- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
Eve gideceğimmmm mesai bitti çıkarım 10 dk. sizlere iii akşamlar yarın görüşürüz girersen tabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:
sabahtan girerim
aşkım aşkım:1hug: bak gece güzel saldır utandırma beni:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve gideceğimmmm mesai bitti çıkarım 10 dk. sizlere iii akşamlar yarın görüşürüz girersen tabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:
valla tam şalvar davası filmi gibi olduk kızlar.....hani orda kadınlar erkeklerden bıktıkları için koyunların çanlarını toplayıp cam kenarlarına asmışlardı...çanlarıda bir ip marifetiyle yataklarının tepesine....kocalar ne zaman saldırsa çanları çalıp yardım istiyorlardı kadınlar...işte bizim erkeklerde tıpkı şalvar davasındakilere dönecekler...bu akşam kulağım dışarda olacak bilesiniz.....çanları iyi çaldırın...bebeklerde bir avaz"çanlar bizim için çalıyor"deyü deyü geliversinler inşallah......maşallah be senaryoya bak.....oscarlık
sabahtan girerim
aşkım aşkım:1hug: bak gece güzel saldır utandırma beni:roflol::roflol:
Valla benimkini kaçarı yok bugünn kesin duyarsın çan seslerini:roflol::roflol:
hadi ya neyse belki geç göllenme olmuştur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şimdi bakıyorum çözerim inşallah buarada adet günlerini verirmisin canım
selam kızlara.s.
naberiniz sanırımbeni merak etmişsiniza.sben iyiyim.
Bugün misafirlerim vardı o yüzden giremedim ama sizi özledim valla:1hug:
neyse yarın görüşürüz artık
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
günaydınn kızlarr..ben hala adet olmadım bakalım hayırlısı mide bulantısı haricindeki bel ağrısı ve kasık ağrıları hemen hemen geçti gibi..adet olacağıma dair bir belirti de kalmadı açıkçası..kafam karıştıı..
günaydın kızlar nasılısnız...duyguncum biraz daha bekle canım inşaallah sonunda guzel haber vereceksın bıze
Günaydınn canım iyidir senden ne haber