- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.361
aman bencede kusma ben kızımda 1 ay çektim.Allahım düşmanıma vermesin çok zor......
:):):):): vlla herşeye dayanıyorumda mide bulantısına dayanamıyorum ne yalan söylüyeyim ama bebişim gelsinde neyapalımmm dayanırız bi şekilde:)
kızlar ben bugün sonunda yımırtladımmmmmmmmmmmm çooook mutluyummm maraton başladı 3 gün boyunca sıkı çalışma varrrr
işte buda tablommmmm My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url] bu arada ayşenurumm benim bat tarihini 20 aralık olarak değiştirirmisin canımmm
batım p.tesi cnm yarın yapcam eğer bu gölgeyse gercekten yarın daha da belirginleşir inşalah ama cıkmazsa cok üzülcem belli daha smdıden ağlıyorum cok kaptırdım kendımı bu ay ne olur bana dua edin canlarım
heyooo heyoooooooo bende bu gün doktora gittim yumurtlayabiliyomuşum.. hatta 2 atne yumurtam olmuş bitanesi 15 mm mişş ... pazartesi ilişki önerdi doktor ama ben işi sıkı tutup bu günden giricem halvete yarın pas geçip pazartesi hatta salıda halvet. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..Aminnn
yaaaaaa aglama
yarın yap cnmmm.. silik çıkacakkk inşşşşş yarında sne müjdeyi verceksinn:)
sabah idrarınla yap ok:)
bugünkü ateş tablom
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart
heyooo heyoooooooo bende bu gün doktora gittim yumurtlayabiliyomuşum.. hatta 2 atne yumurtam olmuş bitanesi 15 mm mişş ... pazartesi ilişki önerdi doktor ama ben işi sıkı tutup bu günden giricem halvete yarın pas geçip pazartesi hatta salıda halvet. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim..Aminnn
ayyyy ağzın bal yesin inşalh cnm bu ay hepimize uğurlu gelir ovulasyon kullandım ilk ona güveniyorum birazda
hadi cnm gözün aydın bol yumurtalı bol bebişli günler görürüz inş:) degerlendir bugunleri:)
değerlendirmez olurmuyum hiç iki aydan sonra yumurtlayabilmişim kaçırır mıyıııııımmmm.
cnm tabloya gre sne bugunler bolca çalışş:)
ay işte bende bundan korkuyorumm cnmmm ovulasyon testi kulancam bu ay ya yumurtlamassamçok üzülürüm valla
ay işte bende bundan korkuyorumm cnmmm ovulasyon testi kulancam bu ay ya yumurtlamassamçok üzülürüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?