- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.381
geçmiş olsun cnmm insan üzülünce bünyesi tepetaklak oluyor üzüntü herşeyi etkiliyor gerçekten.. bende 3 gündür içiyorum bakalımm inş şifa olur:)sorma minik gelinim ben 2 aydır neler çekiyorum bu psikoloji ile:2:.. üzücü bi olay yaşamıştım ondan sonra dengem alt üstü oldu
:26: şükür bu ay yumurtamı gördümunutmadan ben yaklaşık 10 gündür hayıt içiyorum belki sizede şifa olur
iyiyim cnm bn sen neyapıyosun iyisin demi:) valla ovucan testim ve derecemi 4 gözle bekliyorummm.kargoya vermişler. keşke adet oldugum gün spariş verseydim. eczaneden almayı düşünüyordum ama çok pahalıymış .. belki adetim bittigi zaman yumurtlarım korkusuylaaa dün yaptıkk.. bugun yaparız ovucanda salı günü gelir heralde öle tahmin edyorum ..inş yumurtlarımda o 3 gün ayaklarımı duvara koyup belime yastık koyup 1 saat yatıp sonra kalkmadn uyumayı düşünüyorum :)minikgelinimmmmm canım nasılsınnn napıyosunnn??? korkma şekerim göreceksin bak yumurtladığınıgelir gelmez testlerin başla yapmaya ben 14 . gün yumurtluyorum diye biliyodum benim 12. gün oldu
minik gelin sildim canım gönderebilirsin...
sinhus inşallah hamilesindir canım dualarım seninle..
çok sağol canım.darısı başınıza inşallah....mulberry canım hamilemisin? inanamıyorum çok sevindim Allah tamamına erdirsin
heyooo heyoooooooo bende bu gün doktora gittim yumurtlayabiliyomuşum.. hatta 2 atne yumurtam olmuş bitanesi 15 mm mişş ... pazartesi ilişki önerdi doktor ama ben işi sıkı tutup bu günden giricem halvete yarın pas geçip pazartesi hatta salıda halvet. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..Aminnn
değiştiriyorum canım.birde bişey rica edicem listeyle ilgilenen sevgili anne adayı benim bat tarihimi 20 aralık olarak değiştirirmisin..doktor 20 sinde teste gel dedi inşallah test için giderim doktora. idrar testi ile uğraşmıycam direk kantesti yaptırcam. bende kan pıhtılaşması var çünkü..
ekliyorum.hoşgeldin canımbenide alın listeyee :))))))))) 16 aralık BAT :)))
selam kızlar :) bugun dr cıktım erkenden test yapman cok ıyı olmus basında yakalamıssın ınsallah bu sefer gec kalmıycaksın onu yasatmak ıcınd dedi mutluyum umutluyum :) en azından basından basladım bu sefer RABBIM INSALLAH BU SEFER BAGISLAR cok RABBIM herkese nasip etsın ınsallah..
ne bereketi günler böle sendemi hamilesin cnm hadi gözün aydın hayırlı olsun bebişin 9 ay karnında bi ömür yanında olur inş:)
bu sabah test yaptım canım.....insallah canım insallah RABBIM sizede verır insallah hayırlısı ile.. konu sahıbı arkadasımız da hamişmiş :) cok sevındım ne zaman test yaptıkı :)
bu sabah test yaptım canım.....
çok koyu olmasada 2. çizgiyi gördüm.
çok sevindim arkadaşım
rabbim tamamına erdirsin inş
bende bugün ilk defa çatlama iğnesi vurundum öğlen
hayırlısı bakalım
3 tane yumurtam vardı biri 15mm biri 14mm biri 10mm di dün
darısı benim başıma
iğne şansı artırıyo mu acaba benim çatlama problemim yoktu
hiç bi problem yok gerçi ama olmuyo:2::2:
canım ben ateş takibi yapıyorum ateşim düşüşe geçmedi bu birincisicanım benim de bat 7 aralık test yapmamak için zor tutuyorum kendimi sen merakından mı yaptın testi yoksa bazı belirtiler yaşadın mı yaşadınsa anlatır mısın.çok tebrik ederim umarım kanda da görürsün sağlıkla alırsın bebişi kucağına...
kımet canım.hadi hayırlısı inşallahhhh sende katılırsın hamişler kervanınabende Bat 10 aralık ilk deneme...26 kasımda ilk deneme 28 günde bir periodum tam yumurtlama günümde 14. günde il denemeyi yaptık...bir kaç belirti var bakalım kısmet:)
canım ateşini baştan beri ölçüyosan ve son günlerde yüksekse ateşin ewet ümitlenebilirsinarkadaslar benım bat 7 aralık. bu ates durumu nasıl oluyor acıklayabılır mısınız? bıraz atesım yuksek ıkı gundur umıtleneyım mı:)
kımet canım.hadi hayırlısı inşallahhhh sende katılırsın hamişler kervanına
3 yıllık evliyim aslında daha düşünmüyorduk hani olurya bu seferlik oluruna bırakalım bakalım diye başladı herşey:) sonra bi hesap yapim dedim tamda yumurtlama gününe denk getirmişiz:)) burada okuduklarım baya bir umutlandırdı beni ama bilemiyorum ki inşallah sabırsızlıkla bekleyen herkesin bu ay yüzü gülsün..iyi dileğin için çok teşekkürler
ayy cok sevındım ya RABBIM KUCAGINA almayı nasip eder ınsallah cok sevındım adına :) ınsallah hep beraber agustos annesı oluruz :) bende agustos dogumluyum :) dogum gunu hedıyem olur kendıme :)
Allahım umudunu boşa çıkarmasın inşallah....kımet canım.hadi hayırlısı inşallahhhh sende katılırsın hamişler kervanına
3 yıllık evliyim aslında daha düşünmüyorduk hani olurya bu seferlik oluruna bırakalım bakalım diye başladı herşey:) sonra bi hesap yapim dedim tamda yumurtlama gününe denk getirmişiz:)) burada okuduklarım baya bir umutlandırdı beni ama bilemiyorum ki inşallah sabırsızlıkla bekleyen herkesin bu ay yüzü gülsün..iyi dileğin için çok teşekkürler
bende senin adına sevindim tatlım...ne güzel bebişe aynı ay doğmuş olacaksınız inşallah...ayy cok sevındım ya RABBIM KUCAGINA almayı nasip eder ınsallah cok sevındım adına :) ınsallah hep beraber agustos annesı oluruz :) bende agustos dogumluyum :) dogum gunu hedıyem olur kendıme :)
benimde 7 aralık doğum günüm bana doğum günü hediyesi olacak inşallah...
ağustos annelerinde buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?