süpper, inşallah teyze yap bizii:dance:olabilir ama ben yarın sabah kan testine gideceğim
beni de unutma olur mu??en güzeli canım.....bu akşam senin için ve tüm isteyen dostlarım için dua edicem....allah yar ve yardımcın olsun
KIZLAR BEN GELDİM KİMSE BENİ MERAK ETMEMİŞ duygun sen bile dün TÜRKİYENİN serefine kutlama yaptık
geçen ay 100mg vuruldum yumurta gelişimini beğenmedi doktor bıraktık bu ay 150 mg vuruldum iyiydi hatta doktora göre süperdi 9 gün uyguladım 10. gün pregnly vuruldum ama olmadı işin kötüsü doktorumda bizi bayağı ümitlendirmişti şimdi de aşılama diyorum ama nasip bakalım :1hug:
canım hoş geldin..valla ben de çok fazla uğrayamadım hal hatır sormam mı yoksa canım arkadaşım:1hug: hele dün hiç yoktum..sen nerelrdesin bakim geçmişe baktım yazmamışsın hiç..izmire gtme işi ne oldu :uhm:
kız burdayım daha ama adam izmire gideceğim için üstüme düşmeye başladı ay ne yapacağım sasırdım biletimide almıştım artık geceleri uyumuyor o beni uyandırıyor:sm_cool::sm_cool:
tamam ya sizde yalnız bırakın batsın bu dünya bitsin bu rüya ağlatım gülene yazıklar olsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
oooooo....bak sen neler de olmuş emelcimde..hazır kocişin böle olmuşken bırak izmiri falan ya otur kocişinle...:dance::dance:
niye ağlıyosun bakıyımklava:ne oldu
yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kimse yok mu huu huuu
ben geldimmmm sen nerdesin bakimmmmm:dance::dance::dance:
kız nerdesin sen allah allah unuttun iyice beni leylekler bekliyor artık pencereyi :roflol: benim adam beni uyutmamaya çalışıyor kuşum sana çikolata getireyim mi kuşum sana cola getireyim mi hıııı simdi ben uyusam mı uyumasam mıa.s.