- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiin kızlar amiiin :) bu adet takvimi nasıl yapılıyor, bana yardım eder misiniz?
ya canım ben adet takvimi nasıl yapılıyor bilmiyorum sace teknik servis bölümünde evlilik yıldönümü takvimi,yaş günü takvimi bide hamiş takvimi vardı onları yapabiliyorum
adet takvimin falan nerden yapıyorlar hangi site bilmiyorum.
sana yardımcı olamayacağım için üzgünüm(
arkadaşlar beni de listeden silebilirsiniz.bugün adet oldum .olması gerekenden 4 gün önce.bu ay çok da umutluydum tutacak diye.canım sıkıldı şimdi
sağol canım.inşallah allahım en kısa zamanda bize de gösterir.canım sıkma canını, hayırlısı olsun. belli olmuyoki, belki hazirana müjdeyi verirsin inşallahyerimseniben
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin kız geldim sen yoksun burda:)))
evet canım senin takviminden. nasıl yapılıyor bilmiyorumcanım adet takvimi dediğin benimki mi?? yumurtlama gününü, siklusu ve gebelik tetsti yapabileceğin zamana ne kadar kaldını gösteriyo?? öyleyse son adet tarihini ve iki adetinin başlangıçları arası kaç gün sürüyo onu vermen gerekiyo..
arkadaşlar beni de listeden silebilirsiniz.bugün adet oldum .olması gerekenden 4 gün önce.bu ay çok da umutluydum tutacak diye.canım sıkıldı şimdi
iyiyim canım ya vallah bilmiyorumki daha yeni adetim bitti ama ben her zamanki gibi tutacak diye ısrarcıyım tutmazsada olabilir bende temmuzu beklerim:)))
sen neler yaptın senin nasıl gidiyor.az kaldı dimi 20sinden sonraydı ama kaçıydı hatırlayamadım şimdi ya
sağol gizemcim ordaki listeye ekleticem kendimi.ama burayı da takip edicem yeni hamiş haberleriyle umutlanmak için.a.scanım sıkma canını canım üzülme noluur evet umutla bekliyoruz hayal kurmaya başlıyoruz sonra adet olunca hayal kırıklığı yaşıyoruz ben geçen ay feci bir halde yaşadım bunu ama noldu 1 gün sonra umudum mayısta dedim hatta bu konuyu açtım.sen de umudunu yitirme inşallah haziranda hamiş olursun...neşelimin sayfasına geç canım istersen...haziranda da hayal ve umutlarımızla birlikteyiz..
evet canım senin takviminden. nasıl yapılıyor bilmiyorum
merhaba kızlar bende geldim iyi muhabbetler misafir kabul ediyor musunuz?
banada banada 28 gün benim. son adet tarihi de 24 nisan zahmet olmassa tabii