Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılısnız...duyguncum biraz daha bekle canım inşaallah sonunda guzel haber vereceksın bıze
günaydın rumelili nereden geliyo rumelilik ben rumeliliyim gerçi orda doğmamışım ama babam üsküp kalkandelenden :)
benimde annem babam rumelili.....bende istanbulda doğdum....bizimkilerde üskübe bağlı bi köy olan süpürgeden
herkeslere günaydınlar kızlar...şansınız bol,neşeniz daim olsun
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr canımmmm nasılsın
kızlar apexnasip den naber son durumu ne oldu? bi de karakızın ay sonuydu regl tarihi geçtimi hamiş mi? inşallah hamişlerdir
Saol canım iyiyim çok şükür bomba gibiyim:dance::dance::dance:
sen nasılsın
:teselli: canım benim seni nasıl unuturum üçüzüm. aylint de girmiyo galiba bu aralar.
evet tatlım regl olunca biraz bunalıma girip uzaklaşıyoruz sonra dayanamayıp yine kürkçü dükkanına geliyoz napalım. üzme sakın tatlı canını umarım bu ay senin için yeni bir sayfa olur üzüldüğümüz anlar da tatlı bir anı olur. tatil evet iyi geldi iki gün gittik gerçi ama olsun o da iyi geldi. asıl tatil temmuzda inşalah. doktora gide gele artık yapmadığım pek bir şey kalmadı. bundan sonra bitek bu denemeleri yapacağım. altı aydada hamiş kalmassam inan artık taamamen kendimi özgür bırakacağım ve hiç düşünmeyeceğim. ama bunu yaparkende içim rahat olacak. çünkü ne gerekiyorsa gerek bilerek gerek bilmeyerek ve çoğunu da kk da öğrenerek yaptım. sende doktoru ihmal etme git çünkü ne kadarda kısmet olsada zamanını bilemesekde o zamana doğru giderken yapılması gerekenlerinde yapılmış olması gerekiyor ki içimiz rahat olsun.
kız eköseoğlu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:klava:
geldim konuşmuyorsun bile:çok üzgünüm: