cnm ben 1 sene evde oturdum daha çok sorun oldu çalışıyorum diye benden çok seviniyor..çünkü eskisi gibi sallamıyorum işten yorgun geliyorum.. eskiden eşim gelsin diye 4 gözle evde beklerdim elidi ilgilenmezdi üzülürdüm şimdi çok ilgi beklemiyoru ama aradada insan istiyor vallaa...söylüyorum şöyle yapsan beni mutlu edersin diye yinede yapmıyor istedigm şeyde birlikte yürüyüş yapalım yada durduk yere öpsün beni.. işe giderken kapıya kdr geçirirdimmm eskiden öpmezdi hadi görüşürz diyip çıkardıı.mal gibi...ve b adam benim peşimden az koşmadııı ..nerden nereyeee...
gerçekten bugunkendime çok kızdım dedim niye ugraşıyorum diye.. ama bu adamı böle kabul etmek zorundayım adamın düzelmesini beklersem menepoza girerim kesin:)
bu anlattıklarım çok hafif kalır 1 senellk evliligimde az sinir etmedi beni ondan bu iyi halleri düzelmiş halleri..
evleniyoruz bi dert evlenmiyoruz başka bi dert allah bizlere sabır versin inşallah bebişlerimiz olurda tüm sevgimizi ona veririz başka bişe düşünmeye uğraşmaya zamanımız bile olmaz o minik şirin şeylerle uğraşmaktan oooooooooooooo canım bebiş kokusu o yumuşacık elleri çeti