Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr günaydına.s.
öncelikle hepinize benden bi tavsiye,
o çift çizgiyi görene kadar,
hatta ultrasonda keseyi/bebişinizi görene kadar
hiçbir belirtiden ümitlenmeyin!!!
bu ay 3. ayım,
ilk iki ay çok erkenden göğüslerim büyüdü acıyo dedim,
ümitlendim, olmadı;
bu ay tüm belirtiler bambaşkaydı ve hepsi gebeliği işaret ediyodu,
4 gün gecikti reglim,
ümitlenmek ne kelime nerdeyse emindim
VE KIZLAR DÜN AKŞAM REGLİM BAŞLADI!:1no2:
İşte bu yüzden ben DÜŞÜNMEYİ VE BEKLEMEYİ BIRAKIYORUM...
İstediğimiz kadar yumurtlama günü hesaplayalım, ateş ölçelim, Allah'ın dediği oluyo ve bu şekilde kendimizi kasarak gebeliği iyice kendimizden uzaklaştırıyoruz sanki...
Haziran listesine de kaydolmicam, hiiiiiç de düşünmicem inşallaha.s
Ayrıca dış gebelik korkusu da bana ders olduyerimseniben
Hayırlısı yahu!:dance:
nasip ikimiz kaldık bakalım hayırlısı diyorum valla ablacım.benim daha 1 haftam var inşallah sen bugun sevinçli bir haber verebilirsin de bu arkadaşlarımızı sevindirebiliriz.
Adet Oldum Ben Kizlar!!!!!! Umudum Mayis Hepimizin Umudu Olsun Dedim Tüm Ay çok Heyecanlandim Ama Olmadi.inşallah Sizin Umutlariniz Gerçek Olur .şimdi Bugünlük çok üzgünüm.1,2 Günde Kendimi Toparlarim Yine Gelirim.şimdilik Hoşçakalin
karakız günaydın canım nasılsına.s.
canım üzülecek bişe yok ben iyiyim, hayırlısı..yerimsenibengünaydın hayatım
şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm diyorum ya herşey allahtan ama güzel karar almışsın
umarım bu kararda bizleri bırakıp gitmezsinÇok üzgünüm çoook
canım üzülecek bişe yok ben iyiyim, hayırlısı..yerimseniben
güzellik sıkma canını sakın hepimiz günün birinde anne olacağız.dediğin gibi Allahın dediği oluyor.ümitlenmip sonunun olumsuz olması çok kötü ama umudumuz içimizde kalsın lütfen herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.a.s.
aylin hayatım sende adet geçikmesi oldu mu hiç
kızlar günaydınnn nasılsınız bakalım... size ümit gibi olmasın ama ben hamile kalmadan 1 aydaki regl imde 4-5 gün gecikme olmuştu ve kaynanam bana rahim bebek arıyor diye bi tabir var onu söyledi inanmamıştım ama gerçekten bir sonraki ay hamile kaldım sizinkide öyle olmasın?
banada aynısını söylemişlerdi hayatım bazen kocakarı lafları tutuyor umarım bende de tutar:roflol::roflol: