- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
canım benim ya kıyamam((valla bilemiyorum bacım benim normalde de sıcakla pek aram yoktu şimdi tamamen deliriyorum bu sabah 5te kalktım camlar açık perde bile oynamıyodu ya varmı böyle bişey deliler gibi dolanıp evde yatıyorum tekrar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor..
sende kanda baktırmaya karar verdin demek inşallah güzel haberlerle gelicen canım senden haber beklicem Şeniz
sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan
tamam kuşum yarın ilk iş seni aramak olcak yaptırırsam.olumunekankayizsmile
benım gunum gectı lekelendım esıme bısey soylemedım sonra reglım baslamadı ben kuvvetlı suphelendım esıme dedım hastaneye gıtmek ıstıyorum bana kızdı kaydirigubbakcemile3 acele edıyorsun fılan dıye hatta benımle gelmedı ogun tartıstık ben ınat ettım gıdıcem dıye cıktım gıttım:kedi: sonuc 75.3 tü evet azcık acele etmıstım ama supheden kurtulmustum ısyerıne gıttım dırek kagıdı gozune sokmaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl sevındı nasıl sevındı ıkı gun sonra tekrar edılcek kan testıne benden once zıplayıp kalktı sempatiksalakcinni
ay ne güzel yaaa...bakalım aynı hikaye bende de mutlu son olacak mı..hiç sanmıyom ama hayırlısı.