Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercektenbenim gazim var yaklasik 3-4 gunden beri anam bi de hamilemiyim oyyy )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ay için umutlu ne cok kişi varmış :) yalnız deilimm oleyyy :)))))
Umut etmekten baska bisey gelmiyoki elimizden umut edelim guzel dusunelim hersey guzel olsun insallah
aminnnnn inşallahhhh :))) batıma daha cok var ama bugun sabahtan beri karın sol altımda şiddetli bi ağrı var geçmek bilmeyen hiç yaşamadığım... bi kaç gün önceydi yumurtalamam die düşünüorummm :)))
Bat in ne zaman ? Eger daha yeni yumurtlaman varsa paikolojik olabilir canim hissettiklerin ama insallah degildir :))
bat ay başında
E az kalmis ay basi dedigin 6 gun kalmis yani :) hadi bakalim insallah hayirli haberler verrirsin sende
inşaallahhh, allah herkesin gönlüne göre versin... 9aydır deniyoruz tabi doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ayı saymazsak 6aydır çalışıyoruz
benımde bu 5. denememız we batımız aynı canım benımde bu ay bası.ama benm hıc belırtım yok sadece azcık akıntım var
Ay insallahh bu ay mutlu son olur ikimiz icinde :) bnmde akintim var bide tum gun suren bi kasik agrim oldu bugun sol tarafimda kivrandirdi resmen sonunda ilac icmek zorunda kaldim
ınsallah canım ınsallah Allahım nasıp eder hepımıze :) 4 haftaya kadar ılac etkılemıyo dıyolar canım ama dogru mudur degıl mıdır bılmıyorum. ama ıcını ferah tut nasıbınde warsa bebegın tutunacaktır sana :) bak benım hıc agrım sancım yok bı belırtım bıle yok.boyle belırtısız olup hamıle kalan da vardır mutlaka :)
Tabi varsa bebek 😔😔
ewet tatlım morallerı yuksek tutuyoruz hem de :)
Bu ayda es gecti umudumuz mayis oldu mayis 26 uzulmemek elde degil (
sıkma canını hayırlısı olsun umudumuz mayısa hem 2015 bebeği olur