallah .az kaldı geçicek sıkıntılar.
asumancım seninde şeker çıkmamış gözünaydın canım ya bazı insanlar bünyesi hassas olur sende öylesin demekki sıkıntılar ondan olabilir.allah kolaylık versin tatlım .
ske dün bişeyler yazmışsın benim topicle ilgili belki sana öyle geldi bilmiyorum çünkü elimizden geldiğince yeni katılan rkadaşlara hoşgeldin diyoruz eğer yoğun zamanda girdiysen gözden kaçmış olabilir kusura bakma .ama emin olki arkadaşlarımın hepsi sıcak ve canaykın canım .herzaman gel sohbete özelliklede geceleri muhabbet doyumsuz oluyo .opuyorumnanaktan
nurum nerelerde ne diğer topice nede buraya uğramıyo merak ettim onuda yaa .
zeynim,senam,bersum,günüm ,semam, pinguum hepinizi çok öptüm opuyorumnanaktan
cnm benim yanlış anlama beni
ben senin arkadaşlarının birbirlerine o kadar ısınmışlarki yeni gelenleri atlıyolar dedim.yani hepsi çokk sıcaklarr,benim msjlar geçmiş sayfada kalmış olabilir görmemişlerdir.yoksa arkadaşlarına bişi dediğim yok cnm.gelirim tabii sohbete.estağfurullah cnm ya ne kusuru olurmu öyle şeyyolumunekankayizsmile
yok canım niye yanlış anlıyım oluyo böyle şeyler bende çok yaşadım önceleri .muhabbet kurulmuş olunca dahil olamıyosun oda sinir ediyo insanı .herzaman bekleriz tatlım sonuçta dertleşmek için burdayız .olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hheeehh işte tam olarak bunu söylemek istedim,muhabbet koyu olunca böyle olabiliyor cnm.
cnm görüşürüz öpüyorumm seni çokkkopuyorumnanaktan
canim nasilsin sana gecen seker yüklemesi yapilacakti sonuc ne oldu merak ettim bende yarin gidicem bakalim bizimki cinsiyetini tam göstercekmieyvahedigeldismileslm hanımlarr nasıslınızz
derinim canım yaa epey geçti günün inş minigin senledir gelmezzz adetinnn hayırlısı ile
ebroşum iyiyim canım dün saglık ocagına gittim tetenoz ignesi yapıldı bide boynum tutulmuştu hiç halim yoktu ya gelmedim nete.. sen nasılsın
SELAM HANIMLAR
gökcem geçmiş olsun canım nasıl becerdin onu genelde ben yaparım kaydirigubbakcemile3çok zor ya boyun tutulması .rabbim şifa versin .demek aşı oldun hadi şifa olsun canım
makbuşum çok zorlanıyosun canım tahmin edebiliyorum biz dayanamıyoruzki hamişler nasıl dayansın .rabbim kolaylık versin inşallah .az kaldı geçicek sıkıntılar.
asumancım seninde şeker çıkmamış gözünaydın canım ya bazı insanlar bünyesi hassas olur sende öylesin demekki sıkıntılar ondan olabilir.allah kolaylık versin tatlım .
ske dün bişeyler yazmışsın benim topicle ilgili belki sana öyle geldi bilmiyorum çünkü elimizden geldiğince yeni katılan rkadaşlara hoşgeldin diyoruz eğer yoğun zamanda girdiysen gözden kaçmış olabilir kusura bakma .ama emin olki arkadaşlarımın hepsi sıcak ve canaykın canım .herzaman gel sohbete özelliklede geceleri muhabbet doyumsuz oluyo .opuyorumnanaktan
canım ya.dün gece yaptıgım test bozuk çıktı..iki çizgi de çıkmadı...bugün kan verdim ama lekelenmem var gelecek yanisabah sabah heyecan yaptım okuyunca derincim hadi inş cnm hayırlısı benim ilk testte bi kaç dk sonra belirdi çizgi meleğin senledir inş cnm benim hakkında hayırlısı çatlarım mrktan mutlaka yaz olurmu tatlım
sagol canım gelecek ama bu ay da olmadı yani..slm hanımlarr nasıslınızz
kızz bende dün onu dicektim sana unuttum bian..nur nerelerde ya merak ediyom çok.inşallah iyidir.SELAM HANIMLAR
dericim test yaptircakmissin hemen gelde müjdeyi ver sabirsizlikla seni bekliyorum hakkinda hayirlisi olsun canim:Saruboceq: