- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.341
ya ben burayı çok sevdmm maşşalah bu ara herkes hamile allah herkesin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canımcım..ayyyyyyy cnm tebrikkk ederimmmmm tablondan belliydi zatennn Allahım nazarlardan saklasınnn
çok sağol canımcım..
ne bilim henuz bişi hissetmiyorum.daha inanamadım sanırım.
Allah kısa zamanda sizlrerde nasip etsin inşallah
valla bende kalkamam eşimde:) gece uyanınca wc ye gitmeye üşenen insanlarız:)
içinde kalmasın dene cnmmmm dürt eşini sabah 6 da adam diycek başka zaman kalmadımı:)
aşkiyom ben tablonu açamadım :26:kızlar tabloma baktınızmı hani bana yorumm yaaaaaaaaaaaaa
cnm ben bu olayı iki testte yaşadım.. certain marka gebelik testi ile bebetime gelbelik testi.. certain markada 2 saat sonra ikinci çizgiyi silik gördüm bebetime mrkadada 5 dk içinde ikinci çizgiyi silik gördüm.. ama bu testler sorun çıkarıyormuş çogu kişi şikayetci..hatta iki ay önce resimlerini bile ekledim buraya... eger bu iki markaysa çok güvenme derim.slm kızlar nasılsınız bişey dicem bana yardım edermisinzzzz
ben adetıme 4 kaladan fixe bağladım ovulasyondan gelen gebelik testlerinin hergün birtanesini yapıyorum dun tertemiz negatifi gördüm
bu sabah 10.30 kalktım testi yaptım baktım bişey yok geri yattım 12.00 de kalktım batım 2 cizgi gölge gibi gözüyor ve batım pazar bu arada eşimde gördü gölge gibi olan çift çizgiyi biraz bağırdık sevınc cığlığı attık falan nys ayıldım ben dedım kı yaww 1.5 saat oldu bu testi yapalı dunku testle karşılaştırıdm eğer testler zaman gecınce cift çizgiyi gösteriyorsa dünkü nie göstermemiş tertemiz bugun kı gösteriyor ama kafam karışık acabadayım halen ve varsa yarın cizgi daha belirginleşir dimi smdi yarını beklemek cok zor bana bişey diyinnn lütfen :18:
bana özel mesajla şifreni kullanıcı adını
ve gün gün derecelerini yaz ilgilenicem kuzum..ama akşam üzeri oldu mu..benim koca evi süpürüyo da bende burdayım boşayacak böle giderse
aşkiyom ben tablonu açamadım :26:
valla ben kaldırdım kocişi o saatte.....
ama biz sabah namzına kalkıyoruz yani ondan.....ve saat 6:30 çalışmalar başladı....
ondanmı hamiş kaldım neeeee
deneyin kızlar.
bende duydum en ideal saat sabah mış.dinlenik olunduğu için sperm kalitesi çok daha iyiymiş.....
tecrübeyle sabit bacım
kızlar tabloma baktınızmı hani bana yorumm yaaaaaaaaaaaaa
sende herhangi bi belirti varmıydı ayşenur...
göğsünde kasığında belinde vs..
cnm ben bu olayı iki testte yaşadım.. certain marka gebelik testi ile bebetime gelbelik testi.. certain markada 2 saat sonra ikinci çizgiyi silik gördüm bebetime mrkadada 5 dk içinde ikinci çizgiyi silik gördüm.. ama bu testler sorun çıkarıyormuş çogu kişi şikayetci..hatta iki ay önce resimlerini bile ekledim buraya... eger bu iki markaysa çok güvenme derim.
biliyorum cnm cok uzulmuştum o zaman ama değil laboguıck ovulasyonun yanında hedıye geldı offf kafam cok karışıkk
canım tablonu göremiom kikızlar tabloma baktınızmı hani bana yorumm yaaaaaaaaaaaaa
sende herhangi bi belirti varmıydı ayşenur...
göğsünde kasığında belinde vs..
çok sağol canımcım..
ne bilim henuz bişi hissetmiyorum.daha inanamadım sanırım.
Allah kısa zamanda sizlrerde nasip etsin inşallah
dur bakalım adet günün nezaman cnmmmmm yarın bidaha test yapppppp:)kırmızıloarı görene kdr üzülmüycez ok:)cnm ben bu olayı iki testte yaşadım.. certain marka gebelik testi ile bebetime gelbelik testi.. certain markada 2 saat sonra ikinci çizgiyi silik gördüm bebetime mrkadada 5 dk içinde ikinci çizgiyi silik gördüm.. ama bu testler sorun çıkarıyormuş çogu kişi şikayetci..hatta iki ay önce resimlerini bile ekledim buraya... eger bu iki markaysa çok güvenme derim.
biliyorum cnm cok uzulmuştum o zaman ama değil laboguıck ovulasyonun yanında hedıye geldı offf kafam cok karışıkk
canım tablonu göremiom ki
canım diğer aydan farklı olanları yazim sizeilişki sabah oldu 6:30 da
öğleden sonra bende acayip ağrı oldu belim kasığım,karnım içim çıkçak sandım.
2-3 gün sonra göbek deliğimin yanında gıdıklanma bazende acı hissettim farklı bi his olsa anlardınız sizde.
arada sol kasığımda batma bazen bel ağrısı oldu...
bi kaç kez bulantı ve baş dönmesi oldu bende....ama çıkaracak kadar değil.
yasib bilir hatta hastamı oluyorum ne dedim midem taş gibi oldu..öle öğle vakti uyumuştum...
midemde çok yanma ve ekşime oldu.normalde olmaz...
son 2 gündür iştahsızlık var.....
3 gündür öle bariz bi belirtim yok...
bide çok ayaklarım üşüyor.aslında bende çok üşüyorum.ama aytaklarım hiç ısınmadı çorapla yatıyorum yani..
daha bilmem ki ne olduu
yerim snein belirtileirn ben:)
ayyy kusayı sabahlara kdr yeterki hamiş olayım
ay ezanda okunuyo şimdiii çok kusmayayım yaf hç sevmem mide bulantısını:)kabul olur falan
aman bencede kusma ben kızımda 1 ay çektim.Allahım düşmanıma vermesin çok zor......dur bakalım adet günün nezaman cnmmmmm yarın bidaha test yapppppp:)kırmızıloarı görene kdr üzülmüycez ok:)
yerim snein belirtileirn ben:)
ayyy kusayı sabahlara kdr yeterki hamiş olayım
ay ezanda okunuyo şimdiii çok kusmayayım yaf hç sevmem mide bulantısını:)kabul olur falan
yasib tablon açılmıyor cnmmmmmmm kaç kez açtım ama olmadı