Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği.. ;-) Amin canım her konuda hakkımızda hayırlısı olsun..

ayy canım anca yazabildim ablam doğum yaptı onlardaydım bu ara:) darısı bize diyelim)) valla hayırlısı bu ilk denememiz kısmet artık bugün gebelik testi alıp başlıyacam artık:18::18:

Canim bugun adet olmam lazim ama bekliyorum iste icim icime sigmiyo cok komigim kurtlu gibiym sankibu ay oldu gibi geliyo ama :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allahım inşallah gebesindir.içime öyle doğdu öyle totem yapalım bak sabah tets yap tamam mı :KK49: benm umudum yok çünkü tam adet olacak gibiyim.farklı bişeyim yok ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı :KK25:

allahım inşallah gebesindir.içime öyle doğdu öyle totem yapalım bak sabah tets yap tamam mı :KK49: benm umudum yok çünkü tam adet olacak gibiyim.farklı bişeyim yok ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı :KK25:

Yok ya yarin sabah yapmicam beklicem ben pazar gununu ilk totem i degistirmiim simdi :KK66:) agzindan bal damliyo ya yerimseni ben :KK66:) insallh vardir canim bi de yoksa bole deli deli dusundugumle kalicam :) valla bende adet olacak gibiyim ama hamilelige yormak istiyirum herseyi :KK66: mesela yiyiyorum ama hic doymuyorum hep yemek istiyo canim sonra midem kotu oluyo :KK66:)

Yok ya yarin sabah yapmicam beklicem ben pazar gununu ilk totem i degistirmiim simdi :KK66:) agzindan bal damliyo ya yerimseni ben :KK66:) insallh vardir canim bi de yoksa bole deli deli dusundugumle kalicam :) valla bende adet olacak gibiyim ama hamilelige yormak istiyirum herseyi :KK66: mesela yiyiyorum ama hic doymuyorum hep yemek istiyo canim sonra midem kotu oluyo :KK66:)

ay inşallah o zamana kadar sabret az kaldı zaten.bende yapmasammı test kız:26:

ay inşallah o zamana kadar sabret az kaldı zaten.bende yapmasammı test kız:26:

Valla bence bekle birlikte yapalim :KK66:) ctesi testi aliriz pazar sabahi kahvaltidan once bakariz aaaa bide bakmisiz cift cizgiii :KK66:) sonra gelsin mis gibi kahvalti :KK66:

Valla bence bekle birlikte yapalim :KK66:) ctesi testi aliriz pazar sabahi kahvaltidan once bakariz aaaa bide bakmisiz cift cizgiii :KK66:) sonra gelsin mis gibi kahvalti :KK66:

Benimde bat yarın ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime dedim yapalım mı diye bu defa bekleyelim dedi.
Bende p.tesi yapayım diyordum. Pazar yapmak iyi fikir :)

Benimde bat yarın ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eşime dedim yapalım mı diye bu defa bekleyelim dedi.
Bende p.tesi yapayım diyordum. Pazar yapmak iyi fikir :)

Ozaman pazar gunu buyuk gun :KK66: hakkimizda hayirlisi :KK66: belkide bahar ayi bize bahar mujdesi getiricektir kim
Bilir :KK66:

valla bence bekle birlikte yapalim :KK66:) ctesi testi aliriz pazar sabahi kahvaltidan once bakariz aaaa bide bakmisiz cift cizgiii :KK66:) sonra gelsin mis gibi kahvalti :KK66:

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamamdır bende sana söz veriyorum adet olmazsam pazara kadar yapmıyorum test falan :KK1::KK1: Aha midem bulanmaya başladı vallaha görüyonmu sen kız :KK1::KK1:

tamamdır bende sana söz veriyorum adet olmazsam pazara kadar yapmıyorum test falan :KK1::KK1: Aha midem bulanmaya başladı vallaha görüyonmu sen kız :KK1::KK1:

Hahaaa yok artik miden mi bulandi :KK66:) kiizzz hamile olmayasin sen :KK66:) hahahaaa

ooo gaz olayina hic girme valla bende patlamaya hazir bomba gibiyim :KK66: bitmek bilmeyen gaza sahibim :KK66:

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız vallahamı :KK1: Yok ben hakikaten saçmalamaya başladım gerçekten hafif bi bulantım var kız ama gebeliğin 8.haftasında başlarmış bunlar halmi görüyomusun :26:

kız vallahamı :KK1: Yok ben hakikaten saçmalamaya başladım gerçekten hafif bi bulantım var kız ama gebeliğin 8.haftasında başlarmış bunlar halmi görüyomusun :26:

Gercektenbenim gazim var :KK66: yaklasik 3-4 gunden beri :KK66: anam bi de hamilemiyim oyyy :KK66:)

X