- 25 Mart 2015
- 295
- 211
- 31
Aynen ya az kaldı benim arada bi sancılarım vuruyo hafif hafifKızlar ne durumdasınız Şafaklar azaldı kimin kaç günü kaldı bakim sesiniz çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya az kaldı benim arada bi sancılarım vuruyo hafif hafifKızlar ne durumdasınız Şafaklar azaldı kimin kaç günü kaldı bakim sesiniz çıkmıyor
Hadi Allah yardımcın olsun canım sezeryanı neye göre yapıyorlar hep merak etmişimdir, yani sancıların mı başladı bebekten dolayımı neden canım ?Ben yarın sezeryan oluyorum
Aaa çok heyecanlı isteğe bağlı mı yapıyorsun canımBen yarın sezeryan oluyorum ☺☺
Amin canım inşallah Bebişin de babasını bekler inşallahBiz 38 haftalık olduk beklemedeyiz babamız il dışında görevde inşallah o yanıma gelene kadar bir sürpriz yapmaz oğluşum hepimize Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşallah
Benim yapılmıştı bi daha yapılacak son zamanlar olduğu için kolay ama yine de nefes alıp veriyorsun eğer açılma yoksa parmağı ile kontrol ediyor korkma kendini de kasma canımÇatı muayenesi yapıldı mı kızlar haftaya doktorum yapacağını söyledi nasıl oluyor acaba acı oluyor mu merak ediyorum
Yaa ne kadar güzel gözün aydın canımSelamlar... Benim ikinci çocuğum.. İlki de sezeryandı.. Bunda da suyu azalmıştı sık takipteydim.. Bugün 15.32 de sezeryan kız 2985 48 cm ☺☺ herkese hayırlı doğumlar..
Teşekkür ederim canım inşallah kasmam yaaBenim yapılmıştı bi daha yapılacak son zamanlar olduğu için kolay ama yine de nefes alıp veriyorsun eğer açılma yoksa parmağı ile kontrol ediyor korkma kendini de kasma canım
Öyle diyorlar Doğum sancısı belden karnına yayılıyormuş devam ediyorsa git hastaneyeBelimden helen hir agri var karin alt kismim ve ust bacaklarim da agriyor dogum sancisi baalangisi olabilir mi? 2 gundur var. Arada da regl agrisi gibi geliyor ama duzenli degil.
Aa gözün aydın canım neden bu kadar erken Doğum oldu ? Amin bizde kurtuluruz inşallahBen erken dogum yaptim kizlar. 34 haftalik oldu oğlum. Bir hafta kuvezde kaldi simdi evimizdeyiz cok şükür herkese hayırlı kolay dogum nasip etsin Rabbim.
Tesekkur ederim canim. Darisi saglikli dogum sizlere olsun. Dogum erken başladı 3cm acilma ve suyum gelmisti acilen doğuma alındım biraz zor oldu ama deger herseye her sıkıntıya.Aa gözün aydın canım neden bu kadar erken Doğum oldu ? Amin bizde kurtuluruz inşallah