- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kızlar huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu
canım inşallah dediğin gibidri çünkü hala kan gelmedi bu gün 3. Gün.çok açık kahverengi ile sarı araı akıntım var o da pedime gelmiyor.sadece bastırark silersem peçeteye geliyor ben kanama olacak diye bekliyorum.çünkü göğüslerim çok hahfi sızlıyor sol kasığım ağrıyor.sabah akşam olurum diye bekleyerek gidip bakıyorum bişey yok.ama olursam da çok çok erken olmuş olacağım jinekoloğa gideceğim pazartesi.eğer o zamana kadar da ken gelmez de bu hafif lekeler devam ederse anlatacağım durumu kan testi yaptıracağım.eğer bebiş varsa kan testinde çıkar mı?
kızlar tam kapıdan çıkarken adet oldum ben.buraya kadarmış napalım.şimdi annem burda gidince gelirim
kızlar tam kapıdan çıkarken adet oldum ben.buraya kadarmış napalım.şimdi annem burda gidince gelirim
canım benim daha adet günüme çook var eylülün 2sin de ya da 6sında olacağım bu lekeler gelince korktum.çünkü lekeler kana çevirirse adet oluyorum demektir.Oyüzden çok erken dedim.eğer ben bu kadar erken kan testi yaptırırsam gbelik çıkar mı onu sordum tatlım.Çübkü idrar testi yapsam şub durumda çıkmaz.Ama açık kahverengi lekeler ne onu çok merak ediyorum.Onu doktora göstermeye gittiğimde pazartesi gideceğim doktora o zaman kan testi yaptırsam belli olur mu?Ben bunu öğrenmek istiyorum canım.
Canım biliyor musun aslında doktora gitmekten korkuyorum kötü bişey söyle diye.Ama bu sarı kahverengi lekeler aklımı karıştırıyor aceba iltihap mı yoksa adet mi yoksa üstüne görme mi?Bunları bilemiyorum ama eğer kan testinde çıkmazsa hamile değilsin diyip ilaç da verebilir.Haklısın sanırım biraz daha bekleyeyim.Hiç benim gibi olup da yerleşme kanaması olduğu ortaya çıkan var mı sen hiç böyle şeyler duydun mu canım.Bir de benim göğüslerim karıncalanıyor hafif kaşınıyor.
İnşallah canım.orda mini minnacık bir mercimek tanesi görürsün.gördüğün zaman yaz tamam mı nasıl bir duygu aceba çok merak ediyorum Canım inşallah meleğini sağ sağlim kucağına da alırsın.
İnşallah canım.senin bebişin sağ salimdir benim de bir minik kelebeğim olacaktır inşallah.