- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.541
selam kızlar ya ben batı her ihtimale karşı fazla düşünüp 6 aralık dedim ama geçen gün tekrar hesapladım benim en geç dün yani 3 aralkta adet olmam gerekiyormuş.hesaplayıcıya göre ama ben hala olmadm.bel ve bacak ağrısından ölücem üç gündür ortada gelen giden yok.
ayrıca minnacık bi not:ben dün test yaptım negatif çıktı...ama ozaman neden hala başlamadı bu kırmızı bu ağrılara rağmen?
ya bana bişey diyin hem umutlanmak istiyorum hem de hiç istemiyorum.
duygularım çok karışık yani :2::18:
merhaba arkadaşlar,hamile olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum.ben fazla yazamıyorum ama takipteyim.ben çarşamba günü çatlatma iğnesi olmuştum.işte çalışmalar başladı bizde.çarşamba-perşembe-cumartesi beraber olduk eşimle.bakalım bugünde yaparız belki:)eğer cuma çatladıysa yumurta artık kısmet dicem:)cuma günü doktor randevum var.ozamana kadar gebelik oluşmuşsa belli olur mu ki merak ediyorum aslında .işte böyle kızlar.herkeze bol şansss.bu arada çin takvimi kızım olacağını söylüyor:)hayırlısı bakalım.
canım benimde oluyor bazen ,benim psikolojik gecikiyor hep.nezaman test yapıyorum negatifi görüyorum hooppp geliyor kırmızılar.yinede ümidini kaybetme ama istersen bir iki gün daha bekle gelmezse bir kan testi yaptır.hayırlısı olsun,allah gönlüne göre versin canım
canım gebelik testlerine göre hamileyim.ama karbonat testine göre değilim...dibe çökmüştükızlar hiç karbonat testı yaptınızmı?* idrarını bı kaba yapıyosun dıbe cokerse gebe deilsin kabarırsa hamılesın........ ben daha öncelerı yapmıştım hep dıbe cokmuştu...bu sefer kabardı ilk defa..adetıme daha 1 hafta var..ara ara mıde yanması yaşıyorum..acaba bu karbonat olayı doğrumu..merak iştee:))) daha önce yaptıgımdan farklı olunca umutlanıyor insan hiç kabarmamıştı cunku ılk defa kabardıı:)
naber canım nasılsın
aslm canım nasılsınnn??
canım gebelik testlerine göre hamileyim.ama karbonat testine göre değilim...dibe çökmüştü
canım gitmedim.ben batımın geçmesini beklicem...artık çarşamaba falan giderim...mubery cnm sen doktora gittinmi testten sonraaa?
canım gitmedim.ben batımın geçmesini beklicem...artık çarşamaba falan giderim...
ay bacım aklıma gelmiyo isim olarakkkkkyaaa bana bir cevap lütfennn yeni hamileler kimler çok merak ettim
merhaba ben yeniyim ama uzun süredir sayfayı takip ediyorum benim 8 yaşında bir kızım var iki yıldır korunmuyoruz ama çocugumuz olmadı doktora gittim bana klomen verdi bittikten sonra gittim bana yumurtamın 19mm oldugunu belli günlerde ilişkiye girmemi söyledi ve şimdi adetime bir hafta var dün dayanamayıp test yaptım ilk çizgi hemen çıktı 3-5 saniye sonra ikinci çizgide silik göründü ve kayboldu ama kasıklarımda aşırı şişme ve aşırı akıntım var bide çok uyuyorum benim gibi sorun yaşayıp hamiş kalan varmı bende hamilemiyim Allahım inşallah evlat sevgisini herkeze yaşatır...
canım gitmedim.ben batımın geçmesini beklicem...artık çarşamaba falan giderim...
adetim geçikeli 12 gün oldu büyük bir umutla bekliyorum
dün yaptım çıkmadı 15 gün olsun bakalım yoksa hep hayal kırıklığı perşembe kan testi yaptıracağım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?