- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.461
bebeğim hiç kafana takma 6 ay gayet normal her ay bi kadının hamile kalma şansı sadece %25 biliyosun... o yüzden bi sorun yoksa hiç bozma moralini en yakın zamanda kalırsın hamile ben eczaneden ovulasyon testi istemiştim bana ne kadarlık evlisin dediler 3 aylık dedim kadın resmen vermedi testi:) 6 aya hatta 1 seneye kadar normal dedi bende bacım iyimisin sen versene testimi demiştim:)
güzelim valla bende tek çizgiyi görmekten yorulduğum için bu ay geç yapacam dedim testi eşimde yaptırmıyo üzülüyom diye bide kasıklarımda çok ağrı oldu bi iki gün. adet olcam die yapmadım ama hala gelen giden yok belki bugün yaparım cnm test inş sende bu ay kavuşursun bebeğine canımmmm
çok şükür bir problemimiz yok canım..eşimde biraz vardı 4 aydır kçiboynuzu,,1 aydır incir...şimdide çakşır kürüne başlatacağım...hızda biraz sorun vardı heralde gitmiştir oda
bende ne olur ne olmaz diye bu ay hayıt ilacına başladım...bakılm bende bu aydan ümitliyim senin gibi...
adetlerin düzenli ise 1 haftalık gecikmeden sonra ben hamilesindir derim canım...ovulasyonun kaçında idi...testlerini almışsan bilirsin..