sende bu pozitiflik olduğu sürece en kısa zamanda anne olacaksın ama verdiğin kararı uygula ben bu ay hiç takmamıştım ama hayırlısı bakalım bugün test alacağım sendeki bu olaydan sonra belki bende de birşey yoktur.olabilir yani
gizemcim üzme tatlı canını ben de yarım saat önce regl oldum iki saattir siteye girmeye çalışıyorum ancak simdi girebildim. muhabbete gelecektim ama hem kötü haber aldım hem kötü haber verdim. inşallah umutlarımız sönmesin şimdi kendimi bende çok kötü hissediyorum ama nafile kısmet değilmiş demekki. inşallah diğer adaylarımızdan mutlu haberler alırız da üzüntümüzü unuturuz. dördüncü günümdü bugün benim çok umutlandırmıştı beni ama yine naniiiiik oldum kalanlara bol bol bol şans kızlar.
kızlar günaydınnn nasılsınız bakalım... size ümit gibi olmasın ama ben hamile kalmadan 1 aydaki regl imde 4-5 gün gecikme olmuştu ve kaynanam bana rahim bebek arıyor diye bi tabir var onu söyledi inanmamıştım ama gerçekten bir sonraki ay hamile kaldım sizinkide öyle olmasın?
hayır daha önceleri
kızlar bende bu kadar belirtiden sonra istermisiniz regl olayım :roflol::roflol::roflol:
canımsın yaaa bende aylarca bekledim bilirim... sizi çok çok iyi anlıyorum bu yüzdende sizlere hep dua ediyorum...RABBİM tez zamanda kavuştursun sizleride bebişlerinize:) çok güzel bi duygu...
yok canım ya daha önce gayet düzenliydi, ondan bu kadar ümitlendimya zaten, 4 hatta 5 gün gecikti:sm_confused:
denizcim iyi dileklerin için saol.benim annemde geçen ay gecikmem olduğundan bebek yerini temizliyodur demişti.önümüzdeki ay kalabilirsin demişti.bakalım bu ay nolcak daha 1 haftam var.
benim yarın adet günüm bakalım ama kahverengi lekelenmelerim var hala 5 gündür ilk kez böle oluyor meraktayım bekliyorumm
Benimde yarın hayatım ama bende o lekelenme yok sadece akıntım çoğaldı.
ya sizce nedir bu lekelenme yerleşme midir :uhm:
kanam miktarın diğerleri gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?