Yağmur20_________________1 HAZİRAN
Arzuhalim_________________1 HAZİRAN
Funda____________________3 HAZİRAN
Duygun___________________3 HAZİRAN
Doremi___________________5 HAZİRAN
SABIRSIZ_________________6 HAZİRAN
Açelyaakaslan_____________6HAZİRAN
Eseraras__________________6 HAZİRAN
TATOŞ___________________6 HAZİRAN
NurDer___________________7 HAZİRAN
Nisan84__________________8 HAZİRAN
Bebeğim28________________9 HAZİRAN
Benssenb_________________9 HAZİRAN
Derram___________________9 HAZİRAN
Alhan ____________________9 HAZİRAN
Superisi663_______________10 HAZİRAN
Rahel____________________10 HAZİRAN
NEŞELİ:))_________________11 HAZİRAN
Aşkitom__________________11 HAZİRAN
Edamecrin________________11 HAZİRAN
BTRKLC__________________11 HAZİRAN
Kalimerom________________12 HAZİRAN
Kokteyl___________________13 HAZİRAN
Burcu8279________________13 HAZİRAN
Kuzeydeniz_______________14 HAZİRAN
Ameli____________________14 HAZİRAN
MORBONCUK_____________14 HAZİRAN
Cingenem06_______________14 HAZİRAN
Nigarim___________________14 HAZİRAN
DÜNYA TATLISI___________15 HAZİRAN
S.ozozel_________________16 HAZİRAN
Aysegul82________________16 HAZİRAN
Baturnuray________________16 HAZİRAN
Handefe__________________16 HAZİRAN
Apexnasip________________18 HAZİRAN
*Annem*kızıyor*___________18 HAZİRAN
Razis____________________19 HAZİRAN
Leyya____________________20 HAZİRAN
TeMMuz20________________20 HAZİRAN
Nazers___________________21 HAZİRAN
Hoffen____________________21 HAZİRAN
Çağla27__________________21 HAZİRAN
Ayshınce_________________20-22 HAZİRAN
Sevde_nur________________22 HAZİRAN
Gizemx __________________23 HAZİRAN
Hilanur___________________24 HAZİRAN
Sarı_şeker________________26 HAZİRAN
Eköseoğlu________________26 HAZİRAN
Nilbahar__________________27 HAZİRAN
TOMBIS87________________27 HAZİRAN
Melankolia________________27 HAZİRAN
Buurciin__________________28 HAZİRAN
RUMELİLİ_________________29 HAZİRAN
Rehavet___________________29 HAZİRAN
Dırımkızı__________________
Fato83____________________
Kurnaz___________________
Gülüm12__________________
((Eslem))__________________
Yağmur80_________________
haklısın ama bile bile yaptı mütahalede bulunsaydı bebeği en azından karnımda 1 hafta daha yaşatsaydı yani kanama esnasında dikiş atsaydı kurtulma şansı %99 du çünkü canlı doğmuştu
canım arkadaşımın benim ya üzülme inşallah yine hamile kalırsın ve şimdiden doktor araştır benim bir tanıdışım da ihmalsizlikten 6 aylık bebeğini kaybetti öyle:çok üzgünüm:
selamm kızlar ay ben cumartesi günü kan tahlili sonucu alınca vazgeçtimdi sizlerden çünkü kocacım henüz bebek düşünmediğinden dedim benim ne işim var. gel gör ki aman dedim koca düşünmezse düşünmesin ben gene takılayımm arkadaşlarıma dua edeyim bebişleri olsun die. ayrıca düşünmeyen koca yaklaşık 1aydır korunmayı bıraktık acaba düşünüyorda bana mı çaktırmıyor:) neyse kızlar ben geri döndümm
canım hoşgelmişin yine zaten burda tek bebek özlemi yok arkadaş ve dost özlemide var:1hug:
ya bende berbat bir akıntı var sanki altıma ıslatmışım gibi iç çamaşırım ıslanıyor
eyooooooooooooo inşallah bu sefer bebiş tutacak canım ya ve sakın bugünleride kaçırma akıntı varken tutması çok yüksekmiş bebeğina.s
aaaaaaa o zmna yumurtluyosundur arkadaşım :) ne güzel valla. 27 haziran insallah haziran ayı hepimize güzel, sağlıklı bebekler getirir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar adet olmadım hala ama akşam test yaptım tek çizgi defalarca gidip baktım ama yok işte canım sıkıldı yinede ya hamiş değilsem bari adetim gelseydi offfff
canım üzülme belki bebek vardır teste çıkmıyordur biraz daha bekle inşallah adetin gelmezse testi tekrarlarsın:1hug:
mrb arkadaşlar.sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm.ben normalde 25-26-27-28 günde 1 hasta olurum.en çok 27 günde 1.....geçen ay 29 ve 30.günlerde evde temizlik yaptım.çamaşır suyu ile çok uğraştım duvar sildim perde taktım ağır taşıdık ama baktım ki 30.gün hala olmadım bu sefer şüphelendim çünkü belirtiler vardı ben fazla lavaboya gitmem çok su içmediğim halde gün içinde 10 kere lavaboya gittiğim oldu.mide bulantızı verdı göğüslerim şiş ve ağrıyordu.. şüphelendim ama yaptığım işlerden dolayı da korktum çünkü hiç aklımda yoktu hamilelik yani kendimi kaptırdım baya.30.günün akşamı baktım ki kahverengi leke var.hiç daha önce böyle olmamıştı bende.bekledim hasta olmayo yine olmadım.ama karnımda kasık ağrısı vardı baya.gece sabaha karşı kahverengi lekeler çoğalmıştı ve sonra da hasta oldum.ama bu ay diğer aylara benzemedi.çünkü ilk defa başıma böyle bişiy geldi.sizce bu neden oldu?
bir de arkadaşlar bu ay adetten sonra 2 defa oldu ilişki sadece.(malüm eşim şehirdışında)
ama 2 aydır baya gaz oluyor bende.anlam veremedim ben.geçen ay çok oldu.bu ayda ilişkiden 2-3 sonra gaz başladı bende.neden oluyo anlamadım..
canım benim bence git bi kanda baktır sen inşallah üztüne görmüşündür hamilesindir ve öyleyse doktor kontrolü altında kalmam lazım o kadarda ağır iş yapmışın ya:1shok:
biz burdayızda sen nerelerdeydin bakem özlettin yahua
canım nerelerdesinnnn yaaaaaa
canım benim ya ben biraz siteyle sorun yaşadım istediğim yerlere giramedim sanki beni bir topikte bir topiğe kilitliyorlardı:roflol:
canım benim teşekkür ederim ne güzel yazmışsın.ben de dük kk yönetimine bunlardan bahsettim.başka sayfaya gidin aynı konu orda da var diyorsunuz ama bizim sayfada kızlar birbirine günaydın demekle başlar günlerine,ne yemek yapacağımızdan tut hamişlik hayallerimize kadar herşeyi paylaşıyoruz dedim .biz burada birbirimizle mutluyuz yoksa başka sayfalardaki konulara da zaman zaman yazıyoruz onlara karşı bir tutumumuz yok olmaz da asla ama biz sayfamızda devam etmek istiyoruz dedim sağolsunlar bugün yine burada birlikteyiz.
ben de çoook seviyorum hepinizi..Allah bu sevgimizi artırsın hep birbirimize dua edelim hepimiz hamiş olalım diye...
ne demek canım aramızdasın tabi ki..elif diyeyim mi sana?HOŞGELDİN ELİF
Ben burdayım da apex nerede bugün??APEX APEX NEREDESİN????
canım ne güzel ifade etmişin saol biz birlikte mutluyuz işte ben mesela topamayacağım bir sayfa daha var sizi orayada beklerim.
ay sonu kızları 2008 gebelik bölümünde:1hug:
evet burada apexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nerdesin anam ya gel döv beni yavru kuşum hehehehe
ya kızlar size birşey söyleyeceğim rüyamda bile bu siteye yazıyorum sizleri ne kadar seviyorum anlayın canlarım
hayırlara çıksın rüyan canım
evet ya ben hele eşime hep anlatıyorum ben kk dan kopamam ya çok güzel diye oda anladım biliyorum tamam diyor:roflol: