Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizemim git bi kan testi yaptır fatoşum haklı
saat 11 de çıkıcak almaya gidicem hemen
Seher sonuçlar ne zaman gelecek
fatoşum iyiyim canım sen nnasılsın benim bebiş beni mahvediyo uyku ve bulantı yapıyo çok birazdan ikinci kan değerini almaya gidicem ilki 658 di bakallım bu ne olucak sen nasılsın bebişin iyimi
gizemcim fatoşcum 653 ten 1644 e yükselmiş 2 günde
kahvaltımı alayım gelıyom guzel hamıslerım
günaydın kızlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
gizemim azramda benimde çok silik çıkmıştı ama hamiştim sonuçta yani kesin bişey diyemem tabi ama çıktıysa hayırlısıyla hamişsin inşallah canımmmmm::
seherim fatoşum günaydınnnnnnnn:1hug:
almina gelmemiş daha pınarım seninde kistler kışkışlanmış galiba canım gözün aydınnnnn
neyse hepiniz öpüldünüz canlarım hamişlerim ve yine hamişlerim (malum başka alternatif yokkkkkklava:) öpüldünüz canlarımmmmŞenizŞeniz
EVET CANIM HER GÜN DEĞER 2 MİSLİ ARTIYOR.ŞU AN DEĞERİN 5 HAFTALIK DEĞERLER ARASINDA VE NORMAL GÖZÜKÜYOR.HAYDİ GÖZÜN AYDIN CANIMgizemcim fatoşcum 653 ten 1644 e yükselmiş 2 günde
HOŞGELDİN CANIM NEREDESİN BU SAATE KADAR BAKIYIM.GİZEMİN BURADA BUNALIMA GİRMİŞ SEN KAHVALTI DÜŞÜNÜYONklava:gunaydın kızlar
ben geldım
kahvaltımı alayım gelıyom guzel hamıslerım
gızemım bunalıma gırmeye gerek yok gıt bı ozele bak ben saat2 de gıdıcem sıkılma hamılesın guzelım benım bana guven