günaydın kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
gizemim azramda benimde çok silik çıkmıştı ama hamiştim sonuçta yani kesin bişey diyemem tabi ama çıktıysa hayırlısıyla hamişsin inşallah canımmmmm:teytey::teytey:
seherim fatoşum günaydınnnnnnnn:1hug:
almina gelmemiş daha pınarım seninde kistler kışkışlanmış galiba canım gözün aydınnnnn
neyse hepiniz öpüldünüz canlarım hamişlerim ve yine hamişlerim (malum başka alternatif yokkkkkklava:) öpüldünüz canlarımmmmŞenizŞeniz
GÜNAYDIN CANIM.DUA ET TATLIM BUGÜN SAAT 2 GİBİ HASTANEYE GİDECEĞİM.
EVET CANIM HER GÜN DEĞER 2 MİSLİ ARTIYOR.ŞU AN DEĞERİN 5 HAFTALIK DEĞERLER ARASINDA VE NORMAL GÖZÜKÜYOR.HAYDİ GÖZÜN AYDIN CANIM
HOŞGELDİN CANIM NEREDESİN BU SAATE KADAR BAKIYIM.GİZEMİN BURADA BUNALIMA GİRMİŞ SEN KAHVALTI DÜŞÜNÜYONklava:
AFİYET OLSUN CANIM.
canim ben de 2 gibi gideceğim.dönüşte size iyi haberler vermeyi çok istiyorum ama bilemiyorum sonuç ne olur.
GÜNAYDIN CANIM.DUA ET TATLIM BUGÜN SAAT 2 GİBİ HASTANEYE GİDECEĞİM.
canım inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin hayırlı haberlerle gelesin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
ama bunalım falan dersen bi daha yersin oklavayı demedi demeeeeeee burası umut topiki değil mi sonuçta hepimiz hamişizzzzzz yani sırası geldiğinde hepimiz anne olacağız unutmaaaaaaa:1hug:
gızemın geldıgımde o guzel haberı bıze var allah gonlune gore versın senı sevıyorum butun hamıslerım yegenlerıme dıkat edın anne adayları allahım hepınız e tatdırsın bu duyguyu
Sende hoşgeldin ayşecikkkkkkkkkkkk.Nasılsın bakalım canımŞeniz
hoş bulduk kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile5a ayse cım hos geldın guzelım nsılsın
ayşecim çok haklısın lakin o kadar umutlandıktan pembe çizgiyi gördükten sonra gece adet sancısı çekince dünya başıma yıkılmış gibi oldum meğer zaten böyle şeyler olurmuş.en iyisi kan testi yaptırmam.ona da bir kaç saat kaldı canım.
ayşecim çok haklısın lakin o kadar umutlandıktan pembe çizgiyi gördükten sonra gece adet sancısı çekince dünya başıma yıkılmış gibi oldum meğer zaten böyle şeyler olurmuş.en iyisi kan testi yaptırmam.ona da bir kaç saat kaldı canım.
gizemim nerelerdesin hadi vakit yaklaşıyo
kızlar ben kahvaltımı yapıp geliom, en fazla 15 dk sürer. bu arada bende de heyecan var. gonapheneyle 3. günüm bugün. sızlıyo rahmim ama yumoşlardan mı oluo bilmiom.ay insallah bu ilk aydan tutarda strese gerek kalmaz. allah dualarımızı kabul etsin kızlarr. amiiiiiiiiiiin
kızlar ben kahvaltımı yapıp geliom, en fazla 15 dk sürer. bu arada bende de heyecan var. gonapheneyle 3. günüm bugün. sızlıyo rahmim ama yumoşlardan mı oluo bilmiom.ay insallah bu ilk aydan tutarda strese gerek kalmaz. allah dualarımızı kabul etsin kızlarr. amiiiiiiiiiiin
aysimacım sen genede dikkat et yerleşme kanaması falanda olabilir oda lekelenme yapıtor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?