kızlar size bir şey diyeceğim
ayşe söyleyince gidip teste tekrar baktım ilk baktığımda beyaz üzerinde tek pembe bir çizgi vardı şimdiyse 2.çizginin olması gerektiği yerde de hafif bir pembelik var çizgi şeklinde değil ama sanki pembelik dağılmış gibi sizce ne olabilir
:1no2: lütfen bana yardım edin
:1no2: lütfen bana yardım edin
canım inşallah hamişsindir ama geçen ay bende de aynısı oldu hatta eşim hamilesin sen kesin falan dedi.ben yok falan dedim çünkü hissederdim öle olsaydı.senin dediğin gibi çizinin olduğu yerde dağınık pembelik vardı.ama 2 gün sonra regl oldum.ama yine de diyorum ki sen inş hamişsindir ve bizi teyze yaparsınnnŞeniz
bilmiyorum hayatım birden içim bir tuhaf oldu
ayşe söyleyince gidip teste tekrar baktım ilk baktığımda beyaz üzerinde tek pembe bir çizgi vardı şimdiyse 2.çizginin olması gerektiği yerde de hafif bir pembelik var çizgi şeklinde değil ama sanki pembelik dağılmış gibi sizce ne olabilir
canım ne kadar sonra baktın, çok uzun zman olduysa dikkate alma..
2 3 saat olmuştur yapalı
2 3 saat olmuştur yapalı
nasip test bozuk olabilir başkada bişey demiyorum
olabilir ama ben yarın sabah kan testine gideceğim
olabilir ama ben yarın sabah kan testine gideceğim
esma nazmiye gülşen nerdesiniz ayşe kız gelmedi mi daha ne faturaymış bu böyleklava:
en güzeli canım.....bu akşam senin için ve tüm isteyen dostlarım için dua edicem....allah yar ve yardımcın olsun