Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya gerçekten sen şimdi o testle ilgilenme en temizi kanda baktırmak bancekzlar ya ben sabahki testi inceledim şimdi yeniden o renk dağılmasının altnda sanki slik bi çizgi de var gibi..ya da ben paronoya oldum iice....
canım gebelik yoksa ya kist olmuştur yada halen yumurtan çatlamamıştır zaten buda kiste neden olurda işte neyse bence dk a git bi kan testi yasınlar gebelik yoksa(inşallah vardır) sana söktürücü falan verirlerkızlar peki adet gecikmesinin gebelik dışında başka ne gibi nedenleri vardır? bugün 11.günde ne gelen var ne giden
neşeli yaa sana bişi sorcam bende tickerfactory den cetvel yaptm kontrol panele kilo takip kısmına yapıştırıorum ama çıkmıo:uhm:
haklısın arkadaşım gitcem inş. iişyerinde çok yoğunum bu hafta izin almam imkansız ondan bekliyorum
:1hug:kıslar birazdan eve gideceğim eve gidince aklım burda kalıyoo işe gelincede ilk iş burya girmek oluyo sizleri çok seviyorummmmm
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=13
cnm ben kan testi yaptrdm cmtsi günü çıkmadı
rumeli canım nasılsın bir tanem görüşmeyeli:)))
bizde seni çok seviyoruz bir tanem benim
ya apexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx niye gelmedin hiç bugün ya:çok üzgünüm:
gizemde kaçtı gitti ya :uhm:
kızlar ben aniden kaçarsam merak etmeyin tamammı
hehehe evet zaten benimkide durmadan bana aslıyor allah tan şimdi işi çıktı gittide rahatladım ya ama akşam kaçarım yok benimde:roflol::roflol::dance:hep aynı neşelim...yok yok hep aynı değil...bu akşam saldırılara başlıcam...tutmayın beni....:dance:
kızlar gıttınızzmııı?
[
canım aynı çatlatma iğnesini kullanmışık ama ben nisanda vurmuştum
inşallah hamileyim dersin bu ay :1hug:
apexxxxxx sabah bir ara uğramış hain bizi merakda bırakıyo not falanda bırakmadı onun yumurtlama günleri yaaa halaaaaaa yatıyorsa bebiş tutsun diyeeeee yada kocasını işe göndermemiştir...:roflol::roflol::roflol:
apexxxxxx sabah bir ara uğramış hain bizi merakda bırakıyo not falanda bırakmadı onun yumurtlama günleri yaaa halaaaaaa yatıyorsa bebiş tutsun diyeeeee yada kocasını işe göndermemiştir...:roflol::roflol::roflol:
ne kız dedikodumumu yapıyorsunuz geldim iştelülülülülülü
adam sabah sulandı ama eltim geldi geceye devam:roflol:
dedikodu olurmu okuyacan nasılsa nerelerdesinnnnnnn şimdide ben gidiyom işde yaaaa akşama güzel şeyler düşünüyorum ne olursa olsun saldıracam valla:dance::dance::dance:
nereye kızım klava:
neşelicim aşkım naber