oy bebegimmmm hepimiz hamiş kalalımmm inşşşşşş:)
eşim bu ara umursamıyor beniii canım sıkıldııı...azcık anlatmassam içimde patlıcakkk..
sorumsuz üzülüyorummm evle alakası yok arkadaş canlısı... dün bekledimki banyo yapayımm evde yalnızken korkuyorum.. neyse kahveden geç geldi 12 idi.. sinirledim konuşmadımmm.. tabi umrunda deildi arkadaşlaıryla telde bagıra bagıra konuşuyo bitaraftan arkadaşı spor toto mu nedir ondan oynamış onun sonuçlarına bakıyor hiç umrunda deilim mal gibi hisettim... bu son 3-4 aydır haftasonuuu ben evdeyim eşim arkadaşlarıyla kahvede demiyorki kalk sıkıldın biraz hava alalım çok bşy istemiyorum şunu al bunu al dmeiyorum yanii..umrunda deill.sabah elimde kocaman bi poşet vardı minübüse bincez elimden almalı duraga kdr ben taşıdım hiç düşünmüyor alayım diye eşim önde ben arkada yürüyorum adamın umrunda deil üzülüyorum 1.5 senelik evliyiz daha hani 10 sene olsa tmm sıkıldı diycem.
evde su bittiii kaç kez getir dedim unutuyor getirmiyor..şimdi evde bi yudum su yookk eşimde abisi şehir dışından geldi diye onlaa bugun eve gelmez büyük ihtimal ve ben yanlız kalmaktan korkuyorum..
çok doldum yaaaa gecen gün babamdan arabasını aldııı neyseee çarşıya gitim eve bırak beni dedimm minübüs bin git götür getir uzun sürer dediii.. kiiiiiii arkadaşlarını hergün evlere servis yapar götürür getirir zoruma gidiyor vallaa..ben ilgilenmezsem o benle hiç ilgilenmiyor..maç kahve ve arkadaşları hayatı bundan ibaret..
gercektende güzel hatunummm herkes över benii hem huyumu hem güzelligimi muhabbetli espirili biriyimmm falan filan.. ama adamınnn yapısı buymuşş ben deiştireyim diye ugraştım olmadı ben deişmek zorunda kaldım ama kimi zaman duygusallaşıyorummmm