- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.441
Merhaba herkese benim bat 9 aralık, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
aminnnn :) benimde 6 yada 7 yarın yapsam idrarda çıkar mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese benim bat 9 aralık, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Merhaba canım.hoşgeldin.Merhaba herkese benim bat 9 aralık, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
ayyy inşallahhhh canım seve seve iki tane koyarımolmuş canımmm olmuşşş teşk. ederimmm. inş. yanına daha sonrada koyarsın daha güzel olurrr
aminnnn :) benimde 6 yada 7 yarın yapsam idrarda çıkar mı acaba?
canım.hoşgeldin.
9 aralıkda olanların bile çıkmış Bilmiyorumki canım sen bilirsin, inşallah hamilesindir. Benim evde tek testim kaldı, alma imkanımda yok şuan.. Eğer kırmızı kartı yemessem o zaman yapıcam testi inşallah :)
ewet canım o benim.[/COLOR][/B]
Hoşbuldum canım teşekkür ederim, senin önceki nick aysenur'lu bişeymiydi?? Birde lütfen benide listeye eklermisinnn
| İSİM | BAT | DURUM |
fidankaa | 30 Kasım | | |
hulyabaskurt | 1 Aralık | Hamişşş | |
mavusbebek | 1 Aralık | Kırmızı kart | |
su4184 | 1-2 Aralık | Kırmızı kart | |
gull-aslan | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
aysunayy | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
seraprap | 3 Aralık | | |
haticeee | 3 Aralık | | |
ozler86 | 3 Aralık | | |
baharer | 4 Aralık | | |
sheima80 | 4 Aralık | | |
perilous | 5 Aralık | Kırmızı kart | |
sinhus | 5 Aralık | | |
depresyonnn | 6 Aralık | | |
mulberry8092 | 6 Aralık | Hamişşş | |
pdr55 | 6 Aralık | | |
sub | 6 Aralık | | |
angelif | 6 Aralık | | |
deryalcın | 7 Aralık | | |
kepi3 | 7 Aralık | | |
didos86 | 7 Aralık | | |
sea.1013 | 7 Aralık | | |
prensesra | 7 Aralık | | |
saremsinsen | 7 aralık | | |
seastarh | 7 Aralık | | |
slna | 8 Aralık | | |
mugus1980 | 8 Aralık | | |
eknhanifsay | 8-9 Aralık | | |
nevercare | 9 Aralık | | |
accident | 9 Aralık | | |
Sdfclb | 9 Aralık | Hamişşş | |
Umutsunuz | 9 Aralık | | |
sakaaar | 11 Aralık | | |
mrysyr | 11 Aralık | | |
cadicuk | 11 Aralık | | |
niluferr | 12 Aralık | | |
orkide2 | 12 Aralık | | |
Sesevda | 12 aralık | | |
nilufereren | 13 Aralık | | |
Sama | 13 Aralık | | |
Yesil33 | 14 Aralık | | |
sementa33 | 15 Aralık | | |
yezal | 16 Aralık | | |
ozlemk | 16 Aralık | | |
aleyyna | 17 Aralık | | |
mzuhal | 18 Aralık | | |
saranhaeyo | 19 Aralık | | |
yasib2538 | 20 Aralık | | |
ddeerryya | 20 Aralık | | |
ikizler5 | 20 Aralık | | |
beklenti | 20 Aralık | | |
gamzelal | 21 Aralık | | |
olimbera | 23 Aralık | | |
sedosumm | 23 Aralık | | |
egemn | 25 Aralık | | |
glsshh | 24 Aralık | | |
ecntrk | 26 Aralık | | |
gocmenkuslar | 26 Aralık | | |
cewo | 27 aralık | | |
minikgelin | 27 Aralık | | |
gece_07 | 27 Aralık | | |
Gull_aslan | 29 Aralık | | |
neslisesu | 31 Aralık | | |
mavusbebek | 31 aralık | | |
Aysunayy | 31 Aralık | | |
Ciceklara | 31 Aralık | |
inşallah canım.kişiden kişiye değişiyo ama.evde yok benim test olmazsa yarın alırım artık.
Belirtilerin varmı?
Benim 4 gündür gitmek bilmeyen mide bulantım var. Sürekli ağzımdan gaz çıkarma hissi duyuyorum. Ve bu gün geçtikçe artıyo, Hele bugün çok daha fazla rahatsız etti beni
Belim eğildiğim zaman acıyor ve doğrulamıyorum
Ayrıca sanki karnımın içinde bişeyler oluyor, kasılıyorum ister istemez, kolay eğilip bükülemiyorum ve asla yüz üstü yatamıyorum karnım acıyor
Eğer bunlar hamilelik belirtilerim değilse ve ben bigün hamile kalırsam sonum ne olur düşünemiyorum
ya benimde bikaç gündür ara ara karnım ve belim ağrıyoadet olucakmışım gibi.ama genelde adetten 1 gün önce yada adet günü olur. bide 3 gündür midem kalkıyo tam bulanma değilde sabah ve akşam.bide ben sinirli ve duygusal olurum hamilelikte geçen gün oturdum bişey yokken hıçkıra hıçkıra ağladım.geçen gün yine öğrencilerimi çok kötü azarladım kendim bile şaşırdım.ve bugün kendimi çok halsiz hissediyorum.tabi dediğin gibi bunlar belirtiyse?
Bendede var o alınganlık ve sinir, bugün eşim kafama yastık attı bende ağladım Şaka yapmışmış gıcık şey şaka yapmanın sırasımı
Bence bu belirtiler güzel, inşallah gebeliktendir
günaydınnnn kızlarr. benim bugünkü ateş durumunu bildiriyorum hemen :)
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart
günaydın kızlar..
daha yeni bi tablo bişey söylemek için erken canım..yalnız adet günlerini girmemişsin..1 gün mü oldu adetin..
aysunayyy tatlım aralık topiğinemi geldin sen kız ben sni hamiş biliyodum demekki bu ay hamile kalacan he benden sölemesi:)
canım benim Allah söyletmiştir inşallah...
valla hazirandan bu yana topik topik atladım aralıka kaadr geldim ama hamile değilim tatlım...
sen hamilesin değil mi nasıl gidiyor ??...
haha tatlım allahta sana söletti galiba yok ben daha bilmiyorum hamişmiyim değilmiyim 1 hafta geçti bat da eşim hemen test yapmamı istemedi bugün yada yarın yapacam nasipse inş hamiişimdir tatlım ama içime doğdu sanki sen bu ay hamile kalacan:)
bana da Allah söyletti herhalde inşallah doğru çıkar..bak doğru çıkarsa yaz bana emi..bir hafta geçti ve sen test yapmadın mıı..inşallah bebeğinseninledir...
inşallah canım inşallah..vallahi kür üstüne kür kattım devam ediyorum yarasın artık birileri..6.ayım bitti ve çok yoruldum...